Bolovi u trudnoći

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sara9
    29. Prosinac 2014. 15:17

Samo ne guglat, to ce te izludit bez veze....

Neni5
    29. Prosinac 2014. 15:28

tako je to kod nas...
    ipak se ti čuvaj i nastoj ne raditi i ne umarati se previše

Dea23
    29. Prosinac 2014. 15:37

Hvala vam cure. Brojim još tako malo i sve je bilo savršeno do sada, nadam se da će tako i završiti. 

Zac11
    29. Prosinac 2014. 17:24

dea jedino iskustvo koje ja imam je da mi je posteljica do 20.tj. bila nisko i upozorili su me ako se rastom bebe ne povuče gore da će me poroditi na carski... nikakvo mirovanje ni ništa mi nisu spominjali, samo da se suzdržim od spolnih odnosa...  eto to je sve što znam, ali nakon 20. tjedna je sve bilo ok, posteljica se podigla sa ušća maternice :) samo bez panike i sve će bit ok :)

Dea23
    29. Prosinac 2014. 17:29

Da, ja nekako mislim da je sada prekasno da se meni podigne. I nije mi zaista jasno kako to do sada nije nitko spominjao nego sad u 38. tjednu odjednom. Zar je moguće da se tako kasno to razvije?

Zac11
    29. Prosinac 2014. 21:26

dea evo jednog po meni ok članka http://www.roda.hr/article/readlink/1098

Zac11
    29. Prosinac 2014. 21:30

u članku piše i da se predležeća posteljica može a i nemora otkriti sve do poroda, ali i da se treba suzdržati od spolnih odnosa...

Dea23
    29. Prosinac 2014. 21:55

hvala ti zac  sad mi je jedna poznanica rekla da misli da ću normalno roditi, ali da trčim u bolnicu na prvi trud ili bilo kakvo krvarenje jer je opasno za mene i dijete. još sam više ljuta što mi nitko to dosad nije spomenuo nego me šokiraju 15 dana prije nego kaj trebam rodit 

MalaMuca
    29. Prosinac 2014. 22:25

Dea, bude sve oke, samo pozitiva u glavi i to je to <3

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.