Bolovi u trudnoći

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala13
    29. Prosinac 2014. 22:44

Eo da javin sutra u 41+2 tj.. 
    Tream navodno ic na drip i Gel al kao receno mi a niko nezna od dokt pa nzm ko tu koja da prostite jebe .. pa sam sva u jadu

Dea23
    30. Prosinac 2014. 09:19

Joj curke. A kaj mislite jer normalno da me nisu vaginalno pregledali u TA? Već drugi put sam bila i niko niš. 38. tjedan sam, zadnje me moj ginić pogledao u 34.

Zac11
    30. Prosinac 2014. 09:52

mene svaki put gleda vaginalno, čisto da vidi koliko sam i dal sam uopće otvorena... idem u vinogradsku u TA...

samo da vas pitam, noćas nisam spavala koliko su me rasturala leđa i donji dio trbuha, po mom su to možda bh-kontrakcije, ali neznam.... da li je neka imala slično iskustvo? baš sam se preplašila... :( 38. tjedan sam sad

• Loreen
    30. Prosinac 2014. 10:45

Mislim da su te trebali pregledat vaginalno s obzirom da zadnji mjesec možeš bilo kad rodit i možeš biti otvorena a opet ako ti je blizu bolnica ili neka hitna odi na pregled reci da te jako boli dolje da ne znas od cega i pregledat ce te pa si mirna  Manje čekaš 

Ja se polako počinjem brinut... Imam bolove u desnom dijelu leđa već neko vrijeme dole kad hodam iako me cijela leđa bole kad ležim ali me boli u kuku kad hodam i zbog toga šepam. Kao  nekakav išijas ali u krivu nogu inace mi je u lijevoj. I brinem se malo jer ne prestaje. Radim taj pilates i kad sam razibana je ok a kad nisam onda se jedva ustanem... Nisu to nikakve teske vjezbe sve je za razgibavanje, kad ne vjezbam sam jos gore... Ali hodat ne mogu dugo. Jednostavno, šepam... I ne znam trebam li ic kod doktora i kod kojeg uopce... A ledja me stalno bole skroz od gore do sredine ledja navise i onda to niz nogu do koljena. Raspadam se. Je li to zadnje tromjesečje ušlo kroz vrata ? 

Dea23
    30. Prosinac 2014. 11:45

Nije mi niš blizu, osim ovog ginića koji mi je vodio trudnoću. A privat je i sad me ljuti pomisao da dam 400 kn jer budale ne znaju kaj rade 

• Loreen
    30. Prosinac 2014. 11:54

A ne znam koliko ti je daleko ali ja sam isla ,,hitno,, na pregled u Split i besplatno su mi obavili kvalitetan pregled...

Dea23
    30. Prosinac 2014. 12:32

Pričekat ću do pon kad sam opet naručena. Neću paničariti jer nemam ništa od toga, zar ne?

• Loreen
    30. Prosinac 2014. 12:40

Mislim da ako osjećaš bebu da se miče da to nije toliki problem. Najgore što se može dogoditi je da počneš rađati  A to je, u biti , najbolje 

Ja bi jedino pripazila i ne bi imala spolni odnos niti gurala ikakve vaginalete dolje... Jer nisi sigurna jesi već otvorena...  Ako se ne varam , već od 36. tjedna možeš roditi a da je beba skroz razvijena. Sad samo postaje još više debeljuškasta. Ja se ne bi brinula ako nemaš nikakve tegobe. 

Uživaj još malo 

Dea23
    30. Prosinac 2014. 14:13

Hvalaa

Sara9
    30. Prosinac 2014. 17:00

Mene već od prije Božića ratura prehlada... sad više nemam ni fibru ni ništa, samo me sinusi užasno smetaju ( kao i inače) i nos mi je non-stop začepljen što me nervira strašno.. Pokušala sam s parenjem na kamilicu, al jednostavno mi je toliki čep da ne pomaže ništa.. Jutros uzela ove kapi, tj. sprej na bazi morske vode, i naravno bacila 50 kuna... jednostavno me više i psihički satralo, a pogotovo što ne mogu navečer zaspat :(

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.