Eo da javin sutra u 41+2 tj..
Tream navodno ic na drip i Gel al kao receno mi a niko nezna od dokt pa nzm ko tu koja da prostite jebe .. pa sam sva u jadu
Joj curke. A kaj mislite jer normalno da me nisu vaginalno pregledali u TA? Već drugi put sam bila i niko niš. 38. tjedan sam, zadnje me moj ginić pogledao u 34.
mene svaki put gleda vaginalno, čisto da vidi koliko sam i dal sam uopće otvorena... idem u vinogradsku u TA...
samo da vas pitam, noćas nisam spavala koliko su me rasturala leđa i donji dio trbuha, po mom su to možda bh-kontrakcije, ali neznam.... da li je neka imala slično iskustvo? baš sam se preplašila... :( 38. tjedan sam sad
Mislim da su te trebali pregledat vaginalno s obzirom da zadnji mjesec možeš bilo kad rodit i možeš biti otvorena a opet ako ti je blizu bolnica ili neka hitna odi na pregled reci da te jako boli dolje da ne znas od cega i pregledat ce te pa si mirna Manje čekaš
Ja se polako počinjem brinut... Imam bolove u desnom dijelu leđa već neko vrijeme dole kad hodam iako me cijela leđa bole kad ležim ali me boli u kuku kad hodam i zbog toga šepam. Kao nekakav išijas ali u krivu nogu inace mi je u lijevoj. I brinem se malo jer ne prestaje. Radim taj pilates i kad sam razibana je ok a kad nisam onda se jedva ustanem... Nisu to nikakve teske vjezbe sve je za razgibavanje, kad ne vjezbam sam jos gore... Ali hodat ne mogu dugo. Jednostavno, šepam... I ne znam trebam li ic kod doktora i kod kojeg uopce... A ledja me stalno bole skroz od gore do sredine ledja navise i onda to niz nogu do koljena. Raspadam se. Je li to zadnje tromjesečje ušlo kroz vrata ?
Nije mi niš blizu, osim ovog ginića koji mi je vodio trudnoću. A privat je i sad me ljuti pomisao da dam 400 kn jer budale ne znaju kaj rade
A ne znam koliko ti je daleko ali ja sam isla ,,hitno,, na pregled u Split i besplatno su mi obavili kvalitetan pregled...
Pričekat ću do pon kad sam opet naručena. Neću paničariti jer nemam ništa od toga, zar ne?
Mislim da ako osjećaš bebu da se miče da to nije toliki problem. Najgore što se može dogoditi je da počneš rađati A to je, u biti , najbolje
Ja bi jedino pripazila i ne bi imala spolni odnos niti gurala ikakve vaginalete dolje... Jer nisi sigurna jesi već otvorena... Ako se ne varam , već od 36. tjedna možeš roditi a da je beba skroz razvijena. Sad samo postaje još više debeljuškasta. Ja se ne bi brinula ako nemaš nikakve tegobe.
Uživaj još malo
Mene već od prije Božića ratura prehlada... sad više nemam ni fibru ni ništa, samo me sinusi užasno smetaju ( kao i inače) i nos mi je non-stop začepljen što me nervira strašno.. Pokušala sam s parenjem na kamilicu, al jednostavno mi je toliki čep da ne pomaže ništa.. Jutros uzela ove kapi, tj. sprej na bazi morske vode, i naravno bacila 50 kuna... jednostavno me više i psihički satralo, a pogotovo što ne mogu navečer zaspat :(
Sortiraj odgovore
Najstariji