Curke ja presla termin bio mi 25.12.. sutra moram u bolnicu lezati sta mislite hoce li me poroditi sutra jer u pon sam u 41 tjednu ??
Mislim da ce radije cekat radni dan :) A javi kako je proslo!
E ljudi, ja ne mogu vise... Beba me udara stalno vec dva dana i to dosta jako. Stavim jastuk na trbuh onaj okrugli debeli i na njega laptop i bio mi samo rub laptopa na trbuhu i mali je tako jako opalio da je laptop sletio na pod...
Nocas nisam oka sklopila od bolova u želucu i od udaraca a danas mi trbuh tako smeta da mi se place. Ja sam sa usla polako u 30.tjedan i imam jos ohoho vremena i meni se place danas cijeli dan jer osjecam da nemam vise snage ... osjecam se slomljeno danas, jos sam bila radit danas cijeli dan i nisam spavala i trbuh mi bas smeta jako. Kad hodam šepam ne znam zasto ali boli me desni guz i donji dio ledja na desnoj strani. Ne mogu leći na ledja jer me gusi , ni na bok jer me bole ledja , mogu samo sjediit. Grintava sam i plačljiva cijeli dan.... Eto, toliko od mene... Samo dodjem tu se iskukati.... Je li ovo normalno za 30. tjedan??
E ljudi, ja ne mogu vise… Beba me udara stalno vec dva dana i to dosta jako. Stavim jastuk na trbuh onaj okrugli debeli i na njega laptop i bio mi samo rub laptopa na trbuhu i mali je tako jako opalio da je laptop sletio na pod…
hehehehe.......
Loreen slatko/smješno. vjerujem da te jako i boljelo.
Kad se sjetim 20 tt mm stavio glavu na trbuh, kad ono mali mu nogom skoro bubnjić iščupao. hahahahahha
Probaj ga kada te jako lupi staviti ruku na to mjesto i malo čvršće masirati. (meni se tada on umiri, ak maknem ruku on opet udri.)
Meni su najači udarci kada legnem spavati na bok. i onda kreće boksanje u moj kuk. Uhhhh,.....
Došla iz TA. Rekli su mi da imam nisko sijelo posteljice. Nije kao placeta previa ali je dosta nisko, 2.5 cm od ušća. Ne trebam kao mirovati, ali njima je bitno to znati ako na porodu počnem jače krvariti. Bebica je inače isto jako nisko. Guglala sam i naravno pročitala svašta i sad sam u panici. Ima ko iskustva s tim?
Loreen čini mi se da je i meni tako bilo otprilike to vrijeme oko 30 tj. stomak mi je jako narastao i jednostavno mi je sve živo smetalo, ležanje, sjedenje, stajanje.... sad sam se pomalo navikla a i sporije raste, sad me zaboli u preponama i okoi stidne kosti, a vjerujem da se organizam pomalo priprema sve je to normalno
naravno ako bol prođe nakon promjene položaja.
Dea stvarno nisam čula za takve slučajeve, moj savjet je da ne tražiš previše po netu nego se skoncentriraj na sebe i bebu, uskoro će doć dan D, a doktori su upoznati što trebaju raditi.
Sad sam pročitala i što je to... jesi li imala ikakvih problema do sada, krvarenja i sl, jesu li ti spominjali carski? čuvaj se
Ne ništa. Sad su me upozorili ako što primjetim, nekakvo krvarenje, da odmah dođem. Znam da ne bi trebala čitati na netu, samo sam se isprepadala ali tamo mi ništa nisu konkretno rekli. Napravila mi doktorica uzv, otišla se konzultirati s doktorom i dala mi nalaz na hodniku uz ovo šturo objašnjenje. I kak da se ne brinem.
Pitala sam samo jel trebam pazit nešto, mirovati- kažu ne. I sad mi niš nije jasno
Sortiraj odgovore
Najstariji