Bolovi u trudnoći

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Ira1983
    23. Prosinac 2014. 14:55

Hvala curke na utjesi. Evo jucer sam razgovarala s gin, i posli razgovora nisam pametnija. Moram se strpiti i cekati jos 13 dana do pregleda. Na hitnu nebi jos isla jer eto nije nista krvavo hvala bogu. Nadam se da ce sve dobro proći... Javim vam svakako sto ce gin reci.

Mamina ljubav

Tonka18
    23. Prosinac 2014. 17:33

nezna jel ima nesto da mene nije zabolilo 
    danas me uhvatila neka bol u preponama i nemogu stat na nogu a kamoli setat tako da mi neko treba pomoc i do wca ;/

Gricko3
    23. Prosinac 2014. 18:54

Nadan se da imaji koja mama, trudnica da me utjesi. Trudna sam 12 tjedana i vec dva dana me uvatia kasalj i evo danas cili dan me boli doli stomak mislim da je od naprezanja kako kasljem al i kad se pipam doli po stomaka boli me vise na desnoj strani nego na livoj  :/ stvarno sam se zabrinila iako me vec tjedan dana stalno boli nesto cak me i stidna kost zabolila da sam jauknila nekako to sve prepisujem rastezanju maternice. Utjesite mee 

PseudoHTML, UBBCode and BB Code

Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤

Dea23
    23. Prosinac 2014. 19:55

Mene je isto desna strana bolila u ranoj trudnoći. A moguće da te boli i od naprezanja jer kašlješ.
    Kupi crnu rotkvu, izdubi rupicu, gore veću, dolje manju i natoči med da curi kroz nju.  Pij to protiv kašlja više puta dnevno. Kako ti paše. Ja svaki put od toga prestanem. 

• mala13
    23. Prosinac 2014. 20:39

Curke da vam se javim ja sam u 40 tj uskoro bozic a moja mala neide van .. sutra bolnica kontrola hihi

• Loreen
    23. Prosinac 2014. 23:10

Cure/ zene ja ne znam sto cu. Imam osjecaj da cu puknut i da mi fali zraka. Jela sam danas normalno ali sam puno pila vode i sad imam osjecaj ko da cu se utopit sama u sebi koliko mi je trbuh napuhan i jedva disem. Ne mogu se nikako namjestiti. Jako sam nervozna jer sam bila na putu cijeli dan i tako mi se spava a ne mogu spavati... 

Neka mi neko kaže da će proći

Imam osjecaj da ću eksplodirat... Toliko mi je tvrd i velik trbuh.. je li to zato sto se beba popela gore napokon? Bio je dosta dugo samo dolje... Nisam bila u ginekologa 5 tjedana ( trebala sam nakon 4 tjedna) a sad tek mogu iza Božića... Nije me strah jer se mali miče svaki dan ali baš sam si debela i ne mogu disat ...

Tonka18
    24. Prosinac 2014. 12:09

Loreen to ti je normalno samo nemoj lezat na ledima jer ce ti bit jos gore i teze za disat

• Loreen
    24. Prosinac 2014. 15:54

Hvala, je, evo danas mi je lakse jer jedem manje obroke vise puta. Ne mogu podnijet tesku hranu imam osjecaj da cu puknut ako pojedem normalan obrok... 

I od pritiska mi izasli hemići i to kroz jutro jer sam puno setala jutros i cijela pipi mi je natecena isto od pritiska. Bozeeeee ,

Igorovabebica
    24. Prosinac 2014. 21:48

A, znam kako ti je-meni je "ona tamo dolje" vječno bila natečena i utrnuta, a nisam mogla ni jesti pred kraj trudnoće, jer sam mislila da ću eksplodirati. Sve će to proći, da se mene pita-za ovakvu sreću i predivnu bebu bi sve opet ponovila! 

• mala13
    25. Prosinac 2014. 09:24

Sretan vam BOzic

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.