Bolovi u trudnoći

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tonka18
    21. Prosinac 2014. 11:58

nisam sigurna šta to može bit, ali ako ti smeta najbolje je da se posavjetujes sa doktorom
    može bit obična glupost, a i nemora .... bolje ti je da pitaš pa da si mirna nego da razmišljaš šta bi to moglo bit
    ja sam trpila jake bolove u stomaku stalno i na kraju završim sa uranjenim trudovima u bolnici skoro 2tj. (stali su na sreću) i ni tad nebi išla u doktora da me stric nije odveo mislila bi da je želudac i da će proć a mogli su se trudovi nastavit i ja rodit a ne bi išla u doktora 
    to ti je moje mišljenje

Tonka18
    21. Prosinac 2014. 12:15

ako te bude bolilo otiđi prije kontrole, ako nemožeš kod njega najbolje ti je otić na hitnu ginekološku u bolnicu i reć im šta se događa pa će te oni pregledat 
    ne želim te strašit jer neznam šta ti je, al želim da budeš mirna a jedino ćeš tako bit kad ti kažu što je točno

• Loreen
    21. Prosinac 2014. 16:44

Ne znam koliko si trudna ali meni kad se beba pocela micat sam imala uzasnu kvrzicu na odredenom mjestu i bolila me na dodir i onda bi nestala pa se opet pojavila. I jednom sam bila na uzv i tu je bas doktor pregledavao i mene je jako bolilo na dodir i pitam ga ja sto je to on kaze bebi glava ... Sad mi je tako samo vise ne nisko dole nego gore negdje i kad pritisnem nestane jer beba utekne...

• bibi7
    22. Prosinac 2014. 00:10

Zdravo svima ja sam nova ovdje u 28 tjednu sam i imam ponekad kao peckanje po stomaku i probadanje u rodici to traje minut dva i nestane dali ima neko slicnih problenaPs oprostite ako je neka rijec gresno zapisana jer sam iz Makedonije

• Loreen
    22. Prosinac 2014. 07:10

Pozz bibi :)

Ja isto imam peckanja i probadanja i isto sam u 28. tjednu. Vjerujem da je to normalno :) Dosad nisam imala većih problema...

• Ira1983
    22. Prosinac 2014. 19:17

Pozdrav svima, 
    Imam problem koji me jako muči, hvala bogu nisu nikakvi bolovi nego smedji iscjedak koji ne prestaje vec danima. Doktor mi ne mari za tim a mene izludjuje. Da se smirim nikako mi ne uspjeva jer mi je stalno pomisao sta će biti... Jel imala koja od vas slican problem? Tek sam u 12 tt i tako bi volila da ovo ne utjeće na moju trudnoću...

Mamina ljubav

Igorovabebica
    23. Prosinac 2014. 14:20

Ira, kao što kaže mala huckica-bez panike. I ja sam imala smeđi iscjedak u 10 tjednu trudnoće. Malo miruj, ali ako te to plaši, pođi ginekologu, čisto da se smiriš. Uvjeravam te da nije ništa strašno, to se događa u trudnoći... stoga, samo duboko udahni i pođi ginekologu u rodilište. Oni će ti reći kako je sve u redu, a nema ništa umirujuće za trudnu ženu, nego kada joj se netko posveti s posebnom pažnjom (aludiram na ginekologe, jer to im je posao) i kaže vam kako nema razloga za brigu. Javi se jesi li napravila pregled i naravno dobru vijest (a dobiti ćeš je, naravno). 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.