nisam sigurna šta to može bit, ali ako ti smeta najbolje je da se posavjetujes sa doktorom
može bit obična glupost, a i nemora .... bolje ti je da pitaš pa da si mirna nego da razmišljaš šta bi to moglo bit
ja sam trpila jake bolove u stomaku stalno i na kraju završim sa uranjenim trudovima u bolnici skoro 2tj. (stali su na sreću) i ni tad nebi išla u doktora da me stric nije odveo mislila bi da je želudac i da će proć a mogli su se trudovi nastavit i ja rodit a ne bi išla u doktora
to ti je moje mišljenje
ako te bude bolilo otiđi prije kontrole, ako nemožeš kod njega najbolje ti je otić na hitnu ginekološku u bolnicu i reć im šta se događa pa će te oni pregledat
ne želim te strašit jer neznam šta ti je, al želim da budeš mirna a jedino ćeš tako bit kad ti kažu što je točno
Ne znam koliko si trudna ali meni kad se beba pocela micat sam imala uzasnu kvrzicu na odredenom mjestu i bolila me na dodir i onda bi nestala pa se opet pojavila. I jednom sam bila na uzv i tu je bas doktor pregledavao i mene je jako bolilo na dodir i pitam ga ja sto je to on kaze bebi glava ... Sad mi je tako samo vise ne nisko dole nego gore negdje i kad pritisnem nestane jer beba utekne...
Zdravo svima ja sam nova ovdje u 28 tjednu sam i imam ponekad kao peckanje po stomaku i probadanje u rodici to traje minut dva i nestane dali ima neko slicnih problenaPs oprostite ako je neka rijec gresno zapisana jer sam iz Makedonije
Pozz bibi :)
Ja isto imam peckanja i probadanja i isto sam u 28. tjednu. Vjerujem da je to normalno :) Dosad nisam imala većih problema...
Pozdrav svima,
Imam problem koji me jako muči, hvala bogu nisu nikakvi bolovi nego smedji iscjedak koji ne prestaje vec danima. Doktor mi ne mari za tim a mene izludjuje. Da se smirim nikako mi ne uspjeva jer mi je stalno pomisao sta će biti... Jel imala koja od vas slican problem? Tek sam u 12 tt i tako bi volila da ovo ne utjeće na moju trudnoću...
Mamina ljubav
Ira, kao što kaže mala huckica-bez panike. I ja sam imala smeđi iscjedak u 10 tjednu trudnoće. Malo miruj, ali ako te to plaši, pođi ginekologu, čisto da se smiriš. Uvjeravam te da nije ništa strašno, to se događa u trudnoći... stoga, samo duboko udahni i pođi ginekologu u rodilište. Oni će ti reći kako je sve u redu, a nema ništa umirujuće za trudnu ženu, nego kada joj se netko posveti s posebnom pažnjom (aludiram na ginekologe, jer to im je posao) i kaže vam kako nema razloga za brigu. Javi se jesi li napravila pregled i naravno dobru vijest (a dobiti ćeš je, naravno).
Sortiraj odgovore
Najstariji