Pa ono boli dosta lezim i ckm da popusti uzas :/
Kad mi to gledao oci mi ispale koliko me bolilo
Pa kad si se sigurno sva stisnula i ukočila na stolu,moraš se malo opustiti ženo,meni se čini da si ti samo fokusirana na te bolove
Zašto su ti ju ustvari i gledali,pa tebi je termin kad i meni,nisi prenijela
Nzm zasto ali gledali su mi i sad slj puta ce ju isto i mene je zacudilo jako bilo
Niš draga,samo se opusti i sad i na pregledu,sigurna sam da će manje boljeti
Jel tko možda dobio herniju u trudnoći?
Meni moj ginekolog pred 2, 3 pregleda rekao da se zna kod žena nekad razvit hernija, ako se recimo nepravilno podižu s trbuhom (direkno na napred, a ne postrance).
I gledala sam po netu koji bi mogli bit simptomi, al nisam našla neki konkretan odgovor.
Pitam jer već neko vrijeme osjećam bol samo na jednom mjestu, prvi vrhu trbuha i na desnu stranu. Nije česta bol, tu i tamo ako sam u nekom čudnom položaju, al jučer me skoro cijeli dan bolilo. Kao da me na tom mjestu iznutra netko štipa. Kad se malo pomaknem il stavim ruku na to mjesto, prođe. Al sam jučer/danas osjetila nekakvu kvržicu, potkožna je i veličine jedne neskuhane bobe graha. Ako lagano pretisnem onda nestane, al se kasnije opet pojavi.
Nisam neki paničar il hipohondar, al mi to njegovo spominjanje hernije stalno zvoni u glavi, a ova bol je relativno neugodna. Nije jaka bol, al dosta specifična, pa ono. Ako je nešto neobično, ne bih htjela to ignorirat pa da ne ispadne nešto, a mogla sam spriječit i to.
Vaše misli?
Sortiraj odgovore
Najstariji