Meni se isto mali smiri par dana i onda pomahnita. Počele su one faze kad setam trgovinom i odjednom jauknem na cudo svih jer me lupi negdje u nešto što nisam znala da imam :) Valjda i bebe imaju dane kad im se ništa ne da :D
I meni se znao umiriti, osobito zadnje tjedne pred porod, ali se svakodnevno javljao-to vam zavisi i od vašeg položaja, koliko ste aktivni... nema straha, sve će biti dobro.
Ja sam se bas uplasila al najbitnije da mi se javi :)
E da cula sam da u zadnjim tjednima ja sam usla u 39 i jos mi grlic zatvoren da se trea sto vise kretat da porod krene jel to istins jer meni doktor nije reko nista .. znm da sam imala mirovanje a sad mi nije reko ni da mirujem ni da nemirujem pa mi nije jasno
Ja sam se bas uplasila al najbitnije da mi se javi :)
E da cula sam da u zadnjim tjednima ja sam usla u 39 i jos mi grlic zatvoren da se trea sto vise kretat da porod krene jel to istins jer meni doktor nije reko nista .. znm da sam imala mirovanje a sad mi nije reko ni da mirujem ni da nemirujem pa mi nije jasno
Meni je sestra rekla da se malo češće družim sa mužem ili da šećem,ako hoću prije roditi....seks navodno pali,a za šetnje ne znam.Poslije njih se jedino osjećam opuštenije
Cure mene od jutros zdjelica boli i prepone ko da sam jahala danimna. 27. tjedan sam. Bolilo me ali nikad ovako. Jel se vama to događalo u ovom razdoblju?
Cure mene od jutros zdjelica boli i prepone ko da sam jahala danimna. 27. tjedan sam. Bolilo me ali nikad ovako. Jel se vama to događalo u ovom razdoblju?
Ribica i mene je tako bolilo i u bolnici sam zbog toga bila da bi mi rekli da je to normalno
Ej zenska.. Mene to isto zanima.. Ja sam u 24 tt i stidna kost mi odpada vec par dana..najvise ujutro i navecer.. Pitala sam sestru od doktorice koja je rekla da je to sve normalno i da se sirim tako da.. Trpim bol heheheh

Aha znaci smijem se seksat jel kad sam.to radila me bolilo pa ono nez da je to uredu hehe
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji