A znam, ja samo ležim doma po cile dane, kad odem na faks to mi je ko izlet.. A da ne govorim da još nemam ništa spremno. A možda bude uskrsna, 13.4. je termin, možda malo urani :)
Ja sam danas prošetala jer je lijep dan i digla sam se puna volje i sređivala po kući i dvorištu i eto nakon dva sata kretanja koje nije čišćenje kuće ja sam opet u sjedećem položaju jer kad prošetam imam takav pritisak dolje i ne mogu dalje. Mislim mogu ali ne vidim zašto bi se patila ako ne moram...
Urinokultura stigla čista kao i uvijek a tegobe su još tu ponekad tako da znači da je to jednostavno tako kod mene. Danas sam optimist i tješi me da neće bit vječno ali jako pomaže čaj od brusnice i onaj probiotik tako da se ne dam.
Ma biti će sve dobro. Priznajem da sam na dane preosjetljiva. Prekjučer sam plakala i ridala na wc-u da me niko ne čuje iz čista mira :) Dođe to tako ženi.
Ne dajte se :)
meni urinokultura nije dobra i sad moram pit antibiotike ...
a čim nešto malo duže radim od 5 min pogotovo ako se sagnem odma me pocem sve bolit da se nemogu ni maknut :/
al još 20 dana i gotovo :)
Loreen meni ti je isto urinokulturu čista i isto imam pritisak ( pogotovo kad nesto radim) i bocka me i streca no dr kaže da se ne zabrinjavam da je sve to normalno
Držite se curke sve ce to proći i bolovi i pritisci i umor i plakanje... kad dođu naše bebice koliko god umorne bile biti ćemo najsretnije žene na svijetu
Ja imam jos 14 dana do termina i jedva stojim i gledam cim nes napravit isto boli i probada uzas :/
I isto znam plakat iz cistog mira pa se stanem smijat .. ma bit ce svima nama sve uredu :)caj nmg piti jel imam grceve u stomaku onda od njega uzs .. nez kako da bolove malo ublazim jel ima ko neku ideju ?
Ja sam u babinjama pa ne mogu ništa raditi po kući, a tako bih tjela dok mali spava... ali zato je tu naša baka servis. Meni su pukli konci pa moram mirovati. Ali pogled na malenoga i odmah je sve odlično!
Aaa kako slatko onda ti uzivas :)
I rijesila si se boli heheh
Sad bi i ja trebala samo neznam kada mojoj ocito fino unutri cim nece vanka na ovu zimkulju :)
Bome, i ja sma mislila da moj maleni neće van na zimu, ali eto, požurio se... već spava 2 i po sata... očito nije zimogrozan na mamu...
Bitno da je ziv i zdrav i da je sve dobro proslo .. tako i ja vjerujem da ce sve biti u redu i da cu ju napokon ugledat samo neznam kada vj kad se budem najmanje nadala :)
Drago mi je da su vecinom urinokulture ciste. A i ako nije osim anitibiotika dobro je puno piti i pogotovo onu 100 posto brusnicu čaj... Meni zbilja pomaže a što više piješ više bakterija izlazi... Ja pijem ok 3 litre vode dnevno.... Sretno!
Sortiraj odgovore
Najstariji