Loreen dobro si shvatila, ovo će mi biti treći porod, a i imala sam spontani u 2012. i kiretažu pa sam čitala da je sve to i još plus moje godine (37) mogući uzrok placente previe. A doktor na pregledu me pitao da li me nešto boli i rekla sam mu. Njegov je odgovor mirovanje. U srijedu idem ponovo na pregled pa ću vidjeti šta će mi doktor reći. Do tad se trudim ležati koliko mogu. Dok ležim ne boli me. Ali čitala sam da je moguće da se posteljica podigne kako maternica raste pa se nadam da će i kod mene biti tako.
Marlameri-sve će biti dobro. I više nego dobro, samo se čuvaj. Puno pusica i zagrljaja šaljem svima koji se borite s trudničkim tegobama!
Ne daj se. Leži što više ako možeš... I nemoj se zamarati jer to samo moze uciniti gore... Ja nosim nisko i postajem sve nesposobnija jer hodam pod kutom od 90 stupnjeva jer se na dane ne mogu ispraviti i kazu da je to sve normalno tako da treba izgurati valjda... Zao mi je sto moras tako dugo ležati ali zbilja probaj se sto manje umarati... I misliti pozitivno... Tek mi je sredinom drugog tromjesecja proradio optimizam :) Bas sam bila čangrizava trudnica ;)
Curke imam pitanje koje me muci i daje mi strah..
Moja mala se nesto umirila nije kao prije da udara sad me rijetko kad lupi.. dali je to lose ??
A ima dosta i stiskala sam stomak i da mi kao znak i opt nista nesmijem slatko jest
U zadnjih tri dana javljala se non stop i sad se javlja nesto manje nego inace to znam.. jel sam pratila.. najvise mi se javljala kad padne noc vidjet cu hoce li i dns il ce nesto manje ..
mala... pojedi nešto slatko i na bok lezi... pa vidi hoće ti se javit... ako potraje, ja bi dr. otišla za svaki slučaj... iako vjerojatno nije ništa nego se bebica samo umirila... moguće i zbog vremena...
Sortiraj odgovore
Najstariji