Mene na dane boli ali bas dolje... iznutra. ono bol i nelagoda, par puta me stidna kost bolila a znate kad me najvise boli ? Kad sam neaktivna , ako dan dva samo lezim onda me sve pocne boliti. Imam neke vjezbe pilatesa za trudnice ona istezanja pa me to spasi nekad. Fora je , mozda ima na netu nesto. Samo sto se osjecam ko kit kad radim te vjezbe... a tako i izgledam...
Hej,curke..u 20. sam tjednu i često imam bol u stomaku kao pred M. Bila sam preključe na uzv i sve je u redu. Ovdje su doktori katastrofa,ništa ne govore a i kada ih nešto pitaš odgovore : " Mislim da nije to to,u redu je." Također juče me je bolilo i dosta visoko,skoro pod rebrima. Prva mi je bebica pa još uvijek ne znam šta je normalno a šta ne.
Inače je dosta aktivna i vrlo rano se počela javljati,od prije 2 tjedna počeli su i prvi,blagi udarci..
Mamina i tatina princeza..13.05.2015. <3
Uh, to je sve normalno. Vidjeti ćeš kako će te šutirati kako bebica bude rasla. Ja sam redovno imala na repertoaru preslagivanje rebara. I ja sam imala svakavih pitanja pošto mi je bila prva bebica. Tako da te potpuno razumijem i ako imaš kakvih pitanja, slobodno pitaj.
Uf i.meni je prva beba i ja imam pitanja mali milion al na bolove sam vec navikla hehe..
Ugl zanima me dal se mogu seksat tj jel se smije posto sam u 39+ 3 dana
Moja mala koja više i nije toliko mala je aktivna skoro cijeli dan, pa ima tu udaraca u rebra, plesanje trbuha, skakanja po mjehuru (njezin privatni bouncing castle). Povremeno bude bolova, al to uglavnom od spavanja jer niti jedan položaj mi baš ne odgovara, pa me bole koljena, križa i slično. Al najneugodniji bolovi su kad nekako uspije pogodit cerviks. Nije na sreću toliko često, al ponekad ga zna baš strefit i bude baš čudan osjećaj. Bol je kratkotrajna al dovoljna da moram stat i predahnut malo. I naravno, sreća mamina zna kad treba lupit tamo. Onda kad je mama u javnosti i kad joj refleksi automatski krenu prema hm-hm-hm mjestu, a u javnosti to nije pristojno.
Cureee, jučer sam po starom obicaju vjezbala onaj pilates za trudnice. Sve je u sjedecem polozaju, nista pretesko. Pretezno drzanje ruku i nogu u zraku, nikakvo upotrebljavanje trbuha vise ispravan polozaj ledja itd.
I jutros sam se probudila SLOMLJENA! Svaka kost me boli, mišić, osjećam se ko nakon što dugo nisam vježbala pa se satrala u teretani... Bebo je aktivan po običaju, piči okolo ništa nenormalno zasad. Ubija me donji dio leđa, ruke i noge. I onda sam se sjetila svoje trenerice koja mi je rekla da do par mjeseci nakon porodjaja nije dobro pretjerano vjezbat tj vjezbat kao prije jer su zglobovi jos mekani i da se nisu vratili na mjesto i da ona to nije znala i vratila se na posao nakon 4 mjeseca i da ju je rasturalo... I sad se mislim dal da zauvijek prestanem s vjezbom ili sam se jucer malo preforsirala ( radila sam nove vjezbe punih 15 minuta!) ... Vjezba li neko od vas?
Curke bila sam na kontroli i Ovako otvorena sam jedan prst jos uvijek ali grlic od maternice mi je isto otvoren jedan prst.. turala mi cijev da vidi plodnu vodu i mlijecna je .. i tream opt doci u ponedjeljak.. i sad me od toga boli dosta dole :/ i rekla mi da moze biti i krvi malo i da se ne uplasim..
Nzm kak da ublazim bol tu dole ima ko kakih ideja uzas :/
Mislim da ne smiješ nikakve vaginalete gurati ni one biljne kad si imalo otvorena. Možda neki čaj što smiruje mišiće, guglaj ja sam zaboravila ali od tableta samo paracetamol u trudnoci ali nazovi bolje doktora i pitaj... Jel te jako boli?
Sortiraj odgovore
Najstariji