Bolovi u trudnoći

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala13
    11. Prosinac 2014. 16:34

Koliko ja vidim svaka bol je u trudnoci normalna... do nekih granica :) 
    Ali Sara drzim fige da je sve uredu :)

• mala13
    12. Prosinac 2014. 07:33

Mi idemo dns u bolnicu na ctg  i pregled ... drzi te mi fige :)

Sara9
    12. Prosinac 2014. 10:07

Sretno! I čekamo rezultate :D

• mala13
    12. Prosinac 2014. 11:49

Ovako u 38 tj i 4 dana sam.. otvorena sam jos uvijek jedan prst a tamo di trea beba izac maternica jel sta vec je zatvorena .. imam trudove ali jako male .. i pregled mi je za tjedan dana.. nece mala van po ovakoj zimi hehe

• mala13
    12. Prosinac 2014. 12:16

Najljepsi bozicni poklon i taman nam je tada termin :)

Sara9
    12. Prosinac 2014. 12:18

Ajme baš lipo :) Blago ti seee, ja neću nikad dočekat četvrti misec

• mala13
    12. Prosinac 2014. 13:27

Jooj vjeruj mi i ja sam to mislila ali to ti jako brzo proleti ni da se okrenes tako je meni :) 
    Uzivaj fino dok bebica ne dode ja bi rade da sam trudna malo a ovako svaki  cas mogu a sto je najgore bojim se te boli jer neznam sta me ceka .. sto mi dani idu tak me sve vise strah hehe ...
    A i bolovi koje imam i te trudice vjeruj mi na vrh glave su mi.. zelin spremat i sve a nmg ko baka sam neka :) 
    Oce tvoja uskrsna bebica :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.