Bolovi u trudnoći

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala13
    10. Prosinac 2014. 13:21

Aha neznam zasto mene onda boli i ja imam taj slajim :/

tena123
    10. Prosinac 2014. 15:21

joj cure moje ja evo već treću noć za redom zaspem tek u 5 ujutro a probudim se u 9 ili 10, da bar preko dana spavam pa bi rekla, kronično sam neispavana, ako večeras ne budem mogla zaspat stvarno ću poludit, što je najgore toliko sam umorna da ne mogu to opisat ali zaspat nema šanse.. još me naravno sve boli od ležanja na bokovima i leđa me ubijaju. 

skužila sam kada prestaje strah od poroda.. svaku večer se pomolim da brzo rodim i da bude sve u redu, sinoć sam se molila i sama sebe iznenadila kad sam rekla "bože molim te da mi porod krene što pije", e pa taj strah nestane onog trenutka kad ti je stvarno dosta i ne zanima te ništa već samo hoćeš izgurat tih par sati i konačno se toga riješit.. evo danas sam cjeli dan ko da sam orala sa volovima citavu noć.. stvarno više jedva čekam..

• Loreen
    10. Prosinac 2014. 17:59

Tena , probaj čaj od matičnjaka nije skup. Meni jako pomogne i protiv napadaja panike i zatvora jer opušta mišiće i psihu. Ja sam pila 4 šalice dnevno u početku i pomoglo mi u jedan dan.

Šalicu prije spavanja.

• mala13
    10. Prosinac 2014. 18:26

Drzite se curke mozemo mi to izdrzat sve se ocito Bogu molimo ;)

tena123
    10. Prosinac 2014. 19:06

bas cu pokusat s čajem, hvala
    crna mala iskreno se nadam da ti uskoro počinje i da brzo i sretno zavrsi

Nalah
    10. Prosinac 2014. 19:40

Ženske,još malo još malo,izdržite

MalaMia
    11. Prosinac 2014. 10:16

Curke moje ja odradila pregled i moja curka je super također mi stigao nalaz urinokulture i nalaz je uredan, pritisak i bolovi u donjem dijelu trbuha su se malo smanjili a i doktorica je rekla da je normalno da me sve malo bocka i pritišće 
    Bila sam bas napeta zadnjih par dana ali sad sam supač a pogotovo kad vidim ovo sunce vani pa ne možeš biti loše volje 

Sara9
    11. Prosinac 2014. 15:41

Ja sam u ovim glupim bolovima ima sto godina, jetra me baš boli, nisam znala šta bi.. Moja mi je doktorica opće prakse rekla da ona misli da je to želučana viroza hahaha smiješno, al dobro. I jutros na pregledu u ginekologice ja kažem da neznam više šta ću, ležala sam u bolnici 5 dana, nije me ništa bolilo, došla doma počelo me opet boliti.. I sad me ona poslala raditi nekakve testove stolice na higijenski zavod, pošto su mi sve urinokulture dosad napravljene uredne.. Sad me čekaju ti testovi koji će, nadam se, pokazati odakle bol.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.