Luli, a nemoj ga kriviti :D Tak i ja isto stalno uspoređujem sve sa životinjama xD
Heheh, da, nemoj mu zamjeriti. Nisu muški jadni krivi kaj ne misle
Ja sam si sve isplanirala. Nekak si mislim da bum rodila ranije, malo prije Božića. Da ću dobiti trudove, brzo roditi, sve će biti ok. Do Božića smo doma i još bum si napravila puricu s mlincima
I onda se probudim! Hahaha
I ja sanjam da ću na termin ili bar Božić,tko zna,možda mi se posreći,samo ne želim prenijeti više od toga
Ja neću bit za božić u bolnici. Pre živčana bi bila dok bi doma došla xD
Danas sam objašnjavala da ako se kojim slučajem dogodi da budem morala bit u bolnici prije badnjaka i na božić kakv bor trebaju kupiti.
Dragi je rekel samo da su najebali ak budem za božić tam :D
Eej curke imam pitanjce ..
Meni je sada ono bijelo pranje nekako gusto i bijelo kao mlijeko onako nes izmedu nmg opisat kao da mi je mlijecno .. nadam se da ste me skontale .. sta bi to trealo znaciti ?
mala muca ne daj se živcirat, briga te, kako mora bit, bit će.. to su ti najljepši trenuci u životu i blagdani ujedno i nemoj dopustit da te jedna bolnica nazivcira.
mala to što si ti opisala taj kao mliječno bjeli isjedak ja imam sigurno pola trudnoće i što se više bliži kraju sve je obilniji, čak znam osjetit po nekoliko puta dnevno da baš onako u naletima kao menga curi, koliko sam skužila to je skroz normalno, iako mi nije jasno od kud tolika količina više..
a ovo za usporedbe sa životinjama i nateknuća sam se baš nasmijala iako je i meni dosta tako kao stalno natečena, i izgleda drugačije nego prije..
Mala mozda imas gljivice ako ti je iscjedak onako sirast ali ne mora biti to najbolje ce ti rec tvoj ginekolog.
Malamuca i ja se bojim da za Bozic necu stic obavit nista a sve sam fino isplanirala. Kako smo uselili u nas stan nedavno nemam ni bor, ni nakit, jaslice uffff. Dragi me zeza da njemu to nije bitno da ce on na regal stavit mirisni boric i nacrtat kuglice! Ah ti muski. a ja sanjarim o savrsenom prvom Bozicu s bebijem.
Nije sirast :) imala sam gljivice al prije jos toga :)
Znaci porod mi se blizi..
Ja sam mislila dns da sam se upisala kak mi iscurio pa sam se uplasila .. sada mi je lakse
Joj, umirem od smijeha... kujice i ženice hahaha
Ne znam je li ovo reklama tj zabranjeno ali ovaj acidosalus je fenomenalan. Evo nakon 12 dana plymicola od cega sam 10-og dana natekla sva i imala osjecaj da mi je izazvao neku alergijsku reakciju sam presla na acidosalus i sad je peti dan da koristim i napokon osjecam olaksanje... I danas sam bila na wc-u nakon uobičajenih 4-5 dana jer sam popila čaj od matičnjaka. On me potjera ali uz grčeve pa ga izbjegavam često. Ovaj put nisam plakala od bolova. Ako još koji put budem imala bolove od zatvora bojim se da ću se ,,zatvorit,, i neću krenut rađat do 55.tjedna -.-
Kaže mi doktorica da mi je prva mokraca bila ok. Sutra nosim zadnju i toliko sam brusnice popila one 100 postotne da mi se gadi kad vidim crvenu boju. Naravno, sad mi je sve prestalo nakon toliko dana... I to bez ikakve kemije.. Priroda i društvo. Baš sam sretna zbog toga.
Samo da je urinokultura čista da sam mirna. TOliko priča čujem zadnje vrijeme o bakterijama u mokraći i prijevremenim porodima i onda si ja fino svakih 3-4 tjedna napravim urinokulturu jer ,,puno bakterija,, u mokraci je za mene prirodno stanje i inače ali urinokultura je uvijek čista....
A što se iscjedaka tiče meni je vodenast i onako proziran do bijel. I možda to čak i nije bila gljivica nego jednostavno tako curim... Od prvog dana imam jaki iscjedak. Nikakav mi bris nisu radili nego zakljucili gljivu onako odokativno... A ja sam si pogledala danas pipi u zrcalo i skoro sam pala u nesvjest... Jadna... Valjda je to normalno od količine krvi da tako natekne...
Nema sexa. Rekla sam MM ako još nešto uđe u mene da ću eksplodirat.
Zato sam ja bozic pocela slavit jos prije mjesec dana, okitila stan, ispekla i pojela kolace i pripremila poklone :D sigurno sam na bozic u bolnici pa sam rekla dragom da pripremi onaj mali stolni bor da ponese :)
Sortiraj odgovore
Najstariji