Bolovi u trudnoći

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nalah
    10. Prosinac 2014. 10:24

Da i moja gospođa je stalno naotečena,a iscjedak bijeli,prozirni,žuti,pa ga nema,pa malo curi,pa kao da sam se popiškila.Ovoliko uložaka nisam u životu potrošila.Zanimljivo što su mi dvije frendice rekle da ga one cijelu trudnoću uopće nisu imale,blago njima

cloudy
    10. Prosinac 2014. 11:02

Luli...tvoj isto u veterini? I moj redovno uspoređuje sa životinjama a počela sam i ja hahah

• mala13
    10. Prosinac 2014. 11:05

Uh da ga barem ja nemam.. a ja se molim BOgu svaki dan da za Bozic budem kod kuce i nadam se da ce tako biti.. ali sto je meni je termin za BOzic.. nadam se da ce mala letit van ak ne ovaj barem slj tj kad budem bila u 39 tjednu..

cloudy
    10. Prosinac 2014. 11:10

E mene je frka da moja curka ne požuri pa da ne budem za novu godinu u bolnici...o božiću nisam ni razmišljala iako ni to ne bi volila...ja sam se nekak pripremila na 17.1. i to je to....a i kolica nam stižu 13.1. pa i zato ne bi da urani

• mala13
    10. Prosinac 2014. 12:17

Heheh valjda necemo u bolnici biti :) mozda krenu djecica ranije :)

Nalah
    10. Prosinac 2014. 12:22

Samo ne kasnije

• mala13
    10. Prosinac 2014. 12:32

Tako je .. jel su ti kontrakcije jace mozda tj bolovi u maternici i u ledima i jel te sjeku jajnici mozda ??

Nalah
    10. Prosinac 2014. 12:44

Ma kakvi ništa...jedino me malo zaboli tu i tamo po noći od njezinog ritanja i istezanja,ali to sve,ako ne moram na wc,prespavam

Nalah
    10. Prosinac 2014. 12:53

Jedino što mene stvarno živcira duže vrijeme je što se ujutro probudim,a grlo mi je puno šlajma,ostanem bez glasa,kao da mi je spaljeno.Prođe kad se dobro izgrgljam s usnom vodicom i popijem nešto toplo,bolesna nisam,a jedino ili je suhi zrak ili mi se želučana kiselina stalno vraća gore,teže dišem ako nemam 3 jastuka,odnosno ako ne ležim na povišenom i ne smijem odmah leći čim pojedem,jer mi odmah dođe žgaravica koju do sada uopće nisam imala

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.