Da i moja gospođa je stalno naotečena,a iscjedak bijeli,prozirni,žuti,pa ga nema,pa malo curi,pa kao da sam se popiškila.Ovoliko uložaka nisam u životu potrošila.Zanimljivo što su mi dvije frendice rekle da ga one cijelu trudnoću uopće nisu imale,blago njima
Luli...tvoj isto u veterini? I moj redovno uspoređuje sa životinjama a počela sam i ja hahah
Uh da ga barem ja nemam.. a ja se molim BOgu svaki dan da za Bozic budem kod kuce i nadam se da ce tako biti.. ali sto je meni je termin za BOzic.. nadam se da ce mala letit van ak ne ovaj barem slj tj kad budem bila u 39 tjednu..
E mene je frka da moja curka ne požuri pa da ne budem za novu godinu u bolnici...o božiću nisam ni razmišljala iako ni to ne bi volila...ja sam se nekak pripremila na 17.1. i to je to....a i kolica nam stižu 13.1. pa i zato ne bi da urani
Tako je .. jel su ti kontrakcije jace mozda tj bolovi u maternici i u ledima i jel te sjeku jajnici mozda ??
Ma kakvi ništa...jedino me malo zaboli tu i tamo po noći od njezinog ritanja i istezanja,ali to sve,ako ne moram na wc,prespavam
Jedino što mene stvarno živcira duže vrijeme je što se ujutro probudim,a grlo mi je puno šlajma,ostanem bez glasa,kao da mi je spaljeno.Prođe kad se dobro izgrgljam s usnom vodicom i popijem nešto toplo,bolesna nisam,a jedino ili je suhi zrak ili mi se želučana kiselina stalno vraća gore,teže dišem ako nemam 3 jastuka,odnosno ako ne ležim na povišenom i ne smijem odmah leći čim pojedem,jer mi odmah dođe žgaravica koju do sada uopće nisam imala
Sortiraj odgovore
Najstariji