Evo da javim dosla sam od ginica bebica je super teska je 2860 heheh i u 38 smo tjednu.. i sada u petak moram opt u bolnicu na ctg.. ako izdrzim je rekla moja gin :)
Danas fala bogu su malo manji bolovi heheh i malo se umirila :)
cure jel koja od vas pri bebinim pokretima osjetila bol skroz dole (ako razumite sta hocu rec) i to stvarno smeta jer je skoro pri svakom njenom pokretu i nemogu ni sist lipo?
Mala, drzi se :)
Tonka18, ja imam na trenutke probadanja unutra, bas na ono mjesto, i onda si mislim da mali kopa rupu da izadje :D ili ko da me bode nožićima iznutra. i tako mi je.
Danas sam i hemiće dobila.. Iz čista mira. Kaže mama da je to od ,,pritiska ,, ako nosim nisko. Eto ti đavle... Mislim da je ovoj trudnoći cilj da napravi od mene flegmu :)
Drž'te se ženske :D
I ja tako imam bol je uzasna to je sve normalno.. samo nez dal postoji nesto nenormalno u trudnoci.. i mislim da nakon svih bolova da nes polomim manje bi me bolilo neg sve ovo zajedno :)
Mene najvise nervira sto sam stalno svjesna svoje pi-pi :) Ono, natekne pa kad se smijem imam osjecaj da se moram držati dolje da mi se sve ne razleti. Uzasan pritisak. Zbilja se bojim da cu za deset tjedana kad budem u 36.tjednu morat samo ležat da mi utroba ne iscuri van.
Nosim urinokulturu drugi dan. Nadam se da ove vaginalete nece smetat. Malo su masne ne može se baš isprat okolo sve prije mokrenja...
Idem se spremat a nemam volje za životom. Naravno, moram pješke danas. Sretan mi put
E da, rekla sam jučer MM da imam osjećaj da mi je pipi stalno natečena a on meni; to ti je normalno , tako je i meni kuji bilo kad je bila skotna
Loreeen hahhahaha da nema tih naših muških trebalo bi ih izmislit.... moj je neki dan kad sam se nakanila poseksat komentirao kak je ona naotekla... ja ona, ne bih znala nisam ju vidila već dobra 2 do 3 mjeseca
Sortiraj odgovore
Najstariji