Bolovi u trudnoći

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Loreen
    06. Prosinac 2014. 22:31

Joooj. pa onda nije ni cudo da boli.. ja sam tek u 25./26. U 38. brijem da cu samo lezat vec 4 tjedna :D

Igorovabebica
    06. Prosinac 2014. 22:37

Izdržite, drage moje! Ja sam se riješila svih bolova, malo me konci peku. Ali je sve odlično! Beba je stigla doma, u srijedu rodila brzo i lako. 

MalaMuca
    06. Prosinac 2014. 23:38

Jel možeš spavati na leđima :D ?

• mala13
    07. Prosinac 2014. 01:00

Osjecam se grozno hehe .. 
    Nmg spavat na ledima udara me ko luda nit sastrane.. muku mucim ali mi nije jasno zasto samo preko noci take bolove iam

• Loreen
    07. Prosinac 2014. 19:04

Igorova bebica , čestitam! nadam se da ćeš napisati iskustvo negdje kada stigneš ako već nisi :)

Uživaj u bebici :))))

• Loreen
    07. Prosinac 2014. 19:07

Mene i dalje ovo pritišće i poteže ali ne dam se. Evo, selimo se i generalno čistim novi stan. I nije mi tesko. Ali i dalje sam stalno svjesna te nelagode tamo dolje... Jutros sam se morala istuširat da smirim tu nelagodu. Druge riječi nemam. nije ni bol, ni peckanje nego nelagoda i traje dan i noc. A cim mi mjehur mrvicu pun moram piskit i onda mi jos veca nelagoda bude iza toga... Neka mi lakse kad sjedim i stisnem dole , nekad kad opušteno ležim a nekad ništa. Mislim da ću ipak poć dok ginića opet, platit i zamolit da mi uradi briseve cerviksa ako se to smije sad uopće raditi....

• mala13
    07. Prosinac 2014. 23:52

Ja sutra idem ginicu nadam se da je sve uredu .. jer neam snage vise ove bolove trpit osjecam se ko baka neka iako mi i one nisu ravne :)

nina1232
    08. Prosinac 2014. 08:37

Ajme curke pa sve nas nesto boli...ja mislila kak sam ja jedina trudnica koju nesto boli ili sam trudnica cvilidreta. Ni jedna od mojih poznanica ni frendica nije imala tih problema. Eto utjesile ste me da nisam jedina i da su neke stvari vise manje normalne u trudnoci 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.