Bolovi u trudnoći

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala13
    30. Studeni 2014. 22:49

A koliko si ti trudna ?

• mala13
    30. Studeni 2014. 22:49

Mislim tjedana ;)

Igorovabebica
    30. Studeni 2014. 22:51

Sada sam 38+5! 

• mala13
    01. Prosinac 2014. 00:16

Aha pa tebi je vrijeme vec heheh :) 
    Ja sam tek usla u 37 dns :)

• babyM
    01. Prosinac 2014. 06:00

Hehe, meni je termin bio 27.11. Mislila sam da cu ranije roditi, zbog bolova, bila otvorena od 30 tj, i jos je curica za koje kazu da se ranije rode.  A evo me jos u komadu. 

• mala13
    01. Prosinac 2014. 06:23

Sad ce samo sto nije i zelim puno srece :)

• mala13
    01. Prosinac 2014. 07:06

Aa pokucat ce bebica .. moja kontam si ce uskoro nekako jake bolove iam dole i u ledima .. nadam se da je to znak dA ce bit uskoro ;)

crnamala
    01. Prosinac 2014. 09:27

Meni jee termin u petak tj 5.12. Nocas nisam mogla zaspat od kontrakcija i akrobacija mog malisana i po ko zna koji put mislila brzo cemo u ova dva tjedna. Stalno imam neki iscjedak bolove u ledjima i svako malo kao da me netko iglicom ubode dole ali evo jos smo mi dva u jedan. Samo ne bi volila prinit!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.