Ni ja nisam imala mira, mislim da bi pukla da sam do kraja morala mirovat. Od 34. tj. sam mirovala do 38. I onda akcija ciscenja hehe a noge natekle tek poslije poroda :))
14.06.2014. L ♥
Huh, valjda nece i poslije poroda. da, i ja bi trebala mirovat jos od 32 tt, ne strogo ali... A ja sad pod zadnje sveukupno ne odmaram ni sat vremena preko dana.
Jesi ti rodila sa punih 40 tj?
Ja sam imala inducirani porod na 41+1. Bio je rizik za bebaca da jos ostane u trbuhu pa sam morala ic na indukciju.
14.06.2014. L ♥
Cure, mene nocas u par navrata trbuh bas bolio po minutu-dvije.. ne kao zelucani grcevi nego bas neka tup bol i stezanje. Onda sam se ustala i prosetala po stanu i prestalo je. Jel bi to mogli bit lazni trudovi? U 36. tjednu sam..
kimito 36 tjedan i nije malo, pa vjerojatno jesu.. mene isto muči kako ću prepoznat kad mi krenu, a valjda hoću..
BabyM to je najvaznije
Kimito to su ti b-h kontrakcije, sad sto ti je blize termin sve vise I cesce ce ti biti. Priprema se tijelo. :)
14.06.2014. L ♥
Ja sam dns imala tako nisko bolove da sam osjecala kao da je vec na samom izlasku van. Onako, probadanje nekakvo tako jako da kad je uhvatilo nisam mogla hodati. Ali nekako mislim da je to sada sve vec normalno... ?
Ma je. I ja sam se prije plašila, sad mi je sve normalno. Mene danas cijeli dan boli desni guz!
I širi se malo u nogu, jedva se krećem. Ko baba s umjetnim kukom
Sortiraj odgovore
Najstariji