Cure mene ulovila uzasna panika da bebama ne kuca srce! Prije sam ih osjetila bar jedanput na dan, sad vec dva dana nista!!! U 18tt sam i znam da je rano, ali meni je totalna panika, neznam kud sa sabom od brige!!
Jel to normalno da ih po par dana ne osjetim???
I ja sam trudna isto koliko i ti i isto ih ne osjetim bas cesto. Probaj se smiriti, mislim da nema razloga za paniku 😘
Ma znam da nema razloga za paniku, posebno kad je ipak jos to rano. Vjerojatno se nakupilo emocija pa sam malo prolupala.. isplakala se muzu i sad je lakse!!
Nadam se da ce do navecer barem nakratko javiti!!
Evo tek sad otkrila ovu temu i bas se veselim pisanju sa vama
Inace prva mi je trudnoca za sad smo 17+1,sve ok za sada nadamo se da ce tako ostat i do kraja
A ja se sad bacam na citanje od prve stranice 🤗😍😍
🙏❤💙
tajchika005 ja sam tek danas po prvi puta jednu curku mrvicu osjetila. samo polako, sigurno je sve ok!
Lucija987 dobrodošla! naše trudnoće su na samo jedan dan razmaka
Bravo Lady, tako sam sretna zbog tebe ❤❤ uzivaj u svakoj sekundi i cestitam ti od srca.
Tajchika, nemoj se brinuti. I mene opere panika, to je normalno i tako ce nam bit do kraja... ali trebamo biti pozitivne ... sve ce biti ok ❤🙏💪
Lucija, dobrodosla 🥰
Drage moje, samo da se kratko javim. Mi smo bili u bolnici na čekanju carskog koji je trebao biti u utorak, ali naši dječaci su odlučili ipak doć malo ranije.
U četvrtak ujutro počeli lagani trudovi, popodne malo jači i išli smo na carski, rođeni u 18.10 od 36+2 tjedna, jedan od 3000 a drugi od 2750, oboje veliki al isto nezreli pa su u inkubatoru. Vidila sam ih samo jednom, sreća neopisiva, idemo polako dan po dan i jedva čekamo doć kući,. Želim vam svima ugodnu trudnoću, pazite se i vjerujte da će sve biti dobro. Tipkamo se kad uhvatim vremena, malo još boli sve od carskog al pomalo 🤗🤗
Draga mama, čestitam od ❤️ brz oporavak želim☺️
Da su dečki živi i zdravi...☺️😍❤️
Ma ja imam PTSP od prijasnjih pobacaja!!!
Cudno mi je sto sam ih do sad vec tjednima osjecala dok sam sjedila, i svaku vecer su oko pola 9 bili aktivni dok sam lezala u krevetu. Sad vec drugi dan nista!!
Ako ih jos sutra ne osjetim, idem u pon na uzv!!! Bolje da me posalju doma ko ludaka nego da se stvarno nesto desilo pa da ovako panicarim jos dva tjedna do iduceg pregleda!!
Havala cure na dobrodoslici 😍😘
Inace iman ovde i par dana sta za citat 🙈🤣
Inace sam MPO-trudnica 3 transfer uspjesno obavljen😍😍
Vidin i kod vas svasta nesto od krvarenja pa na dalje,mi smo isto jedno obilno krvarenje prezivili al hvala Bogu sve je dobro proslo 🙏❤
Inace trenutno neznan jel me boli zdjelica ili sta vec 🙈🤣
Uglavnom pretplatila bi se tamo na uzv da buden spojena i onda nebi imala dodatnih pitanja 🤣
Ovako svaki dan neki upitnik nad glavom.
Pregled mi je tek 20.07 🙄 ono probit na mozak do tada 🤷♀️
🙏❤💙
Citam Vas cijelo vrijeme, pa da se i ukljucim, nije lijepo samo spijunirati...
Lady007 cestitke !!
E sad, cure koje ne osjecaju bebe i zbog toga postaju paranoicne, znam kako vam je. U 14 tjednu sam prokrvarila, rekli su nista strasno, to se cesto desi. Meni prestrasno jer sam godinu i pol cekala zeleno svijetlo da smijem ostat trudna jer imam Crohnovu bolest. Od ludosti sam kupila baby watcher i ja sam druga zena od kada to imam. Sad sam trudna 18+0 sa dva dvojajcana decka nakon jednog ciklusa klomifena u najnizoj dozi nakon dvije biokemijske. Znaci, ja vam svako jutro nadem otkucaje srca od jednog i drugog, poslusam ih malo, uzivam, a onda uzivam i u ostatku dana opusteno znajuci da smo svi na broju...
Cure mene ulovila uzasna panika da bebama ne kuca srce! Prije sam ih osjetila bar jedanput na dan, sad vec dva dana nista!!! U 18tt sam i znam da je rano, ali meni je totalna panika, neznam kud sa sabom od brige!!
Jel to normalno da ih po par dana ne osjetim???
I kod mene je ista situacija, nekim danima ih osjetim po cijeli dan a nekim skoro pa nikako. I tako dignem opstu paniku. Vjerujem da ćemo takve biti do kraja ☺️
Sortiraj odgovore
Najstariji