Lady sta ima, jeste li još 3u1?
Jesmo još kinder jaje 🐣🐣🥰🥰 sutra ujutro ulazim u rodilište pa sve javim, 🤗🤗
Obavezno se javljajte❤️
A da Vas upitam ..što tako rano idete na porod?
Meni je termin 25.07. dr rekla nikako pre 14.07.osim ako ne dobijem bolove...
Obavezno se javljajte❤️
Meni je termin 25.07. dr rekla nikako pre 14.07.osim ako ne dobijem bolove…
Zbog prvog poroda koji je bio carskim rezom a bebe su velike dosta pa da ne dođe do puknuća reza na tom mjestu a i bebe su iz ICSI postupka pa mislim da je i to jedan od razloga.
Obavezno se javljajte❤️
Meni je termin 25.07. dr rekla nikako pre 14.07.osim ako ne dobijem bolove…
Zbog prvog poroda koji je bio carskim rezom a bebe su velike dosta pa da ne dođe do puknuća reza na tom mjestu a i bebe su iz ICSI postupka pa mislim da je i to jedan od razloga.
Aha, sad mi je jasno ☺️
Joj, želim Vam svu sreću sveta😍❤️😍
Samo da se javim 🤗. Hospitalizirani smo, mislila sam već sutra da će biti carski ali doktorica kaže da je sve u redu redu pa da ćemo čekati slijedeći tjedan, bolje im je unutra. Jedan ima 3000 drugi 3300. Eto brzinsko javljanje, javim ako bude novosti 😉
Lady odlične vijesti, i bebaci odličnu kilazu imaju. Sada polako dan po dan. Držim fige.
Samo da se javim 🤗. Hospitalizirani smo, mislila sam već sutra da će biti carski ali doktorica kaže da je sve u redu redu pa da ćemo čekati slijedeći tjedan, bolje im je unutra. Jedan ima 3000 drugi 3300. Eto brzinsko javljanje, javim ako bude novosti 😉
Bravo, odlicno! 🥰
Samo da se javim 🤗. Hospitalizirani smo, mislila sam već sutra da će biti carski ali doktorica kaže da je sve u redu redu pa da ćemo čekati slijedeći tjedan, bolje im je unutra. Jedan ima 3000 drugi 3300. Eto brzinsko javljanje, javim ako bude novosti s
Super☺️ držim Vam fige...
Bebe su baš lepo napredovale, kilaža ekstra👍
Sretno Lady,
Vec su cure rekle, ali i ja moram prokomentirati kako su bebice prekrasne kilaze. 💪 Javi nam se kad stignes. Saljemo puno pozitivnih vibrica ❤❤
Cure ja evo imam pregled u 15h mrzim kad me krene peglati trema, i neke crne misli. Svaki pregled mi je trauma dok čekam da mi kaže da je sve ok... Držite mi fige ☺️ javim se posle
Sortiraj odgovore
Najstariji