BLIZANACKA TRUDNOCA 😊

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Buduća mama 3 sina
    22. Lipanj 2020. 17:22

Lady007

Nina12

Lady sta ima, jeste li još 3u1?

Jesmo još kinder jaje 🐣🐣🥰🥰 sutra ujutro ulazim u rodilište pa sve javim, 🤗🤗

Obavezno se javljajte❤️
    A da Vas upitam ..što tako rano idete na porod?
    Meni je termin 25.07. dr rekla nikako pre 14.07.osim ako ne dobijem bolove...

Lady007
    22. Lipanj 2020. 17:26

Buduća mama 3 sina

Lady007

Nina12

Obavezno se javljajte❤️
    Meni je termin 25.07. dr rekla nikako pre 14.07.osim ako ne dobijem bolove…

Zbog prvog poroda koji je bio carskim rezom a bebe su velike dosta pa da ne dođe do puknuća reza na tom mjestu a i bebe su iz ICSI postupka pa mislim da je i to jedan od razloga. 

Buduća mama 3 sina
    22. Lipanj 2020. 23:00

Lady007

Buduća mama 3 sina

Lady007

Nina12

Obavezno se javljajte❤️
    Meni je termin 25.07. dr rekla nikako pre 14.07.osim ako ne dobijem bolove…

Zbog prvog poroda koji je bio carskim rezom a bebe su velike dosta pa da ne dođe do puknuća reza na tom mjestu a i bebe su iz ICSI postupka pa mislim da je i to jedan od razloga.

Aha, sad mi je jasno ☺️
    Joj, želim Vam svu sreću sveta😍❤️😍

Lady007
    23. Lipanj 2020. 19:32

Samo da se javim 🤗. Hospitalizirani smo, mislila sam već sutra da će biti carski ali doktorica kaže da je sve u redu redu pa da ćemo čekati slijedeći tjedan, bolje im je unutra. Jedan ima 3000 drugi 3300. Eto brzinsko javljanje, javim ako bude novosti 😉

Nina12
    23. Lipanj 2020. 20:51

Lady odlične vijesti, i bebaci odličnu kilazu imaju. Sada polako dan po dan. Držim fige. 

Charlies
    23. Lipanj 2020. 23:47

Lady007

Samo da se javim 🤗. Hospitalizirani smo, mislila sam već sutra da će biti carski ali doktorica kaže da je sve u redu redu pa da ćemo čekati slijedeći tjedan, bolje im je unutra. Jedan ima 3000 drugi 3300. Eto brzinsko javljanje, javim ako bude novosti 😉

Bravo, odlicno! 🥰

Buduća mama 3 sina
    24. Lipanj 2020. 00:28

Lady007

Samo da se javim 🤗. Hospitalizirani smo, mislila sam već sutra da će biti carski ali doktorica kaže da je sve u redu redu pa da ćemo čekati slijedeći tjedan, bolje im je unutra. Jedan ima 3000 drugi 3300. Eto brzinsko javljanje, javim ako bude novosti s

Super☺️ držim Vam fige...
    Bebe su baš lepo napredovale, kilaža ekstra👍

tajchika005
    24. Lipanj 2020. 07:41

Lady sretno!!! ❤️❤️

dorapamidora
    24. Lipanj 2020. 10:24

Sretno Lady, 
    Vec su cure rekle, ali i ja moram prokomentirati kako su bebice prekrasne kilaze. 💪 Javi nam se kad stignes. Saljemo puno pozitivnih vibrica ❤❤

Nina12
    24. Lipanj 2020. 14:06

Cure ja evo imam pregled u 15h mrzim kad me krene peglati trema, i neke crne misli. Svaki pregled mi je trauma dok čekam da mi kaže da je sve ok... Držite mi fige ☺️ javim se posle

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.