Cure jel imala koja problema sa stitnjacom u trudnoci
Neman nikakve terapije isla napravit komplet krvnu sliku kad ono TSH 0.03 🤷♀️
Sutra san narucena kod specijaliste pa eto cisto da vidim ima li koja od vas kakvih problema ili
Buduca mama jaoooo kako to zvuci jos samo malo 😍😍
Meni je povisen TSH 4,11 bila sam na uzv sve je ok, dobila sam Euthyrox 25mg to je najmanja doza i moram vadit krv svaka 4tj.
A nadam se i da ce za nas sutra nac neko rijesenje🤷♀️
🙏❤
🙏❤💙
Doranorafora jesi stigla doma?
Hej curke... danas me pustili. Imala sam jutros detaljni ultrazvuk i kaze doktor da je sve cakum-pakum 💪💪
Svi nalazi zasad su mi dobri, negativna na sve dosad testirane bakterije i bolestine, jedino sam anemicna pa cu morat poradit na unosu zeljeza.
Jos trebaju stici neki nalazi i ako je sve ok, onda se sa doktorom vidim na redovnom pregledu, a ako ne, onda ce me vratiti u bolnicu da to tamo sredimo. Ali ja se nadam najboljem 🙏🙏
Inace, ne znam jesam li vam rekla, ali isti doktor kod kojeg idem privatno, radi i u bolnici. On ke poslao u bolnicu, samo me on pregledavao i ja sam "njegova". To je definitivno bila najbolja odluka i najbolje mi je imati svog doktora uvijek, gdje god bila. ❤ predivan je, bas divan doktor...
Doranorafora bas mi je drago na urednim nalazima, sigurno ce i svi ostali biti savrseni!!
Ostale cure kako ste, kak se osjecate??
Ja muku mucim s zgaravicom i uzasnoooo bolnim nogama, tolko da moram cak i tabletu protiv bolova uzeti prije spavanja!!!
Cure jel imala koja problema sa stitnjacom u trudnoci
Neman nikakve terapije isla napravit komplet krvnu sliku kad ono TSH 0.03 🤷♀️
Sutra san narucena kod specijaliste pa eto cisto da vidim ima li koja od vas kakvih problema ili
Buduca mama jaoooo kako to zvuci jos samo malo 😍😍
budući da se jako znojim (još od prije trudnoće, krenulo s pubrtetom), a sad u trudnoći mi je k tome i krenulo dosta kose ispadati, prošli mj sam napravila TSH u sumnji na nepravilnosti rada štitnjače, ali mi je TSH 0.35. znači sve je ok s njom.
Hej curke… danas me pustili. Imala sam jutros detaljni ultrazvuk i kaze doktor da je sve cakum-pakum 💪💪
Svi nalazi zasad su mi dobri, negativna na sve dosad testirane bakterije i bolestine, jedino sam anemicna pa cu morat poradit na unosu zeljeza.
Jos trebaju stici neki nalazi i ako je sve ok, onda se sa doktorom vidim na redovnom pregledu, a ako ne, onda ce me vratiti u bolnicu da to tamo sredimo. Ali ja se nadam najboljem 🙏🙏
Inace, ne znam jesam li vam rekla, ali isti doktor kod kojeg idem privatno, radi i u bolnici. On ke poslao u bolnicu, samo me on pregledavao i ja sam "njegova". To je definitivno bila najbolja odluka i najbolje mi je imati svog doktora uvijek, gdje god bila. ❤ predivan je, bas divan doktor…
Prekrasne vijesti! i makar je naziv grupe vezan uz trudnoću, bude li vremena i volje, slobodno tipkaj kako prolaze prvi dani s dvije bebe, mene sve zanima, a vjerujem i druge :)
Doranorafora bas mi je drago na urednim nalazima, sigurno ce i svi ostali biti savrseni!!
Ostale cure kako ste, kak se osjecate??
Ja muku mucim s zgaravicom i uzasnoooo bolnim nogama, tolko da moram cak i tabletu protiv bolova uzeti prije spavanja!!!
zgaravica i mene povremeno muči, al zasad nije prestrašno. mučnine mi se konačno malo smirile, lakše je, ali sam počela naticati, noge kod gležnjeva i prsti na rukama posebno izraženo. osim toga me ubijaju leđa, s bolovima u desnu nogu, tako da mi je najbolje kad ležim s nogama malo povišenim. čim krenem zujat malo po gradu da nešto obavim, začas umor, bolovi u leđima i jedva čekam da dođem doma. kroz noć me često muči nesanica, a kad i spavam me probude skroz utrnute ruke i to od ramena do prstiju.
na prošlom UZV mi je mjeren cerviks, on je ok, ali je jedna beba, tj. njezina posteljica skroz nisko na samom ušću, tako da ništa teško raditi i što više mirovati da ne dođe do krvarenja i držati fige da se s vremenom pomakne nekud gore gdje joj je mjesto, da ne bi došlo do placente previe. eto to su novosti od mene. kako ste svi ostali?
idući tj idem na test šećera (OGTT) i imam UZV par dana poslije, pa ću znati što je novo.
Hej curke… danas me pustili. Imala sam jutros detaljni ultrazvuk i kaze doktor da je sve cakum-pakum 💪💪
Inace, ne znam jesam li vam rekla, ali isti doktor kod kojeg idem privatno, radi i u bolnici. On ke poslao u bolnicu, samo me on pregledavao i ja sam "njegova". To je definitivno bila najbolja odluka i najbolje mi je imati svog doktora uvijek, gdje god bila. ❤ predivan je, bas divan doktor…
Bravo, super vijesti! 😘
Ja isto obavila uzv stitnjace i sve je u redu sa njom al mi je preporucila uzimat prenatale bez joda,ne koristot jodiranu sol pa za misec dana ponovit nalaze
Doduse jos sutra cekam ponovljeni naaz krvi od petka tako da ono nadamo se da nece bit potrebe za tabletama
Inace isto leda znaju bolit ostalo za sada sve ok
🙏❤💙
Mene jos je bole ledja, ali imam grceve u nogama (pijem magnezij) i ne mogu na wc 🙈 isprobala sam skoro sve sto pise na internetu, ali uasad je bezuspjesno....
Inace, ja jutros zvala bolnicu, svi nalazi ok, pregoed za 2 tjedna u Visokorizicnoj ambulanti.
Do tada radim na zeljezu i probavi 😅😅
Sortiraj odgovore
Najstariji