Curke moje, ja sam se evo spakirala za bolnicu, sutra ujutro moram na prijem.
Nadam se da ce sve bit ok i da cu imat dobru ekipu u sobi, ukljucujuci moje dvije mrvice 😊
Drzite mi fige, javim se 🙏
P.s. i ja sam razmisljala o tom baby watcheru, ali nisan znala hocu li moc ovakva smotana "naci" oba dva srceka pa je bolje da se uopce ne upustam u to.
Doranorafora zelim ti puno srece!! I da svi nalazi budu i redu!!! Tamo sinu dobrim rukama, a i poalije ce ti biti lakse kad obavis sve preglede i nalaze!!!
Rekao mi je muz da ce mi sutra kupiti babywatcher jer me ovakvu vise ne zeli gledati 🤪🤪
Ali i mene mici kako cu ja naci oba srceka!!
Ja vam imam veliki visak kilograma, i nadem ih bez problema, na pocetku sam bila malo smotana, ne znam sta sam ja, sta su decki. Na kraju, kad pronadete taj zvuk znat cete. Puno je brzi od svega sta cujete. Kod mene je svaki na svojoj strani i vec znam gdje je koji. Imate na forumu bas tu temu, kako olaksati trazenje, ako vam treba kakva pomoc ili nesto slobodno pitajte... Znam da trebas biti opusten i ne zivcirat se, meni je to bio jedini nacin da se smirim jer sam uz sve to zdravstveni djelatnik koji zna i sta treba znat i sta ne treba...
Otisla ja ipak na pregled sad ujutro. Srceka kucaju, sve je u redu! 😀😀
Tajchika 😁 pregled je ipak naj sigurniji 🥰 meni je fascinantno koliko se oni vrte na pregledu a da ja to uopste ne osjetim, pa se tak tješim uvijek.
Doranorafora sretno ti,nadam se da bude sve ok 🤗
Tajchika super za pregled i male mrvice 😍😍
Ja jos iman 3 tjedan cekat do svoga pregeda i tocno mi lose dode kad vidim koliko je jos dana to 🙈🤣
🙏❤💙
Hej curke, da se javim... evo me u bolnici, obavili mi prve preglede, kaze doktorica da su jako lijepi, jako zivahni i pokretljivi, razlika medju njima je 1 milimetar. 🙏💪
I rekla mi je da joj se cini, ali da ju ne drzim za rijec, da su dva decka u pitanju ❤❤
Nisam bil sva svoja pa sam rade otisla na minutu na uzv nego da se jos 2tjedna do iduceg pregleda patim!
Sad ce biti lakse do iduceg uzva!!
Doranorafora koliko dugo ostajes u bolnici?
Nisam bil sva svoja pa sam rade otisla na minutu na uzv nego da se jos 2tjedna do iduceg pregleda patim!
Sad ce biti lakse do iduceg uzva!!
Doranorafora koliko dugo ostajes u bolnici?
Iskreno da ti kazem, nemam pojma. Rekao mi je doktor da ce to biti dva, tri dana. Tako da vjerujem da ce tako i bit.. Iako mi kaze jedna cura sa odjela da su i njoj tako rekli pa da je tu vec 2 i pol mjeseca. 🙄🙄 ali stvarno se nadam da to nece biti moja sudbina, jedva cekam doci kuci i jest hladnu lubenicu dok mi ne pozlije. 🍉🍉
Sortiraj odgovore
Najstariji