BLIZANACKA TRUDNOCA 😊

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    dorapamidora
    25. Lipanj 2020. 15:47

tajchika005

I meni se isto to desilo ali me nitko ne salje nikamo. ☹️☹️

Odakle si ti?

tajchika005
    25. Lipanj 2020. 16:04

Medimurje-Cakovec. 
    Obavila sam samo na pocetku trudnoce klasicne testove i briseve na ureplasmu i slicno, sve je bilo negativno i dalje nista. 

dorapamidora
    25. Lipanj 2020. 16:08

tajchika005

Medimurje-Cakovec.
    Obavila sam samo na pocetku trudnoce klasicne testove i briseve na ureplasmu i slicno, sve je bilo negativno i dalje nista.

Mog doktora je strah da to nije "neki malo igrac u pitanju" pa zeli biti siguran.
    Ako ti je sve ok onda se ne moras bojati. Jesu ti u tvom slucaju rekli zbog cega je doslo do spontanog? Meni nitko nije nista znao reci ni objasniti.

tajchika005
    25. Lipanj 2020. 16:14

Nizoo nista. Ni nakon phd nalaza, ni kasnijim pretragama prije novog ivf postupka nismo nista nasli. A i koliko zena sam kontaktirala preko neta, nijednoj nije nista konkretno potvrdeno. 

Lady007
    27. Lipanj 2020. 07:25

Drage moje, samo da se kratko javim. Mi smo bili u bolnici na čekanju carskog koji je trebao biti u utorak, ali naši dječaci su odlučili ipak doć malo ranije.
    U četvrtak ujutro počeli lagani trudovi, popodne malo jači i išli smo na carski, rođeni u 18.10 od 36+2 tjedna, jedan od 3000 a drugi od 2750, oboje veliki al isto nezreli pa su u inkubatoru. Vidila sam ih samo jednom, sreća neopisiva, idemo polako dan po dan i jedva čekamo doć kući,. Želim vam svima ugodnu trudnoću, pazite se i vjerujte da će sve biti dobro. Tipkamo se kad uhvatim vremena, malo još boli sve od carskog al pomalo 🤗🤗

tajchika005
    27. Lipanj 2020. 08:55

Lady cestitam!!! Bebanima da lijepo napreduju,sretno im djetinjstvo a tebi brz oporavak zelim!!! 
    Odlicne vijesti za dobar vikend ❤️❤️

Charlies
    27. Lipanj 2020. 12:41

Lady007

Drage moje, samo da se kratko javim. Mi smo bili u bolnici na čekanju carskog koji je trebao biti u utorak, ali naši dječaci su odlučili ipak doć malo ranije.
    U četvrtak ujutro počeli lagani trudovi, popodne malo jači i išli smo na carski, rođeni u 18.10 od 36+2 tjedna, jedan od 3000 a drugi od 2750, oboje veliki al isto nezreli pa su u inkubatoru. Vidila sam ih samo jednom, sreća neopisiva, idemo polako dan po dan i jedva čekamo doć kući,. Želim vam svima ugodnu trudnoću, pazite se i vjerujte da će sve biti dobro. Tipkamo se kad uhvatim vremena, malo još boli sve od carskog al pomalo 🤗🤗

Cestitam, bas je lijepo čuti ovako dobre vij 🥰 Brz oporavak ti želim

Nina12
    27. Lipanj 2020. 13:24

Čestitam Lady uzivaj sa svojim bebacima

mimi16
    27. Lipanj 2020. 13:37

Lady007

Čestitam od srca!!!! Baš lijepe vijesti!! 

tajchika005
    27. Lipanj 2020. 13:43

Cure mene ulovila uzasna panika da bebama ne kuca srce! Prije sam ih osjetila bar jedanput na dan, sad vec dva dana nista!!! U 18tt sam i znam da je rano, ali meni je totalna panika, neznam kud sa sabom od brige!! 
    Jel to normalno da ih po par dana ne osjetim??? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.