I meni se isto to desilo ali me nitko ne salje nikamo. ☹️☹️
Odakle si ti?
Medimurje-Cakovec.
Obavila sam samo na pocetku trudnoce klasicne testove i briseve na ureplasmu i slicno, sve je bilo negativno i dalje nista.
Medimurje-Cakovec.
Obavila sam samo na pocetku trudnoce klasicne testove i briseve na ureplasmu i slicno, sve je bilo negativno i dalje nista.
Mog doktora je strah da to nije "neki malo igrac u pitanju" pa zeli biti siguran.
Ako ti je sve ok onda se ne moras bojati. Jesu ti u tvom slucaju rekli zbog cega je doslo do spontanog? Meni nitko nije nista znao reci ni objasniti.
Nizoo nista. Ni nakon phd nalaza, ni kasnijim pretragama prije novog ivf postupka nismo nista nasli. A i koliko zena sam kontaktirala preko neta, nijednoj nije nista konkretno potvrdeno.
Drage moje, samo da se kratko javim. Mi smo bili u bolnici na čekanju carskog koji je trebao biti u utorak, ali naši dječaci su odlučili ipak doć malo ranije.
U četvrtak ujutro počeli lagani trudovi, popodne malo jači i išli smo na carski, rođeni u 18.10 od 36+2 tjedna, jedan od 3000 a drugi od 2750, oboje veliki al isto nezreli pa su u inkubatoru. Vidila sam ih samo jednom, sreća neopisiva, idemo polako dan po dan i jedva čekamo doć kući,. Želim vam svima ugodnu trudnoću, pazite se i vjerujte da će sve biti dobro. Tipkamo se kad uhvatim vremena, malo još boli sve od carskog al pomalo 🤗🤗
Lady cestitam!!! Bebanima da lijepo napreduju,sretno im djetinjstvo a tebi brz oporavak zelim!!!
Odlicne vijesti za dobar vikend ❤️❤️
Drage moje, samo da se kratko javim. Mi smo bili u bolnici na čekanju carskog koji je trebao biti u utorak, ali naši dječaci su odlučili ipak doć malo ranije.
U četvrtak ujutro počeli lagani trudovi, popodne malo jači i išli smo na carski, rođeni u 18.10 od 36+2 tjedna, jedan od 3000 a drugi od 2750, oboje veliki al isto nezreli pa su u inkubatoru. Vidila sam ih samo jednom, sreća neopisiva, idemo polako dan po dan i jedva čekamo doć kući,. Želim vam svima ugodnu trudnoću, pazite se i vjerujte da će sve biti dobro. Tipkamo se kad uhvatim vremena, malo još boli sve od carskog al pomalo 🤗🤗
Cestitam, bas je lijepo čuti ovako dobre vij 🥰 Brz oporavak ti želim
Čestitam od srca!!!! Baš lijepe vijesti!!
Cure mene ulovila uzasna panika da bebama ne kuca srce! Prije sam ih osjetila bar jedanput na dan, sad vec dva dana nista!!! U 18tt sam i znam da je rano, ali meni je totalna panika, neznam kud sa sabom od brige!!
Jel to normalno da ih po par dana ne osjetim???
Sortiraj odgovore
Najstariji