BLIZANACKA TRUDNOCA 😊

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    dorapamidora
    24. Lipanj 2020. 15:49

Nina12

Cure ja evo imam pregled u 15h mrzim kad me krene peglati trema, i neke crne misli. Svaki pregled mi je trauma dok čekam da mi kaže da je sve ok… Držite mi fige ☺️ javim se posle

Ja vec cekam 😁😁

mimi16
    24. Lipanj 2020. 16:24

sretno cure!! 

Nina12
    24. Lipanj 2020. 23:02

Evo mene sve je uredu, bebe super. Napreduju tacno onako koliko i imamo sedmica. Baš mi je lakše. Ali imam drugi problem zubi su mi se počeli raspadati, upravo mi je jedan puknuo. Jeli se kome desavalo i dali nešto ima što možemo koristiti za jače zube?

dorapamidora
    25. Lipanj 2020. 00:06

Nina12

Evo mene sve je uredu, bebe super. Napreduju tacno onako koliko i imamo sedmica. Baš mi je lakše. Ali imam drugi problem zubi su mi se počeli raspadati, upravo mi je jedan puknuo. Jeli se kome desavalo i dali nešto ima što možemo koristiti za jače zube?

Ne znam sto mozes koristit, ali jedna informacija koju sam dobila prije par dana je ta da su od nedavno besplatne bijele plombe za trudnice, ne placaju se jer se trudnicama ne smiju stavljati one crne. Eto, tako da znas da odma nazoves zubara. ☺ na kraju krajeva, on ti moze dati najbolji savjet po pitanju toga sto koristiti.

Nina12
    25. Lipanj 2020. 09:48

Doranorafora kako je tvoj pregled prošao? 

tajchika005
    25. Lipanj 2020. 10:03

Nina12 bravo za pregled!!!
    Mi smo danas tocno 18tjedana, na pola smo puta 🥳🥳

dorapamidora
    25. Lipanj 2020. 10:18

Nina12

Ja cu od ponedjeljka 29.biti hospitalizirana. 
    Mislim da sam jedina osoba na svitu koja se tome veseli (iako mi je zao sto su opet zabranili posjete pa me niko nece moc doc vidit). Ali da se mene pita, ja bi kraj trudnoce mogla docekati prikljucena na ultrazvuk i samo da ih gledam 😊😊
    Svakako cu vam.se javiti iz bolnice. 🙃

tajchika005
    25. Lipanj 2020. 11:04

doranorafora

Nina12

Mislim da sam jedina osoba na svitu koja se tome veseli (iako mi je zao sto su opet zabranili posjete pa me niko nece moc doc vidit). Ali da se mene pita, ja bi kraj trudnoce mogla docekati prikljucena na ultrazvuk i samo da ih gledam 😊😊

Zasto?

dorapamidora
    25. Lipanj 2020. 14:02

tajchika005

doranorafora

Nina12

Zasto?

Zato sto sam imala spontani u 17.tjednu trudnoce kada mi je pukao vodenjak i izgubila sam zivi plod. Moj doktor ne moze probaviti tu informaciju i zeli da mi u par dana na Sv.duhu obave sve moguce i nemoguce pretrage i da se izuzmu svi razlozi zbog kojih je, eventualno, do toga doslo. Ili, ako se potvrdi nesto od njegovih sumnji (zgrusavanje krvi, escherichia ili nesto slicno)  da se to rijesi.
    Takodjer, kao sto sam vec bila napisala u nekom od prijasnjih postova, moji dvojceki dijele posteljicu i cesto cu biti i na pregledima i u bolnici (jer je moj doktor ziheras, nema kod njega "vidimo se za mjesec dana pa sto bude") zbog opasnosti od blizanacke transfuzije (tj.nejednakog razvoja jer jedan blizanac dobiva previse svega dok drugi ostaje zakinut). Tako da... cure moje, bit ce ovo jedno stresno razdoblje, ali zaista iz sveg srca vjerujem u pozitivan ishod. Molim se svaki dan Bogu da mi omoguci da ih krajem godine primim u ruke, meni i svakoj mami koja u trbuhu nosi jedno, dvoje, troje... ❤❤ 

tajchika005
    25. Lipanj 2020. 15:03

I meni se isto to desilo ali me nitko ne salje nikamo. ☹️☹️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.