BLIZANACKA TRUDNOCA 😊

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Charlies
    30. Lipanj 2020. 02:00

doranorafora bas mi je drago da je sve dobro, nadam se da ćete vas troje sto prije kuci na opustanje
    tajchika005 glavno da su oni dobro ali i da se ti sada bolje osjecas to je vazno i za tebe i za njih

Ja sam danas bila na pregledu, sve je super a cure su se i potukle dok ih je dr gledala 🙈 ova od dolje laktom a ova povise nju koljenom

Nina12
    30. Lipanj 2020. 11:53

Charlies

doranorafora bas mi je drago da je sve dobro, nadam se da ćete vas troje sto prije kuci na opustanje
    tajchika005 glavno da su oni dobro ali i da se ti sada bolje osjecas to je vazno i za tebe i za njih

Ja sam danas bila na pregledu, sve je super a cure su se i potukle dok ih je dr gledala 🙈 ova od dolje laktom a ova povise nju koljenom

Heheh ja svaki put gledam kako su moji namješteni da se ne tuku 😂😂 do sada nije bilo tuče. A tako mi je to sve fascinantno.. 

Nina12
    30. Lipanj 2020. 11:53

Doranorafora kako ide kod tebe, koje pretrage ti rade? 

dorapamidora
    30. Lipanj 2020. 14:10

Nina12

Evo vadili krv, urinokultura i brisevi. Ne ona tri nego valjda njih deset. 🤯 nadam se da ce nalazi bit ok, a ako ne budu, da ce biti neka bakterija koje se lako da rijesiti.
    Sutra detaljan pregled i preksutra doma 😁

Charlies
    30. Lipanj 2020. 16:40

doranorafora

Nina12

Evo vadili krv, urinokultura i brisevi. Ne ona tri nego valjda njih deset. 🤯 nadam se da ce nalazi bit ok, a ako ne budu, da ce biti neka bakterija koje se lako da rijesiti.
    Sutra detaljan pregled i preksutra doma 😁

Javi nam sve! 😊

tajchika005
    01. Srpanj 2020. 11:01

Lady kako ste vi? Kako prolaze prvi dani?? 
    Javi nam se bar na kratko!!!

Buduća mama 3 sina
    01. Srpanj 2020. 14:00

Cure, evo i ja da se javim nakon kontrole...
    Bebani su dobri🥰 ja sam sada 36+4
    Jedan ima 3200 gr a drugog je prvo merila 2700 gr pa onda 2900gr, nije sigurna...
    Pitala sam da li to može biti problem, rekla mi je da se nada da neće, ali ne znam u kojem smislu je mislila...da li se ne razvija dobro ili što je tako manji od prvog, nadam se ovo drugo...
    Od ponedeljka krećem na CTG 2x nedeljno, a carski zakazan za 16.07.2020. 🥰😍
    Brojimo sitno

Lucija987
    01. Srpanj 2020. 14:18

Cure jel imala koja problema sa stitnjacom u trudnoci
    Neman nikakve terapije isla napravit komplet krvnu sliku kad ono TSH 0.03 🤷‍♀️
    Sutra san narucena kod specijaliste pa eto cisto da vidim ima li koja od vas kakvih problema ili

Buduca mama jaoooo kako to zvuci jos samo malo 😍😍

🙏❤💙

Charlies
    01. Srpanj 2020. 14:35

Lucija987

Cure jel imala koja problema sa stitnjacom u trudnoci
    Neman nikakve terapije isla napravit komplet krvnu sliku kad ono TSH 0.03 🤷‍♀️
    Sutra san narucena kod specijaliste pa eto cisto da vidim ima li koja od vas kakvih problema ili

Buduca mama jaoooo kako to zvuci jos samo malo 😍😍

Meni je povisen TSH 4,11 bila sam na uzv sve je ok, dobila sam Euthyrox 25mg to je najmanja doza i moram vadit krv svaka 4tj.

Charlies
    01. Srpanj 2020. 14:39

Buduća mama 3 sina

Cure, evo i ja da se javim nakon kontrole…
    Bebani su dobri🥰 ja sam sada 36+4
    Jedan ima 3200 gr a drugog je prvo merila 2700 gr pa onda 2900gr, nije sigurna…
    Pitala sam da li to može biti problem, rekla mi je da se nada da neće, ali ne znam u kojem smislu je mislila…da li se ne razvija dobro ili što je tako manji od prvog, nadam se ovo drugo…
    Od ponedeljka krećem na CTG 2x nedeljno, a carski zakazan za 16.07.2020. 🥰😍
    Brojimo sitno

Ajme, jos malooo 🥰 bit ce to dobro, mislim da su razlike među njima normalne a i doktori znaju fulat u procjeni veličine. Sretno i javljaj nam situaciju.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.