doranorafora bas mi je drago da je sve dobro, nadam se da ćete vas troje sto prije kuci na opustanje
tajchika005 glavno da su oni dobro ali i da se ti sada bolje osjecas to je vazno i za tebe i za njih
Ja sam danas bila na pregledu, sve je super a cure su se i potukle dok ih je dr gledala 🙈 ova od dolje laktom a ova povise nju koljenom
doranorafora bas mi je drago da je sve dobro, nadam se da ćete vas troje sto prije kuci na opustanje
tajchika005 glavno da su oni dobro ali i da se ti sada bolje osjecas to je vazno i za tebe i za njih
Ja sam danas bila na pregledu, sve je super a cure su se i potukle dok ih je dr gledala 🙈 ova od dolje laktom a ova povise nju koljenom
Heheh ja svaki put gledam kako su moji namješteni da se ne tuku 😂😂 do sada nije bilo tuče. A tako mi je to sve fascinantno..
Doranorafora kako ide kod tebe, koje pretrage ti rade?
Evo vadili krv, urinokultura i brisevi. Ne ona tri nego valjda njih deset. 🤯 nadam se da ce nalazi bit ok, a ako ne budu, da ce biti neka bakterija koje se lako da rijesiti.
Sutra detaljan pregled i preksutra doma 😁
Doranorafora kako ide kod tebe, koje pretrage ti rade?
Evo vadili krv, urinokultura i brisevi. Ne ona tri nego valjda njih deset. 🤯 nadam se da ce nalazi bit ok, a ako ne budu, da ce biti neka bakterija koje se lako da rijesiti.
Sutra detaljan pregled i preksutra doma 😁
Javi nam sve! 😊
Lady kako ste vi? Kako prolaze prvi dani??
Javi nam se bar na kratko!!!
Cure, evo i ja da se javim nakon kontrole...
Bebani su dobri🥰 ja sam sada 36+4
Jedan ima 3200 gr a drugog je prvo merila 2700 gr pa onda 2900gr, nije sigurna...
Pitala sam da li to može biti problem, rekla mi je da se nada da neće, ali ne znam u kojem smislu je mislila...da li se ne razvija dobro ili što je tako manji od prvog, nadam se ovo drugo...
Od ponedeljka krećem na CTG 2x nedeljno, a carski zakazan za 16.07.2020. 🥰😍
Brojimo sitno
Cure jel imala koja problema sa stitnjacom u trudnoci
Neman nikakve terapije isla napravit komplet krvnu sliku kad ono TSH 0.03 🤷♀️
Sutra san narucena kod specijaliste pa eto cisto da vidim ima li koja od vas kakvih problema ili
Buduca mama jaoooo kako to zvuci jos samo malo 😍😍
🙏❤💙
Cure jel imala koja problema sa stitnjacom u trudnoci
Neman nikakve terapije isla napravit komplet krvnu sliku kad ono TSH 0.03 🤷♀️
Sutra san narucena kod specijaliste pa eto cisto da vidim ima li koja od vas kakvih problema ili
Buduca mama jaoooo kako to zvuci jos samo malo 😍😍
Meni je povisen TSH 4,11 bila sam na uzv sve je ok, dobila sam Euthyrox 25mg to je najmanja doza i moram vadit krv svaka 4tj.
Cure, evo i ja da se javim nakon kontrole…
Bebani su dobri🥰 ja sam sada 36+4
Jedan ima 3200 gr a drugog je prvo merila 2700 gr pa onda 2900gr, nije sigurna…
Pitala sam da li to može biti problem, rekla mi je da se nada da neće, ali ne znam u kojem smislu je mislila…da li se ne razvija dobro ili što je tako manji od prvog, nadam se ovo drugo…
Od ponedeljka krećem na CTG 2x nedeljno, a carski zakazan za 16.07.2020. 🥰😍
Brojimo sitno
Ajme, jos malooo 🥰 bit ce to dobro, mislim da su razlike među njima normalne a i doktori znaju fulat u procjeni veličine. Sretno i javljaj nam situaciju.
Sortiraj odgovore
Najstariji