BLIZANACKA TRUDNOCA 😊

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    dorapamidora
    19. Lipanj 2020. 19:27

tajchika005

Evo nas s pregleda!!! Ovo je potpuno drugaciji pristup i pregled u odnosu na mog gina!!!
    Vaginalno sve u redu, zatvoreno i cvrsto.
    Bebeke je mjerila, sve mjere odgovaraju tjednima i “zadovoljavaju” nas 🥳🥳 Mjerila glavice, trbuscice i femure, pustila nam kucanje srca, pokazala osnovne dijelove tijela i malo nam ih pustila da ih vidimo.
    E sad, dr nezna da li jedna ili dvije posteljice.
    Mislila sam da su kod dvojajcanih uvijek dvije posteljice???
    I da, imamo jednoga deckica 100%, a druga nam je curka, ali nije 100% sigurna!!!
    ❤️❤️🥰🥰😍😍

Jooooooj, prekrasno! Bas mi je drago da je sve super ❤❤ to je na kraju krajeva najvaznije.
    Ja jedva cekam doznati spol, iako mi to nije vazno, ali jako sam znatizeljna 😊😊

Buduća mama 3 sina
    19. Lipanj 2020. 23:29

tajchika005

Evo nas s pregleda!!! Ovo je potpuno drugaciji pristup i pregled u odnosu na mog gina!!!
    Bebeke je mjerila, sve mjere odgovaraju tjednima i “zadovoljavaju” nas 🥳🥳 Mjerila glavice, trbuscice i femure, pustila nam kucanje srca, pokazala osnovne dijelove tijela i malo nam ih pustila da ih vidimo.
    I da, imamo jednoga deckica 100%, a druga nam je curka, ali nije 100% sigurna!!!
    ❤️❤️🥰🥰😍😍

Super što se tiče pregleda❤️
    Mislim da i dvojajčani blizanci mogu deliti jednu posteljicu, da sam negde pročitala...
    Mi smo željno isčekivali devojčicu ali su ipak dva dečka, tako da ćemo ih imati trojicu😁

Buduća mama 3 sina
    19. Lipanj 2020. 23:33

tajchika005

❤️❤️🥰🥰😍😍

Dizigotni blizanci
    [justify]Nasleđuju se s majčine strane. Tendencija ka hiper-ovulaciji, ili oslobađanju više od jedne jajne ćelije u ciklusu, je nasledna osobina koja može da se prenosi sa majke na ćerku. Dizigotni blizanci mogu imati dve odvojene posteljice ili dve posteljice koje se spajaju u jednu. Dele oko 50% svojih gena, odnosno isto kao sva braća i sestre. Mogu biti istog ili različitog pola, ne moraju da imaju istu krvnu grupu, i mogu da budu posledica tretmana oplodnje ili starosti majke.[/justify]
    [justify]
    Polu-identični blizanci[/justify]
    Nije poznato koliki procenat blizanaca čine polu-identični blizanci. Mogu imati dve odvojene posteljice ili dve posteljice spojene u jednu. Dele oko 75% zajedničkih gena, više nego dvojajčani, ali manje od jednojajčanih. Mogu biti istog ili suprotnog pola, mogu ali i ne moraju imati istu krvnu grupu.

dorapamidora
    20. Lipanj 2020. 02:10

Buduća mama 3 sina

tajchika005

❤️❤️🥰🥰😍😍
    Dizigotni blizanci
    [justify]Nasleđuju se s majčine strane. Tendencija ka hiper-ovulaciji, ili oslobađanju više od jedne jajne ćelije u ciklusu, je nasledna osobina koja može da se prenosi sa majke na ćerku. Dizigotni blizanci mogu imati dve odvojene posteljice ili dve posteljice koje se spajaju u jednu. Dele oko 50% svojih gena, odnosno isto kao sva braća i sestre. Mogu biti istog ili različitog pola, ne moraju da imaju istu krvnu grupu, i mogu da budu posledica tretmana oplodnje ili starosti majke.[/justify]
    [justify]
    Polu-identični blizanci[/justify]
    Nije poznato koliki procenat blizanaca čine polu-identični blizanci. Mogu imati dve odvojene posteljice ili dve posteljice spojene u jednu. Dele oko 75% zajedničkih gena, više nego dvojajčani, ali manje od jednojajčanih. Mogu biti istog ili suprotnog pola, mogu ali i ne moraju imati istu krvnu grupu.

I sad ti budi pametan... koliko kombinacija 🤣🤣 predobro.
    Trudnoca je cudo, a nositi blizance je i vise od toga. Zaista smo blagoslovljene i svaki se dan zapitam "Čime sam zasluzila toliku srecu?!"

• Valnea87
    20. Lipanj 2020. 12:16

Bok cure.. Kako ide kod vas?
    Evo mi smo sada 27+4 i jučer me uhvatio isijas ja mislim jer me cijeli lijevi kuki boli i vuče skroz do dole.. Jedva hodam 🥺🥺 stavila sam malo tople obloge, onda sam probala s ledom neznam ni ja šta je bolje i mazala sam sa nekom kremom i vidjet ćemo. U utorak idem na pregled napokon i jedva čekam... Dali je netko od vas imao takve bolove imate koji savijet možda? Hvala. Puno pozdrava svima. 

Lady007
    20. Lipanj 2020. 22:32

Valnea87

Bok cure.. Kako ide kod vas?
    Evo mi smo sada 27+4 i jučer me uhvatio isijas ja mislim jer me cijeli lijevi kuki boli i vuče skroz do dole.. Jedva hodam 🥺🥺 stavila sam malo tople obloge, onda sam probala s ledom neznam ni ja šta je bolje i mazala sam sa nekom kremom i vidjet ćemo. U utorak idem na pregled napokon i jedva čekam… Dali je netko od vas imao takve bolove imate koji savijet možda? Hvala. Puno pozdrava svima.

Mene je uklještilo isto otprilike u tom tjednu, malo sam duže hodala i zabolila me prepona tj desni dio dole skroz nisko pa prema natrag do kuka, od tada još uvijek šepam, gegam se i baš me boli. Doktor je reka da je to sve normalno da malo mirujem al meni je to vjerojatno uklješteno pa nikako ne prolazi. 

selena
    21. Lipanj 2020. 10:28

Pozdrav svima! Curke koje ste u manjim tjednima mirujte, ja nisam, do prije par dana radila jer sam se super osjećala, a sad imam velikih problema sa cerviksom koji se skratio na 20 mm. 😔😔😔. Tako da sad strogo mirujem (krevet-wc). Nije mi problem mirovati, navikla sam se, mirujem 2 tjedna, mirovala bi i 6 mj da treba samo da bebice budu dobro. 
    Nadam se da ću izdržati do 35-tog tjedna premda mi se sad to čini jakooo daleko. 
    Tako da vam je moj savjet da usporite sa blizancima, pogotovo ako imate malo kg kao ja, jer treba to nositi. 

30.07.🥰🥰

Nina12
    21. Lipanj 2020. 22:33

Lady sta ima, jeste li još 3u1? 

Lady007
    22. Lipanj 2020. 15:17

Nina12

Jesmo još kinder jaje 🐣🐣🥰🥰 sutra ujutro ulazim u rodilište pa sve javim, 🤗🤗

dorapamidora
    22. Lipanj 2020. 15:58

Lady007

Nina12

Jesmo još kinder jaje 🐣🐣🥰🥰 sutra ujutro ulazim u rodilište pa sve javim, 🤗🤗

Javljaj sve, saljemo puse i zagrljaje 🥰🥰

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.