Tina-Miha doktorica mi je super i nju sve pitam samo sta nje nema svaki put kad sam ja tamo. Meni ultrazvuke radi dr. Starcevic i naravno da ja njega ispitujem sve sta me zanima ali jednostavno dobijem kratke odgovore i imam osjecaj da mu se bas i ne odgovara na njih. Evo npr zadnji put sam pitala ako cemo danas radit mini anomaly scan i on mi je odgovorio kako on njih svaki pregled mjeri. A mislim si pa naravno, to se i mora ali znam da sve zene koje odu na mini anomaly scan budu na ultrazvuku minimalno pola sata. Ja sam bila max 10 min tako da sam se narucila privatno. Zadovoljna sam sa svime tamo osim sa ultrazvukom. Ja sam tamo uvijek srijedom ili cetvrtkom i ocito da je on bas te dane isto tamo 😆
Ja sam mini anomaly u Podobniku bila 1:45h. Oni tam fakat duge uzv imaju.
Anomaly kod Hafnera - cca pola sata
Sto vam tako dugo traju pregledi,ja isto idem privatno pa to bude bas kratko,koliko te inace gledaju na ultrazvuk
Pricam o mini anomalyu i anomalyu - dva najbitnija pregleda u trudnoci ajmo to tako reci. Uz fetalnu ehokardiografiju koja mi isto bila cca 1:45h.
Inace mi traje cca 30-45 min. Urin, pa tlak i vaganje. Pa mjerenje protoka (tu jedna uvijek zeza pa duze traje), pa opcenito mjere plus vaginalni pregled. Sad kad je krenuo i ctg to je jos 45 min-1h ako je jedna sonda ili 20-30 min ako su dvije sonde.
E ma skuzila sam,samo inace meni to traje jako kratko nikakvih pola sata,par minuta
12.5.+
Dvojajcani blizanci
Tina-Miha doktorica mi je super i nju sve pitam samo sta nje nema svaki put kad sam ja tamo. Meni ultrazvuke radi dr. Starcevic i naravno da ja njega ispitujem sve sta me zanima ali jednostavno dobijem kratke odgovore i imam osjecaj da mu se bas i ne odgovara na njih. Evo npr zadnji put sam pitala ako cemo danas radit mini anomaly scan i on mi je odgovorio kako on njih svaki pregled mjeri. A mislim si pa naravno, to se i mora ali znam da sve zene koje odu na mini anomaly scan budu na ultrazvuku minimalno pola sata. Ja sam bila max 10 min tako da sam se narucila privatno. Zadovoljna sam sa svime tamo osim sa ultrazvukom. Ja sam tamo uvijek srijedom ili cetvrtkom i ocito da je on bas te dane isto tamo 😆
Ja sam mini anomaly u Podobniku bila 1:45h. Oni tam fakat duge uzv imaju.
Anomaly kod Hafnera - cca pola sata
Sto vam tako dugo traju pregledi,ja isto idem privatno pa to bude bas kratko,koliko te inace gledaju na ultrazvuk
Pricam o mini anomalyu i anomalyu - dva najbitnija pregleda u trudnoci ajmo to tako reci. Uz fetalnu ehokardiografiju koja mi isto bila cca 1:45h.
Inace mi traje cca 30-45 min. Urin, pa tlak i vaganje. Pa mjerenje protoka (tu jedna uvijek zeza pa duze traje), pa opcenito mjere plus vaginalni pregled. Sad kad je krenuo i ctg to je jos 45 min-1h ako je jedna sonda ili 20-30 min ako su dvije sonde.
E ma skuzila sam,samo inace meni to traje jako kratko nikakvih pola sata,par minuta
A ne. Pola sata mi redovni pregled..
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
Poliklinika IVF
10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨👩👧👧
Doktorica koja je tamo je bas strucna za blizance i dijabetes i s njom sam bas zadovoljna. Međutim drugi doktor radi ultrazvuke i on uopce nije pricljiv. Problem je sta ja svaka dva tjedna idem tamo i jednom mjesecno moram i prespavat pa mi svaka dva tjedna rade ultrazvuke. Sad da svaki tjedan idem na ultrazvuk to mi se cini ipak previse. Ali nasla sam si sad privatnika pa cu tu i tamo otic i kod njega, barem za ove bitne preglede. Imam puno doktora u drustvu i svi su mi rekli da je super sta idem tamo jer su oni najstrucniji ali ja na kraju nisam bas zadovoljna jer ne dobijem puno informacija
Meni je Starčević bio dežuran tu večer kad sam rodila.
Čovjek me stalno obilazio, svih deset sati kolko sam provela u trudovima.
Na kraju mi je čestitao na hrabrosti za pokušajem prirodnog poroda i predložio mi carski rez, te bio prisutan cijelu operaciju do samog kraja, iako on nije izvodio rez..
Nije pričljiv baš inače,da, ali je vrhunski doktor
Ma cure, gdje god vodile trudnoću, gdje god rodile, sve su to stručnjaci.
Ono najbitnije je na vama.
😘
Bole li još koga prepone? Ne mogu hodat bez oslanjanja🥹
Ma sve ce te bolit. Vjeruj mi 🤦♀️
I nemojte ici na pramemove u 35tt. Umirem u toj stolici
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
Poliklinika IVF
3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨👩👧👧
Ma ni slucajno mislim da bi mi ledja otpala 😂😂😂reci mi jel ides na carski u 37 tjednu jesu tocno rekli kad ili se to jos ne zna
12.5.+
Dvojajcani blizanci
Bol me prošla nakon par sati ležanja, danas sam super. Bitno da je bilo kratkoročno😁
Ma ni slucajno mislim da bi mi ledja otpala 😂😂😂reci mi jel ides na carski u 37 tjednu jesu tocno rekli kad ili se to jos ne zna
Ne znam jos. 37+0 je max koliko kod mene drze. Moze samo ranije. Ovisno o sljedecoj kontroli/kontrolama.
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
Poliklinika IVF
Bol me prošla nakon par sati ležanja, danas sam super. Bitno da je bilo kratkoročno😁
Ma da. Svasta ce ti bit, od nasjednu na zeludac, bubreg, leda bole, potencijalni hemeroidi, zgaravica. Ma joj😂😂😂
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
Poliklinika IVF
Pozdrav cure 👋 evo da se i ja malo javim sa updateom. Danas 20tt, bila na anomaly s. sve je u redu, drago mi je i da je kod drugih tako 🥰
Sto se tice kretanja, primjetila sam da nize znam imat nelagodu/pritisak pa sam to odmah smanjila na minimum. U zadnje vrijeme vec je i teze u krevetu se okretat, mogu mislit kako ce bit kasnije (btw Ribic bas cu uskoro na sisanje i pramenove da to rijesim dok mogu izdrzat duze sjedenje).
Cure sta ste do sada nabavile, sto mislite da je must za twinse (osim kolica, krevetica, prematalice...)?
TP 27.3.2023.
Panorama 👍 Stižu dečko i curica 💙💜
Sortiraj odgovore
Najstariji