Takodjer me zanima dojenje. Ima netko da doji bez dohrane? Prvo dvoje sam normalno dojila pa se nadam da cu i s blizancima moc…
Ja sam svoje dojila isključivo do 6 mjeseci. Nakon toga smo krenuli s krutom hranom + dojenje. Sad su 13 mjeseci - i dalje hrana + dojenje. Može se - meni su prva djeca pa smo uspjeli, a ako imaš iskustva od prije, tim bolje 😊
Tristan i Nora, 6.10.2021. 💙❤️
Tj cerviks 38
Ovdje u Splitu ne spominju nista raniju hospitalizaciju sve normalno
I Split ima raniju redovnu hospitalizaciju. Samo ima vremena do istoga pa zato ne spominju.
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
Poliklinika IVF
10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨👩👧👧
Takodjer me zanima dojenje. Ima netko da doji bez dohrane? Prvo dvoje sam normalno dojila pa se nadam da cu i s blizancima moc…
Ja sam svoje dojila isključivo do 6 mjeseci. Nakon toga smo krenuli s krutom hranom + dojenje. Sad su 13 mjeseci - i dalje hrana + dojenje. Može se - meni su prva djeca pa smo uspjeli, a ako imaš iskustva od prije, tim bolje 😊
Znaci nisi pripremala bocice ranije? Nekako mi je glupo to sada kupovati,mislim si da to mogu i kasnije ukoliko ne uspijemo s dojenjem…
Kakvi su vam trbusi? Ja imam osjecaj da cu se raspuknut a jos ima dosta do termina…Cini mi se da je ogroman 🙈
Znaci nisi pripremala bocice ranije? Nekako mi je glupo to sada kupovati,mislim si da to mogu i kasnije ukoliko ne uspijemo s dojenjem…
Kakvi su vam trbusi? Ja imam osjecaj da cu se raspuknut a jos ima dosta do termina…Cini mi se da je ogroman 🙈
Kupila sam jednu bočicu + dobila neke od drugih. Na kraju mi ništa od toga nije trebalo, jer smo uspostavili dojenje još u rodilištu, tako da mislim da ne trebaš ništa unaprijed kupovati. Oni su tamo dobili dohranu svega par puta prvih par dana, ali nakon toga samo dojenje i bilo sve ok. Išli doma nakon 10 dana jer je curka rođena s 1940g + još je pala na težini pa smo morali čekati da ona dođe na 2 kg. Njoj su htjeli davati i više dohrane, ali sam ju ja stalno stavljala na prsa i ona je lijepo jela. Neko vrijeme su ju čak vagali 2 puta dnevno dav se uvjere da je ok bez dohrane, ali počela je super dobivati i sve bilo ok.
Nabavi samo jastuk za dojenje - meni najbolje još poslužio običan banana jastuk + oni jastuci za novorođenče su mi bili super jer sam ih tako mogla bez frke sama namjestiti. Dojili u tandemu od početka do danas 😆
Koje si jastuke za novorođenče kupila?
Ovaj stil otprilike
https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcT6iIzRTYQ_lX9ZvnZhwA4144M5JogDhYiacw&usqp=CAU [encrypted-tbn0.gstatic.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji