Eto mene s pregleda, sve je super, jedna beba je 890 a druga 960 grama, ja 25-ti tjedan… kolike su otprilike vaše bebe bile u ovom tjednu?
Moji jucer na pregledu imali cca 890g, za sada se oboje prate. Takoder 25 tjedan. ☺️
Bas me zanima kolike ce nam bit kad se rode kad su ovako napredne 🥰🥰🥰
Meni je ginekologica rekla da imaju dugacke noge haha, sve me strah. 😀
Pozdrav buduće mame 🙂
Nova sam na ovom forumu i cekamo dvojajcane blizance, dva deckica 🤗 trenutno sam 27.tjedana.
Kako vam tece trudnoca? Ja imam cesto lazne kontrakcije zbog kojih moram malo mirovati. Cim malo duze setam, krene me grciti. Pretpostavljam da je blizanacka trudnoca malo teza od jednoplodne, iako naravno sve je to subjektivno.
Sretno svima 🌸
Pozdrav☺️ Ma bit će sve ok, samo lagano sve radi bez forsiranja💓 Malo je teza od jednoplodne ali izdržat ćemo 💪 Jel znas već u koju ćeš bolnicu?
I racunajte da iza 30tt fakat postane tesko. Kad su mi druge trudnice s blizicima to pricale, a ja sam bila 20. i nes tt i onak - ma kaj, super sam. Malo sporija i to ak super.
Aha, fakat nakon 30tt osjetno iz dana u dan si sporiji, pritisak na zdjelicu dolje veci. Leda i sve ostalo…
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
Poliklinika IVF
10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨👩👧👧
I racunajte da iza 30tt fakat postane tesko. Kad su mi druge trudnice s blizicima to pricale, a ja sam bila 20. i nes tt i onak - ma kaj, super sam. Malo sporija i to ak super.
Aha, fakat nakon 30tt osjetno iz dana u dan si sporiji, pritisak na zdjelicu dolje veci. Leda i sve ostalo…
Da, vjerujem da je tako. :/ izgurat cemo nekako svi skupa valjda ☺️
Kakve vi imate torbe/ruksake za previjanje? Jeste uzimale nesto sto standardno dolazi uz kolica ili nesto drugo? 🙂
Uzela sam torbu za previjanje sta se može zakopčati na kolica i stavit na rame ali je kao platnena i lagana, nije kruta i četvrtasta pa ju mogu ubacit i dolje u košaru od kolica. Nisam htjela one glomazne
Kakve vi imate torbe/ruksake za previjanje? Jeste uzimale nesto sto standardno dolazi uz kolica ili nesto drugo? 🙂
Uz kolica nisam nista dobila (kao za vecinu blizanackih 😏) i sad sam u potrazi. Da mi moze na rucku (al ne cicak nego kopca ak je teza) i da mi stane dolje u kosaru. Jer kosara je velika al je rama po sredini
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
Poliklinika IVF
3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨👩👧👧
Da, vjerujem da je tako. :/ izgurat cemo nekako svi skupa valjda ☺️
Hocemo hocemo :) Al cisto da se pripremite i opremite do tada :)
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
Poliklinika IVF
Pozdrav buduće mame 🙂
Nova sam na ovom forumu i cekamo dvojajcane blizance, dva deckica 🤗 trenutno sam 27.tjedana.
Kako vam tece trudnoca? Ja imam cesto lazne kontrakcije zbog kojih moram malo mirovati. Cim malo duze setam, krene me grciti. Pretpostavljam da je blizanacka trudnoca malo teza od jednoplodne, iako naravno sve je to subjektivno.
Sretno svima 🌸
Pozdrav☺️ Ma bit će sve ok, samo lagano sve radi bez forsiranja💓 Malo je teza od jednoplodne ali izdržat ćemo 💪 Jel znas već u koju ćeš bolnicu?
Mislim da nisko nosim, ako se to moze vidjeti na van, tj skroz nisko mi je stomak, ispod grudi nemam nista 😁 vjerojatno je u to razlog zbog kojeg mi je teze. U Osjeckoj bolnici 🙂
👸30 🤴30
❤️ 1/22 dobili koronu
❤️ 3/22 prvi ➕ ali biokemijska 🙄
❤️ 4/22 nove akcije🤞 👣
❤️ 21.5. pozitivan test
❤️ 14.6. čuje se srčeko 😊
❤️ 24.6. dva srčeka 🤗❤️
Pozdrav, usla sam u 13.tjedan. Do sad sam bila sigurna da nosim dvojajcane blizance ali na nalazu mi pise gemini biamiati monohorijati. Mozete mi rec sta to tocno znaci? Jesu to dvojajcani? Malo me zbunjuje kad guglam 😅 Dobila sam otpusno pismo i sad tek citam, nisam na kraju stigla pitat doktora
02.09. 2022.➕️ beta 10 dpo: 21.98, 13 dpo: 146.9, 15 dpo: 383, 17 dpo: 841.50, 21 dpo: 3883
6+2 💙💙
Sortiraj odgovore
Najstariji