BLIZANACKA TRUDNOCA 😊

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    September
    04. Studeni 2022. 12:23

ribic

September

Doktorica koja je tamo je bas strucna za blizance i dijabetes i s njom sam bas zadovoljna. Međutim drugi doktor radi ultrazvuke i on uopce nije pricljiv. Problem je sta ja svaka dva tjedna idem tamo i jednom mjesecno moram i prespavat pa mi svaka dva tjedna rade ultrazvuke. Sad da svaki tjedan idem na ultrazvuk to mi se cini ipak previse. Ali nasla sam si sad privatnika pa cu tu i tamo otic i kod njega, barem za ove bitne preglede. Imam puno doktora u drustvu i svi su mi rekli da je super sta idem tamo jer su oni najstrucniji ali ja na kraju nisam bas zadovoljna jer ne dobijem puno informacija

Al ova za blizance i dijabetes nije ginekolog, zar ne? Tebi treba i dobar ginekolog ak me kuzis. Blizanacka je sama po sebi visokorizicna trudnoca. Ja sam do 25tt bila kod svog ivf doktora privatno s tim da sam mini anomaly i Panoramu otisla u Podobnik, a anomaly kod dr. Hafnera (u Gineko). Nakon 25tt kada sam trebala u trudnicku sam odlucila kod doktorice iz Vinogradske (tam planiram rodit) dalje vodit privatno… Svakako za ove bitne uzv (mini anomaly i anomaly) odi privatno (ak mozes financijski. Preporuka dr. Hafner kao jedan od najcjenjenijih uzv dijagnosticara.

Jesu, oboje su ginekolozi u Petrovoj. Super za informaciju za dr. Hafner, narucit cu se tamo. Hvala :)

02.09. 2022.➕️ beta 10 dpo: 21.98, 13 dpo: 146.9, 15 dpo: 383, 17 dpo: 841.50, 21 dpo: 3883
    6+2 💙💙

• ribic
    04. Studeni 2022. 12:59

September

ribic

September

Doktorica koja je tamo je bas strucna za blizance i dijabetes i s njom sam bas zadovoljna. Međutim drugi doktor radi ultrazvuke i on uopce nije pricljiv. Problem je sta ja svaka dva tjedna idem tamo i jednom mjesecno moram i prespavat pa mi svaka dva tjedna rade ultrazvuke. Sad da svaki tjedan idem na ultrazvuk to mi se cini ipak previse. Ali nasla sam si sad privatnika pa cu tu i tamo otic i kod njega, barem za ove bitne preglede. Imam puno doktora u drustvu i svi su mi rekli da je super sta idem tamo jer su oni najstrucniji ali ja na kraju nisam bas zadovoljna jer ne dobijem puno informacija

Al ova za blizance i dijabetes nije ginekolog, zar ne? Tebi treba i dobar ginekolog ak me kuzis. Blizanacka je sama po sebi visokorizicna trudnoca. Ja sam do 25tt bila kod svog ivf doktora privatno s tim da sam mini anomaly i Panoramu otisla u Podobnik, a anomaly kod dr. Hafnera (u Gineko). Nakon 25tt kada sam trebala u trudnicku sam odlucila kod doktorice iz Vinogradske (tam planiram rodit) dalje vodit privatno… Svakako za ove bitne uzv (mini anomaly i anomaly) odi privatno (ak mozes financijski. Preporuka dr. Hafner kao jedan od najcjenjenijih uzv dijagnosticara.

Jesu, oboje su ginekolozi u Petrovoj. Super za informaciju za dr. Hafner, narucit cu se tamo. Hvala :)

A steta sto te ta (dobra) ne gleda nego ovaj nepricljivi koji pogubljen kakve blizance imas 😂

Racunaj oko 1.000 kn kod Hafnera jer su duplici i naglasi pri narudzbi zbog termina :)

💁‍♀️ 33 god (AMH 9.2)
    👦🏻 36 god (normo)
    Pokušavamo od 12/2019
    Vinogradska
    2 AIH (Femara) ❌
    4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
    9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
    Poliklinika IVF
    10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
    3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨‍👩‍👧‍👧

• inesss
    04. Studeni 2022. 15:10

Ribic kakva si kolica kupila i koliko si platila ako mozes slikicu stavit.Mi smo se odlucili za chipolino

12.5.+
    Dvojajcani blizanci

• ribic
    04. Studeni 2022. 15:44

inesss

Ribic kakva si kolica kupila i koliko si platila ako mozes slikicu stavit.Mi smo se odlucili za chipolino

Baby monsters easy twin 4 (uzeli dodatno tvrde kosare). Cca 7.500 kn na popustu

💁‍♀️ 33 god (AMH 9.2)
    👦🏻 36 god (normo)
    Pokušavamo od 12/2019
    Vinogradska
    2 AIH (Femara) ❌
    Poliklinika IVF
    3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨‍👩‍👧‍👧

Tina-Miha
    05. Studeni 2022. 09:25

September

Pozdrav!
    Ja sam tamo dva puta ležala..
    Prvi puta radi urinoinfekcije, a drugi puta hospitalizacija prije poroda.
    Ako je riječ o dr.Ivanišević, ona zaista je profesionalac. Ti uvijek možeš tražiti razgovor sa njom, i ona će ti ga uvijek omogućiti 
    Ne znam tko ti radi uzv. Meni ga je radio Herman uvijek i on je bio top. Samo ja sam uvijek sve živo ispitivala i tražila da ih vidim na ekranu, pa sam uvijek bila zadovoljna .
    Curke koje sam tamo upoznala koje su došle na vađenje guk-a za vikend ili tako ko ti na jednu noć, tražile su epruvetice i igle za doma, pa bi si same doma radile guk i na sljedeću kontrolu samo to donesla i obavile uzv i odmah doma. 
    Uglavnom, same pohvale za Petrovu i taj odjel.
    Sa mnom je ležala cura kojoj su doktori na Merkuru rekli da će joj dijete ispasti van i da nema tu spasa i poslali je doma.
    Tad je bila u 20.tjednu trudnoće.
    Javila se odmah u Petrovu. Dr.Ivanišević ju je odmah k sebi uzela, i cura je tamo ležala skroz do 37.tj kada je rodila zdravog dečkića, a imala je i dijabetes.
    Toliko vode brigu o tim ženama tamo, da sam ja ostala očarana 
    Mene su išli inducirati tek 39+1 jer su vidjeli da sam ja super, nalazi super, a bebe aktivne. 
    Sretno 🍀

September
    05. Studeni 2022. 11:19

Tina-Miha doktorica mi je super i nju sve pitam samo sta nje nema svaki put kad sam ja tamo. Meni ultrazvuke radi dr. Starcevic i naravno da ja njega ispitujem sve sta me zanima ali jednostavno dobijem kratke odgovore i imam osjecaj da mu se bas i ne odgovara na njih. Evo npr zadnji put sam pitala ako cemo danas radit mini anomaly scan i on mi je odgovorio kako on njih svaki pregled mjeri. A mislim si pa naravno, to se i mora ali znam da sve zene koje odu na mini anomaly scan budu na ultrazvuku minimalno pola sata. Ja sam bila max 10 min tako da sam se narucila privatno. Zadovoljna sam sa svime tamo osim sa ultrazvukom. Ja sam tamo uvijek srijedom ili cetvrtkom i ocito da je on bas te dane isto tamo 😆

02.09. 2022.➕️ beta 10 dpo: 21.98, 13 dpo: 146.9, 15 dpo: 383, 17 dpo: 841.50, 21 dpo: 3883
    6+2 💙💙

• ribic
    05. Studeni 2022. 12:29

Meni u Vinogradskoj pregledi tjedno od 32tt (i vaginalno, uzv i ctg) i bas sam time zadovoljna. I sve info dobijem.. I super mi jer imaju ctg s dve sonde pa ne moram duplo lezati.

Hospitalizacija im max 36tt, a carski max 37tt jer bebice ionako dalje vise nemaju mjesta i slabo dobivaju na tezini zbog nedostatka prostora.

Ovo pricam o kasnijem tijeku trudnoce. Do 32tt sam privatno isla svaka 3tt osim zadnje na dva tjedna.

💁‍♀️ 33 god (AMH 9.2)
    👦🏻 36 god (normo)
    Pokušavamo od 12/2019
    Vinogradska
    2 AIH (Femara) ❌
    Poliklinika IVF

• ribic
    05. Studeni 2022. 12:36

September

Tina-Miha doktorica mi je super i nju sve pitam samo sta nje nema svaki put kad sam ja tamo. Meni ultrazvuke radi dr. Starcevic i naravno da ja njega ispitujem sve sta me zanima ali jednostavno dobijem kratke odgovore i imam osjecaj da mu se bas i ne odgovara na njih. Evo npr zadnji put sam pitala ako cemo danas radit mini anomaly scan i on mi je odgovorio kako on njih svaki pregled mjeri. A mislim si pa naravno, to se i mora ali znam da sve zene koje odu na mini anomaly scan budu na ultrazvuku minimalno pola sata. Ja sam bila max 10 min tako da sam se narucila privatno. Zadovoljna sam sa svime tamo osim sa ultrazvukom. Ja sam tamo uvijek srijedom ili cetvrtkom i ocito da je on bas te dane isto tamo 😆

Ja sam mini anomaly u Podobniku bila 1:45h. Oni tam fakat duge uzv imaju.

Anomaly kod Hafnera - cca pola sata

💁‍♀️ 33 god (AMH 9.2)
    👦🏻 36 god (normo)
    Pokušavamo od 12/2019
    Vinogradska
    2 AIH (Femara) ❌
    Poliklinika IVF

• inesss
    05. Studeni 2022. 14:37

ribic

September

Sto vam tako dugo traju pregledi,ja isto idem privatno pa to bude bas kratko,koliko te inace gledaju na ultrazvuk

12.5.+
    Dvojajcani blizanci

• ribic
    05. Studeni 2022. 14:55

inesss

ribic

September

Sto vam tako dugo traju pregledi,ja isto idem privatno pa to bude bas kratko,koliko te inace gledaju na ultrazvuk

Pricam o mini anomalyu i anomalyu - dva najbitnija pregleda u trudnoci ajmo to tako reci. Uz fetalnu ehokardiografiju koja mi isto bila cca 1:45h.

Inace mi traje cca 30-45 min. Urin, pa tlak i vaganje. Pa mjerenje protoka (tu jedna uvijek zeza pa duze traje), pa opcenito mjere plus vaginalni pregled. Sad kad je krenuo i ctg to je jos 45 min-1h ako je jedna sonda ili 20-30 min ako su dvije sonde.

💁‍♀️ 33 god (AMH 9.2)
    👦🏻 36 god (normo)
    Pokušavamo od 12/2019
    Vinogradska
    2 AIH (Femara) ❌
    Poliklinika IVF

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.