BLIZANACKA TRUDNOCA 😊

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • inesss
    24. Listopad 2022. 00:06

hehehhehe

Znam da nie povezano sa temom ali stvarno me brine..rijec je o digitalnom clearblue testu i ne znam da li je ovo negativno ili pozitivno(radi ove okomite prazne crtice)
    https://ibb.co/1GWCfZj

Negativan ,okomita crta bi bila bijela da je pozitivan 

12.5.+
    Dvojajcani blizanci

• hehehhehe
    24. Listopad 2022. 00:08

inesss

hehehhehe

Znam da nie povezano sa temom ali stvarno me brine..rijec je o digitalnom clearblue testu i ne znam da li je ovo negativno ili pozitivno(radi ove okomite prazne crtice)

Znam ali isto tako vidim da na mnogima bude samo minus pa sada ne znam zasto je na obom tako(drugi kazu da je rana trudnoca mozda ne znam)..

• inesss
    24. Listopad 2022. 00:10

hehehhehe

inesss

hehehhehe

Znam ali isto tako vidim da na mnogima bude samo minus pa sada ne znam zasto je na obom tako(drugi kazu da je rana trudnoca mozda ne znam)..

Nisam ovaj nikad koristila,procitaj upute al mislim da sam u pravu 

12.5.+
    Dvojajcani blizanci

• hehehhehe
    24. Listopad 2022. 00:13

inesss

hehehhehe

inesss

hehehhehe

Ne pise ni u uputama nista...

• ribic
    24. Listopad 2022. 06:51

hehehhehe

inesss

hehehhehe

inesss

hehehhehe

Ne pise ni u uputama nista…

Onda odi kupi drugi test i popiski se opet

💁‍♀️ 33 god (AMH 9.2)
    👦🏻 36 god (normo)
    Pokušavamo od 12/2019
    Vinogradska
    2 AIH (Femara) ❌
    4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
    9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
    Poliklinika IVF
    10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
    3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨‍👩‍👧‍👧

Lilala
    26. Listopad 2022. 13:16

Eto mene s pregleda, sve je super, jedna beba je 890 a druga 960 grama, ja 25-ti tjedan… kolike su otprilike vaše bebe bile u ovom tjednu?

• ribic
    26. Listopad 2022. 16:52

Lilala

Eto mene s pregleda, sve je super, jedna beba je 890 a druga 960 grama, ja 25-ti tjedan… kolike su otprilike vaše bebe bile u ovom tjednu?

Manje 😂😂😂 24+2 jedna 685g i druga 703 g… to je taman bilo u skladu s tim danima/tjednima

💁‍♀️ 33 god (AMH 9.2)
    👦🏻 36 god (normo)
    Pokušavamo od 12/2019
    Vinogradska
    2 AIH (Femara) ❌
    4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
    9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
    Poliklinika IVF
    10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
    3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨‍👩‍👧‍👧

lady_dii
    29. Listopad 2022. 14:12

Pozdrav buduće mame 🙂 
    Nova sam na ovom forumu i cekamo dvojajcane blizance, dva deckica 🤗 trenutno sam 27.tjedana. 
    Kako vam tece trudnoca? Ja imam cesto lazne kontrakcije zbog kojih moram malo mirovati. Cim malo duze setam, krene me grciti. Pretpostavljam da je blizanacka trudnoca malo teza od jednoplodne, iako naravno sve je to subjektivno.
    Sretno svima 🌸

👸30 🤴30
    ❤️ 1/22 dobili koronu
    ❤️ 3/22 prvi ➕ ali biokemijska 🙄
    ❤️ 4/22 nove akcije🤞 👣
    ❤️ 21.5. pozitivan test
    ❤️ 14.6. čuje se srčeko 😊
    ❤️ 24.6. dva srčeka 🤗❤️

• lynard
    29. Listopad 2022. 14:27

Lilala

Moji jucer na pregledu imali cca 890g, za sada se oboje prate. Takoder 25 tjedan. ☺️

Lilala
    29. Listopad 2022. 22:16

lynard

Lilala

Moji jucer na pregledu imali cca 890g, za sada se oboje prate. Takoder 25 tjedan. ☺️

Bas me zanima kolike ce nam bit kad se rode kad su ovako napredne 🥰🥰🥰

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.