E pa onda si i ti Adri111 glavno riješila, jos sitnice i ormaric! Mi jos dekice isto nismo. To moram pod hitno s nikako naić na nešto bas slatko. nama je termin 20.9. pa mi krajem kolovoza zvuči ok sve oprati ili sto ti kazes, lako bilo tko ubaci u mašinu i popegla nam.
Mi smo bebetto 3u1 for2 model 42....vlakic isto...isto naletjeli na super akciju na bazzaru. Nikolina1009 onda imamo ista! nama se bas sviđaju i stanu nam i gepek sto nam je, uz lakoću samih kolics, bila uzasno bitna stavka!
E pa onda si i ti Adri111 glavno riješila, jos sitnice i ormaric! Mi jos dekice isto nismo. To moram pod hitno s nikako naić na nešto bas slatko.nama je termin 20.9. pa mi krajem kolovoza zvuči ok sve oprati ili sto ti kazes, lako bilo tko ubaci u mašinu i popegla nam.
Mi smo bebetto 3u1 for2 model 42….vlakic isto…isto naletjeli na super akciju na bazzaru. Nikolina1009 onda imamo ista!nama se bas sviđaju i stanu nam i gepek sto nam je, uz lakoću samih kolics, bila uzasno bitna stavka!
Da da, isti model, sve isto 😂
Ja sam htjela kolica ona monster easy twin, uska, a gdje su bebe jedna kraj druge. Živimo u kući, i samo mi je bitno da prođu kroz vrata, ne treba nam nužno vlakić. Na kraju smo dobili na poklon dorjan twin kolica, 6u1, ona su masivnija, ali su poklon što mi je veliko financijsko olakšanje, a zadovoljava sve potrebe. Tako da su kolica riješena 😊
11.03.2022. imamo +, beta 336
25.3.2022. ❤️❤️
5/22 Panorama✅ , čekamo dečkiće💙💙
7/22 anomaly scan ✅, fet.ehokardiografija ✅
OTP 18.11.2022.
Ja gledam kuki twin ili easy twin, htjela bi ipak da sjede jedna do druge. Moram sad to sve zgotoviti u 7.mjesecu da me ne bi dočekalo nespremnu. Neku večer me tak krenulo bolit iz leđa, tek mi je onda sinulo šta sve još trebam napravit a nedaj Bože da se pokrene ranije. Baš me panika oprala, ali je prošlo čim sam legla. Stvarno moram usporiti, vidim da sve manje mogu.
Ja sam htjela kolica ona monster easy twin, uska, a gdje su bebe jedna kraj druge. Živimo u kući, i samo mi je bitno da prođu kroz vrata, ne treba nam nužno vlakić. Na kraju smo dobili na poklon dorjan twin kolica, 6u1, ona su masivnija, ali su poklon što mi je veliko financijsko olakšanje, a zadovoljava sve potrebe. Tako da su kolica riješena 😊
Ma vjeruj mi, svaka imaju svrhu do nepunih godinu dana, kasnije se svi prebace na kisobran kolica, jer su puno prakticnija i laksa 😀
Ja gledam kuki twin ili easy twin, htjela bi ipak da sjede jedna do druge. Moram sad to sve zgotoviti u 7.mjesecu da me ne bi dočekalo nespremnu. Neku večer me tak krenulo bolit iz leđa, tek mi je onda sinulo šta sve još trebam napravit a nedaj Bože da se pokrene ranije. Baš me panika oprala, ali je prošlo čim sam legla. Stvarno moram usporiti, vidim da sve manje mogu.
I ja sam htjela da sjede jedno pored drugog, ali ne znam koliko bi mi prolazilo kroz sva vrata… tako i mene kad zigne, pomislim, ok, jesam li sve pripremila 😂
Cure moje, ja sam vam sinoc zavrsila na hitnoj u sibeniku (tu sam na odmoru)
Zalila sam vam se na leda, bol je dosla do toga da sam povracala od boli, na kraju je 2 stupanj neceg s bubregom, tocnije gospodin mi pritisce bubreg, nema nekog lijeka osim piti paracetamole do poroda. Tada bi se sve trebalo stabilizirati
Standardna vrata su 90 cm, a monster baby su 67 cm tak da prolaze. Usporedbe radi bebeto vlakic su samo 6 cm uza tj. 61 cm.
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
Poliklinika IVF
10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨👩👧👧
Nikolina1009, baš mi je žao, iskreno, nisam ni znala da je to moguće da bebica toliko pritišće bubreg. To je konstantna bol ili prolazi? Jedino što se možeš tješiti jest sa ti ostalo samo oko 6 tjedana do kraja.😊
Ja se nadam da ćemo i mi dogurati, i to čim prije, jer cijela trudnoća je ispunjena sa nekim strahovima.
Kory, samo polako i čuvaj se. Zbilja bi trebalo čim više odmarati da se ne potakne nešto.
Kako ste sa bušicama i strijama? Jel je jako izraženo već?
25.3.2022. ❤️❤️
OTP 18.11.2022.
Meni je trbuh ogroman, svi koji ne znaju da su blizanci misle da ću rodit svaki čas
Još nemam strije, ali nemam iluzije da će tak ostati jer sad će tek u finišu trbuh najviše narasti. Pomirila sam se s tim da ne mogu utjecati na to, mažem se pa kak bude.
Ma da ..samo da su bebice zdrave i da su čim duže u buši🤗
25.3.2022. ❤️❤️
OTP 18.11.2022.
Sortiraj odgovore
Najstariji