BLIZANACKA TRUDNOCA 😊

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • kory
    07. Srpanj 2022. 19:29

Ja sad već polako počinjem osjećati pritisak i prema dole iako više prema naprijed, ko da ću se raspuknuti. Ali mislim da to ovisi i kako se bebe okrenu. Moje su se totalno izvrtile u zadnja 2 tjedna, od zadnjeg pregleda.

• Virota2009
    08. Srpanj 2022. 11:30

Tako i ja da...ovisi o danu i njihovom položaju i odluci koliko ce taj dan biti mirni/nemirni. 

• kory
    08. Srpanj 2022. 11:55

Virota i Nikolina, jeste vi već sve nabavile šta vam treba? Pokušavam procijeniti koliko ću jos moći bit pokretna jer zadnjih par dana baš vidim da mi je teško pa da ne odugovlačim dok još donekle mogu nekud u nabavku.

• Nikolina1009
    08. Srpanj 2022. 14:48

kory

Virota i Nikolina, jeste vi već sve nabavile šta vam treba? Pokušavam procijeniti koliko ću jos moći bit pokretna jer zadnjih par dana baš vidim da mi je teško pa da ne odugovlačim dok još donekle mogu nekud u nabavku.

Mislim da manje vise sve imam spremno, mozda jos nesto od kozmetike 

• Adri111
    08. Srpanj 2022. 15:04

Evo ja bila na S.Duhu na anmomaly scanu. Bebice lijepo rastu, sve je ok, jako sam zadovoljna sa pregledom. Bojala sam se da će biti površan jer nije privat, ali sam se ugodno iznenadila.

11.03.2022. imamo +, beta 336
    25.3.2022. ❤️❤️
    5/22 Panorama✅ , čekamo dečkiće💙💙
    7/22 anomaly scan ✅, fet.ehokardiografija ✅
    OTP 18.11.2022.

• kory
    08. Srpanj 2022. 15:26

Adri111

Evo ja bila na S.Duhu na anmomaly scanu. Bebice lijepo rastu, sve je ok, jako sam zadovoljna sa pregledom. Bojala sam se da će biti površan jer nije privat, ali sam se ugodno iznenadila.

Tak sam ti i ja u Vinogradskoj, već sam bila spremna ići privatno ako bude površno ali trajalo je dugo pa ok.

• Virota2009
    08. Srpanj 2022. 18:49

Kory bebama robicu, kadicu, ormariće, krevetiće i kolica jesmo. Polako sam počela sebi torbu pakirati za bolnicu jer nikad ne znas kad doktori mogu reći da odem kuci po stvari i vratim se haha...kozmeticki dio jos nismo nista al isto cemo uskoro, strah me čekati dugo, s blizancima se okrene za tren priča. 
    Adri111 odlicno, bas lijepo za čuti! Taj anomaly je bas velika stvar. 

• Adri111
    08. Srpanj 2022. 19:02

Ja sam nabavila robicu, krevetiće, kadicu, kolica, sjedalice. Još nisam ormarić🤦. Isto nisam ništ preprala, ali da se nešto desi, netko drugi bude. Ja imam kozmetiku i par spavačica spremno u torbi u slučaju nečega, pogotovo jer sam dva puta bila na hitnoj. Nisam kupila bebicama kompletiće za u rodilište i dekice, jer mi termin u 11. mjesecu i treba biti toplo. Ako imate neku preporuku gdje kupiti kompletiće za novorođenče, super bi došlo....🤗

11.03.2022. imamo +, beta 336
    25.3.2022. ❤️❤️
    5/22 Panorama✅ , čekamo dečkiće💙💙
    7/22 anomaly scan ✅, fet.ehokardiografija ✅
    OTP 18.11.2022.

• kory
    08. Srpanj 2022. 22:37

Cure, koja ste kolica uzele? 

• Nikolina1009
    08. Srpanj 2022. 23:54

Sto se tice kompletica hm, c&a mi se cine ok, od svakid sam uzimala ali oni mi djeluju najkvalitetnije.. naletila sam na kolica koja jedva da su koristena, po super cijeni, sa svim dodatcima, bebetto vlakic kolica 😀

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.