Ladydi Meni je doktor rekao da je novalac ok ak si uzimala folnu 3 mj prije i vec se pripremala. Ako ne, onda folacin 5 mg.
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
Poliklinika IVF
10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨👩👧👧
Ja sam samo na novalacu.
11.03.2022. imamo +, beta 336
25.3.2022. ❤️❤️
5/22 Panorama✅ , čekamo dečkiće💙💙
7/22 anomaly scan ✅, fet.ehokardiografija ✅
OTP 18.11.2022.
Ja sam od transfera do 7 tt pila Novalac (iako mi nalazu pisao folacin al ja eto sama tak 🤦♀️). I onda se prebacila od 7+1 do 11+6 natrag na folacin 5 mg kad mi doktor rekao. I onda mi od 12tt rekao da sad Novalac i Magnezij 375mg.
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
Poliklinika IVF
10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨👩👧👧
Drage mame, mene zanima jel koja od vas ima starije dijete i dal se brine da se mu ne bude dovoljno posvetila kada dođu blizanci? Ja imam starije dijete, i već je samostalan, ali opet, ponekad me panika da ne budem imala vremena za njega😔
25.3.2022. ❤️❤️
OTP 18.11.2022.
Adri111 psihički sam se pripremala za hispitalizaciju tako da ju dobro podnosim. Muči me nesanica ali nadam se da će i to proći. Meni su isto preporučili da napravim fetalnu kardiografiju ali nisam jer mi je rekao doktor kod koga vodim trudniću da nema potrebe da se mrcvarim i idem u Zg to obavljat.
ivaana, kakvi su ti dojmovi o Vinogradskoj? Jel ti se čini da su stručni? Mislim da se hrana, soba i te stvari prežive ali najgore je ako nema povjerenja u doktora i ako dobiješ dojam da brljave.
Pozitivno sam znenađena. Doktori predobri, sve objasne, sestre preljubazne. Stvarno sam prezadovoljna.
Režim koji sam si sama postavila doma nastavila sam i u bolnici. Ne sjedim uopće, ustajem samo kad idem na wc. Nadam se da ce to sve bit dobro. Jedina provjerena terapija za moje stanje je strogo mitovanje.
Adri111 psihički sam se pripremala za hispitalizaciju tako da ju dobro podnosim. Muči me nesanica ali nadam se da će i to proći. Meni su isto preporučili da napravim fetalnu kardiografiju ali nisam jer mi je rekao doktor kod koga vodim trudniću da nema potrebe da se mrcvarim i idem u Zg to obavljat.
ivaana, kakvi su ti dojmovi o Vinogradskoj? Jel ti se čini da su stručni? Mislim da se hrana, soba i te stvari prežive ali najgore je ako nema povjerenja u doktora i ako dobiješ dojam da brljave.
Pozitivno sam znenađena. Doktori predobri, sve objasne, sestre preljubazne. Stvarno sam prezadovoljna.
Režim koji sam si sama postavila doma nastavila sam i u bolnici. Ne sjedim uopće, ustajem samo kad idem na wc. Nadam se da ce to sve bit dobro. Jedina provjerena terapija za moje stanje je strogo mirovanje.
LadydiMeni je doktor rekao da je novalac ok ak si uzimala folnu 3 mj prije i vec se pripremala. Ako ne, onda folacin 5 mg.
Hvala svima na savjetima 🤗 da, pila sam Folacin cca 3 mj prije i kad sam dosla na prvi pregled kod jednog privatnika, dom se jos nije znalo da su blizanci nego jedna beba, rekao mi je da je previse Folacin od 5 mg i da bolje uzmem Novalac. Nakon sto mi je moja doktorica utvrdila blizanacku trudnocu, rekla mi je samo da nastavim s Novalacom, bez Folacina.
Takoder, zanima je jeste li imate u ranoj trudnoci (ja sam 9 t + 4 dana) povremene ostre bolove dolje, ne u stomaku, nego vise kao u vagini..iako ne znam sta me u vagini ima boliti? Mene toliko ti bolovi uplase da odmah prestajem sa svime i legnem u krevet
👸30 🤴30
❤️ 1/22 dobili koronu
❤️ 3/22 prvi ➕ ali biokemijska 🙄
❤️ 4/22 nove akcije🤞 👣
❤️ 21.5. pozitivan test
❤️ 14.6. čuje se srčeko 😊
❤️ 24.6. dva srčeka 🤗❤️
Ladydii, si ti bolovi su normalni, sa blizancima je izraženije
25.3.2022. ❤️❤️
OTP 18.11.2022.
Ivana, izdrzi, mene su prije nekoliko tjedana ostavili tamo u vinogradskoj zbog sumnje na curenje plodne vode. Bilo je cura koje su lezale sa mnom i receno im je da ce tamo ostati do kraja zbog trudiva u 22/23 tj i jedna je curka sjecam se cak bila i otvorena.. nakon 7 dana pustena jer se stanje popravilo, naravno na strogo mirovanje.. sestre i doktori su stvarno super tamo ❤️
Nikolina1009, a zašto su ti sumnjali na curenje plodne vode? To si ti zbog pojačanog iscjetka se požalila ginekologu pa su te zadržali ili? I što ti tamo onda rade? Samo prate dal ima iscjedak? I kako si inače? Već si u visokim tjednima?
25.3.2022. ❤️❤️
OTP 18.11.2022.
Sortiraj odgovore
Najstariji