Jeste li išle na trudnički tečaj? Kada i gdje? Jel to obavezno ili?
Ja sam odslušala online u 6.mjesecu. Pogledaj si na stranici grada Zagreba za raspored, ovisno u koji dom zdravlja spadaš. Čini mi se da u 7. i 8. nema zbog godišnjih. Imaš i po bolnicama, u Petrovoj se plaća cca.400 kn.
Koryda, obje glavicom dole. Ali i drugoj mami blizanaca koja je rađala kad i ja je samo prva cura bila na glavu, druga koso i isto je išla na vaginalni porod jer nas je porađao dr Habek koji zna raditi taj unutarnji okret drugog blizanca, tako da ovo što kaže ribic uglavnom vrijedi. Neki doktori vole slati blizance na carski u raznim slučajevima, ali na Sv.Duhu nisam dobila dojam da to rade ako je prvi blizanac na glavu.
Joj grozim se tih okretanja i raznoraznih kombinacija. Onda nikad ne znaš dal ćeš s drugim završit na carskom i dal će se nešto zakomplicirati. Ali dobro u zadnji tren ćemo znati kakva je situacija, jer sad još ima mjesta i okreću se bebe.
Kory, hvala na informaciji. Zvala sam patronažnu sestru pa smo se dogovorile za 9.mj kod nas u domu zdravlja. Isto nema kroz ljeto. Ja sam iz Zagorja.
Da...što se tiče poroda...izgleda da ne budemo znali do samog kraja🙈, iskreno mene malo muči ta neizvjesnost jer sam dva puta operirala srce, ono je sad ok, al svejedno me strah naprezanja. Glupo mi tako rano pitati ginekologa jer će mi reć da ne radim roštilj dok je zec u šumi...
Ivaana, jesi ti dobro? Ne javljaš se.
11.03.2022. imamo +, beta 336
25.3.2022. ❤️❤️
5/22 Panorama✅ , čekamo dečkiće💙💙
7/22 anomaly scan ✅, fet.ehokardiografija ✅
OTP 18.11.2022.
Curke moje evo ja bi vam se pridružila,trudna sam tri mjeseca sa dvojajcanim blizancima,kad se vama poceo nazirati trbuh evo ja usla u cetrnaesti tjedan ,a trbuha nema jedino malo navecer,dosta su me iscrpila ova tri mjeseca jos uvijek nisam kilazu vratila,,,nadam se da cemo se skupa veseliti
12.5.+
Dvojajcani blizanci
Curke moje evo ja bi vam se pridružila,trudna sam tri mjeseca sa dvojajcanim blizancima,kad se vama poceo nazirati trbuh evo ja usla u cetrnaesti tjedan ,a trbuha nema jedino malo navecer,dosta su me iscrpila ova tri mjeseca jos uvijek nisam kilazu vratila,,,nadam se da cemo se skupa veseliti
Dobrodošla.
Meni se trbuh vidio od 15. tjedna, ali ne brini mislim da je to sve individualno.
Meni se trbuh ful rano vec vidio. S 12-13tt je bilo poprilicno vec jasno da sam trudna :) Al to je sve individualno
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
Poliklinika IVF
10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨👩👧👧
https://ibb.co/cTRCxM6
Ovo je na pocetku 13.tt
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
Poliklinika IVF
3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨👩👧👧
https://ibb.co/cTRCxM6
Ovo je na pocetku 13.tt
Aaaaa superrrr,meni jedino malo navecer❤️
12.5.+
Dvojajcani blizanci
Meni dosta rano, oko 12 tt, ali druga trudnoća, s tim da meni trbuh bio još napuhnut od hormonske stimulacije.
Stigne narasti😊
11.03.2022. imamo +, beta 336
25.3.2022. ❤️❤️
5/22 Panorama✅ , čekamo dečkiće💙💙
7/22 anomaly scan ✅, fet.ehokardiografija ✅
OTP 18.11.2022.
Adri111 Da, i meni od ivf-a bio od samog pocetka napuhnut
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
Poliklinika IVF
Sortiraj odgovore
Najstariji