Ivaana, kako si? Jel ti jako teško u bolnici?
Mamice, jeste li vas slali na fetalnu ehokardiografiju? Ja sam se naručila u Vinogradskoj. Mene si preporučili radi blizanačke.
11.03.2022. imamo +, beta 336
25.3.2022. ❤️❤️
5/22 Panorama✅ , čekamo dečkiće💙💙
7/22 anomaly scan ✅, fet.ehokardiografija ✅
OTP 18.11.2022.
Čekam da se moja ginekologica vrati s godišnjeg pa ću pitati za ehokardiografiju. Mislim da bi to bilo dobro napraviti. Adri, jesi brzo dobila termin?
Adri111 psihički sam se pripremala za hispitalizaciju tako da ju dobro podnosim. Muči me nesanica ali nadam se da će i to proći. Meni su isto preporučili da napravim fetalnu kardiografiju ali nisam jer mi je rekao doktor kod koga vodim trudniću da nema potrebe da se mrcvarim i idem u Zg to obavljat.
Čekam da se moja ginekologica vrati s godišnjeg pa ću pitati za ehokardiografiju. Mislim da bi to bilo dobro napraviti. Adri, jesi brzo dobila termin?
Da, za Srebrnjak sam čula da se dugo čeka, i onda sam poslala mail sa uputnicom u Vinogradsku, još sam i skenirala povijest bolesti, napisala im dolje u opisu da je blizanačka i koji sam tjedan, to isto popodne me sestra zvala da mi da termin koii bi bio u redu sa tjednima kada se to gleda. Bila je jako ljubazna. Osim Vinogradske, može se i na Rebru.
25.3.2022. ❤️❤️
OTP 18.11.2022.
Da, za Srebrnjak sam čula da se dugo čeka, i onda sam poslala mail sa uputnicom u Vinogradsku, još sam i skenirala povijest bolesti, napisala im dolje u opisu da je blizanačka i koji sam tjedan, to isto popodne me sestra zvala da mi da termin koii bi bio u redu sa tjednima kada se to gleda. Bila je jako ljubazna. Osim Vinogradske, može se i na Rebru.
A jel znaš u kojem tjednu bi bilo dobro napraviti tu pretragu? Nalazim različite informacije po netu. Čak da se može ići 2 puta, ranije i onda još u kasnijim tjednima.
Kory, nemam pojima, ali ti si već ionako u 27 tt. Bitno je samo da se vidi ako je neka veća srčana greška da se doktori mogu pripremiti odmah na to po rođenju bebice. Ja sam negdje pročitala da od 20tt pa na dalje, da to nije toliko bitno, ali ionako budeš vidla sa svojim gin.
25.3.2022. ❤️❤️
OTP 18.11.2022.
Adri111 psihički sam se pripremala za hispitalizaciju tako da ju dobro podnosim. Muči me nesanica ali nadam se da će i to proći. Meni su isto preporučili da napravim fetalnu kardiografiju ali nisam jer mi je rekao doktor kod koga vodim trudniću da nema potrebe da se mrcvarim i idem u Zg to obavljat.
Svejedno, ja ti se divim. Iako vjerujem da bi svaka od nas to sve izdržala za bebice.
25.3.2022. ❤️❤️
OTP 18.11.2022.
ivaana, kakvi su ti dojmovi o Vinogradskoj? Jel ti se čini da su stručni? Mislim da se hrana, soba i te stvari prežive ali najgore je ako nema povjerenja u doktora i ako dobiješ dojam da brljave.
Drage zene, trenutno sam 9.tjedan, nosim blizance, prva trudnoca. Molim Vas savjet treba li piti vise folne nego kad je jedan bebac, ginekologinja mi je savjetovala samo Premama duo ili Novalac, a vidim da dosta trudnica uzima duplu dozu ili uz prenetalne jos i Folacin. Kako ste vi uzimale i uzimate? Hvala 🤗
👸30 🤴30
❤️ 1/22 dobili koronu
❤️ 3/22 prvi ➕ ali biokemijska 🙄
❤️ 4/22 nove akcije🤞 👣
❤️ 21.5. pozitivan test
❤️ 14.6. čuje se srčeko 😊
❤️ 24.6. dva srčeka 🤗❤️
Pozdrav, to i mene zanima, doktor mi je rekao da uzmem bilo koju a vidim da su neke uzimale od 5 mg. Nakraju pijem 400 ug aktivne folne i Novalac prenatal koji ima još oko 500 ili 600 ug. Tako da to dvoje kombiniram.
Sortiraj odgovore
Najstariji