BLIZANACKA TRUDNOCA 😊

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • vickivale
    28. Veljača 2022. 17:40

Hvala.. moj savjet je samo vjeruj u sebe i lijecnika i bez straha. Preventivno sam lezala par dana tamo pred porod pa ako mogu pomoci s kakvom informacijom samo pitajte. 

Dvojajcane blizanke 🍒

• AA0107
    28. Veljača 2022. 17:56

vickivale

Hvala.. moj savjet je samo vjeruj u sebe i lijecnika i bez straha. Preventivno sam lezala par dana tamo pred porod pa ako mogu pomoci s kakvom informacijom samo pitajte.

Hvala ti,... a bi trebala u Petrovoj roditi, imam pregled ovaj tjedan pa ću vidjeti šta će reći, pretpostavljam da će i mene prije smjestit u bolnicu... Kako se ti osjećaš? 

• vickivale
    28. Veljača 2022. 18:42

Drzim fige.. pa zapravo sam odlicno, ne stedi se na analgeticima, bebe su vec na drugom podoju, osoblje je ekstremno ljubazno i strucno.

Dvojajcane blizanke 🍒

• AA0107
    28. Veljača 2022. 18:54

vickivale

Drzim fige.. pa zapravo sam odlicno, ne stedi se na analgeticima, bebe su vec na drugom podoju, osoblje je ekstremno ljubazno i strucno.

Baš mi je drago da ti dobro sve prolazi 🙂

Tina-Miha
    28. Veljača 2022. 19:23

vickivale

Drage cure, danas su rođene moje mišice.
    Carski u vinogradskoj, sve je dobro proslo, velike su oko 2400.
    Jel moram reci da sam se apsolutno zaljubila?! 🥺🥺

Čestitamo curke ♥️♥️♥️ od mojih dečkiju i mene 😘

Tina-Miha
    28. Veljača 2022. 19:26

AA0107

vickivale

Hvala ti,… a bi trebala u Petrovoj roditi, imam pregled ovaj tjedan pa ću vidjeti šta će reći, pretpostavljam da će i mene prije smjestit u bolnicu… Kako se ti osjećaš?

Ja sam bila na jedno 5 odjela u Petrovoj. Imam same riječi hvale za sve, od teta čistačica do sestara, doktora...
    Ja sam imala neplanirani carski doduše, no iskustvo predivno.
    Ja sam samo imala u glavi kako jedva čekam postati mama i vidjeti ih. Nije mi bilo bitno na koji način.
    Bit će sve ok. Sretno 🤞🥰

• AA0107
    28. Veljača 2022. 19:37

Tina-Miha

AA0107

vickivale

Hvala ti,… a bi trebala u Petrovoj roditi, imam pregled ovaj tjedan pa ću vidjeti šta će reći, pretpostavljam da će i mene prije smjestit u bolnicu… Kako se ti osjećaš?

Ja sam bila na jedno 5 odjela u Petrovoj. Imam same riječi hvale za sve, od teta čistačica do sestara, doktora…
    Ja sam imala neplanirani carski doduše, no iskustvo predivno.
    Ja sam samo imala u glavi kako jedva čekam postati mama i vidjeti ih. Nije mi bilo bitno na koji način.
    Bit će sve ok. Sretno 🤞🥰

Hvala ti, iskreno i sama nekako uopće se ne zamaram porodom, više mi je da izdržim šta duže i iznesem do kraja kako triba, iako mi je i do sada trudnoća za poželit 🙂 a i prvi mi je porod pa i ne znam šta me čeka pa se i ne želim zabrinjavat, računam mnoge su rodile pa ću i ja 😅 a čula sam dosta pohvala za Petrovu, a i od početka vodim trudnoću tamo, nemam zamjerke pa vjerujem da će i s porodom biti tako... Sad samo jedva čekam da vidim svoje cure i da će biti žive i zdrave 🥰

• Palentica
    28. Veljača 2022. 21:20

vickivale

Drage cure, danas su rođene moje mišice.
    Carski u vinogradskoj, sve je dobro proslo, velike su oko 2400.
    Jel moram reci da sam se apsolutno zaljubila?! 🥺🥺

Čestitam!! 

Ja sutra ima kontrolu i dogovor za carski i jedva čekam upoznati svoje bebice ☺

Cura i decko rođeni 3.3.2022. 🥰👶🏻👶🏼

SeníRemmus
    28. Veljača 2022. 21:42

VickiVale čestitke! 😘❤ Drago mi je da je sve super prošlo, veliki zagrljaji curama 🤗
    Palentica sretno, javi nam kad je dan D 🥰

Ja 1991., PCO, trombofilija
    MM 1992., teški OAT
    IVF/ICSI + FET 🐧🐧 uspješan ✅
    Anja i Jan rođeni 06.01.2022. ❤❤

• vickivale
    28. Veljača 2022. 21:44

Hvala cure! 
    Palentica bravo za terminsku trudnocu i puno srece sutra na dogovoru! 
    Ostalima mirnu trudnocu i zdrave i sretne bebice..
    Javim se kad malo dodem sebi i vidim kako ce funkcionirati nas novi zivot 🥰

Dvojajcane blizanke 🍒

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.