Hvala.. moj savjet je samo vjeruj u sebe i lijecnika i bez straha. Preventivno sam lezala par dana tamo pred porod pa ako mogu pomoci s kakvom informacijom samo pitajte.
Dvojajcane blizanke 🍒
Hvala.. moj savjet je samo vjeruj u sebe i lijecnika i bez straha. Preventivno sam lezala par dana tamo pred porod pa ako mogu pomoci s kakvom informacijom samo pitajte.
Hvala ti,... a bi trebala u Petrovoj roditi, imam pregled ovaj tjedan pa ću vidjeti šta će reći, pretpostavljam da će i mene prije smjestit u bolnicu... Kako se ti osjećaš?
Drzim fige.. pa zapravo sam odlicno, ne stedi se na analgeticima, bebe su vec na drugom podoju, osoblje je ekstremno ljubazno i strucno.
Dvojajcane blizanke 🍒
Drzim fige.. pa zapravo sam odlicno, ne stedi se na analgeticima, bebe su vec na drugom podoju, osoblje je ekstremno ljubazno i strucno.
Baš mi je drago da ti dobro sve prolazi 🙂
Drage cure, danas su rođene moje mišice.
Carski u vinogradskoj, sve je dobro proslo, velike su oko 2400.
Jel moram reci da sam se apsolutno zaljubila?! 🥺🥺
Čestitamo curke ♥️♥️♥️ od mojih dečkiju i mene 😘
Hvala ti,… a bi trebala u Petrovoj roditi, imam pregled ovaj tjedan pa ću vidjeti šta će reći, pretpostavljam da će i mene prije smjestit u bolnicu… Kako se ti osjećaš?
Ja sam bila na jedno 5 odjela u Petrovoj. Imam same riječi hvale za sve, od teta čistačica do sestara, doktora...
Ja sam imala neplanirani carski doduše, no iskustvo predivno.
Ja sam samo imala u glavi kako jedva čekam postati mama i vidjeti ih. Nije mi bilo bitno na koji način.
Bit će sve ok. Sretno 🤞🥰
Hvala ti,… a bi trebala u Petrovoj roditi, imam pregled ovaj tjedan pa ću vidjeti šta će reći, pretpostavljam da će i mene prije smjestit u bolnicu… Kako se ti osjećaš?
Ja sam bila na jedno 5 odjela u Petrovoj. Imam same riječi hvale za sve, od teta čistačica do sestara, doktora…
Ja sam imala neplanirani carski doduše, no iskustvo predivno.
Ja sam samo imala u glavi kako jedva čekam postati mama i vidjeti ih. Nije mi bilo bitno na koji način.
Bit će sve ok. Sretno 🤞🥰
Hvala ti, iskreno i sama nekako uopće se ne zamaram porodom, više mi je da izdržim šta duže i iznesem do kraja kako triba, iako mi je i do sada trudnoća za poželit 🙂 a i prvi mi je porod pa i ne znam šta me čeka pa se i ne želim zabrinjavat, računam mnoge su rodile pa ću i ja 😅 a čula sam dosta pohvala za Petrovu, a i od početka vodim trudnoću tamo, nemam zamjerke pa vjerujem da će i s porodom biti tako... Sad samo jedva čekam da vidim svoje cure i da će biti žive i zdrave 🥰
Drage cure, danas su rođene moje mišice.
Carski u vinogradskoj, sve je dobro proslo, velike su oko 2400.
Jel moram reci da sam se apsolutno zaljubila?! 🥺🥺
Čestitam!!
Ja sutra ima kontrolu i dogovor za carski i jedva čekam upoznati svoje bebice ☺
Cura i decko rođeni 3.3.2022. 🥰👶🏻👶🏼
VickiVale čestitke! 😘❤ Drago mi je da je sve super prošlo, veliki zagrljaji curama 🤗
Palentica sretno, javi nam kad je dan D 🥰
Ja 1991., PCO, trombofilija
MM 1992., teški OAT
IVF/ICSI + FET 🐧🐧 uspješan ✅
Anja i Jan rođeni 06.01.2022. ❤❤
Hvala cure!
Palentica bravo za terminsku trudnocu i puno srece sutra na dogovoru!
Ostalima mirnu trudnocu i zdrave i sretne bebice..
Javim se kad malo dodem sebi i vidim kako ce funkcionirati nas novi zivot 🥰
Dvojajcane blizanke 🍒
Sortiraj odgovore
Najstariji