BLIZANACKA TRUDNOCA 😊

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • EnaEna
    03. Ožujak 2022. 06:27

Super za preglede. Ja danas i sutra vadim krv i urin. U ponedeljak kod dr. Bebe sve vise osjetim da se okrecu i lupaju 🥰🥰
    Jesino sto me trenutno muci je ponekad slabo spavanje jer me zaboli i pokoci ako sam citavu noc ne jednom boku.
    Ali tjesim se da je to jos uviejk super spavanje,sta me tek ceka.
    Pitanjce, koja kolica ste uzimali?
    Mene vec 2 nedelje zavlace iz jedne radnje za chipolino duo smart 3u1. Sad gledam nema ih vise nigdje na stanju. A ta mi se bas svidjela i bas su mi legla u rukama.
    Sad razmatram ili peg perego bok ili hauk (ne znam koji model) ako i tih bude. Najvise u ponudi ima onih vozic,a ta mi se ne svidjaju. 

• Palentica
    03. Ožujak 2022. 08:25

EnaEna

Super za preglede. Ja danas i sutra vadim krv i urin. U ponedeljak kod dr. Bebe sve vise osjetim da se okrecu i lupaju 🥰🥰
    Jesino sto me trenutno muci je ponekad slabo spavanje jer me zaboli i pokoci ako sam citavu noc ne jednom boku.
    Ali tjesim se da je to jos uviejk super spavanje,sta me tek ceka.
    Pitanjce, koja kolica ste uzimali?
    Mene vec 2 nedelje zavlace iz jedne radnje za chipolino duo smart 3u1. Sad gledam nema ih vise nigdje na stanju. A ta mi se bas svidjela i bas su mi legla u rukama.
    Sad razmatram ili peg perego bok ili hauk (ne znam koji model) ako i tih bude. Najvise u ponudi ima onih vozic,a ta mi se ne svidjaju.

Mi smo uzeli peg perego book i prvi dojam mi je bas bio wau! Lagana za upravljanje i produ kroz sva standardna vrata i blagajne u ducanu...uzeli smo i njihove autosjedalice i kosare za novorodencad +svi adapteri....iskreno bas im se veselim i mislim da ce biti super. Cure koje su vec rodile sigurno ce imati vise za napisati jer one svoja kolica vec koriste, ja ih samo gledam i cekam 😆

Cura i decko rođeni 3.3.2022. 🥰👶🏻👶🏼

SeníRemmus
    03. Ožujak 2022. 09:58

Kolica mi smo uzeli Baby Monsters kolica i autosjedalice, dosta su uska iako nisu vlakić i zadovoljni smo jer svugdje prođemo s njima bez problema, stanu nam u lift u zgradi te u auto kad su sklopljena. Jedino imamo osjećaj da je plastika malo "pretvrda" na pomičnim dijelovima (npr. gumb za sklapanje, gumbići na remenima u autosjedalicama, gumb za odvajanje s isofixa u autu) pa treba baš jako pritisnuti, makar možda to tako i treba biti, ne znam kako je na drugim kolicima 😅 U svakom slučaju služe svrsi i svaki dan su u pogonu u šetnji, čak smo i po shopping centrima švrljali tako da smo samo autosjedalice iz auta pomoću adaptera stavili na kolica👍🏻 Za normalne šetnje po kvartu smo zasad u košarama i super im je toplo unutra, a taman do ljeta kad zatopli i kad počnu sjediti prelazimo u sportski dio bez košara pa se nadam da će nam i to biti okej 😘

Ja 1991., PCO, trombofilija
    MM 1992., teški OAT
    IVF/ICSI + FET 🐧🐧 uspješan ✅
    Anja i Jan rođeni 06.01.2022. ❤❤

• mamasu
    03. Ožujak 2022. 12:57

Cao @zubica! 
    Da li si bila na ponovnom pregledu? Kolika je sada razlika medju bebicama? 
    Ja sam juce u 24. nedelji saznala da je devojcica manja od decaka za nekih 150gr, sto je 21% razlika u odnosu na efw, a tolerisu do 25%. Decak je tacan u dan 24nedelja0dana, ali je ona manja za nekih 7-8 dana. Dr kaze da ona raste i napreduje, ali sporije i da ja nista tu ne mogu da promenim jer je sve to do posteljice. Rekao mi je da cemo pratiti i da dodjem za dve nedelje. Zato me zanima kako si ti prosla i da li se smanjila razlika.

Pocinjem da se brinem… 😕

Tina-Miha
    03. Ožujak 2022. 17:14

Kolica mi smo uzeli bebetto 42 vlakić. Idu nam kroz sva vrata i stanu u lift bez problema. 
    Jesu malo glomaznija na prvi dojam,ali nebi ih mjenjala sad za ništa. Lako se sklapaju, kotači prolaze kroz sve grbe..u pogonu svaki dan 👍
    Jedino smo jaja uzeli avionaut (teška su samo 2.5kg). Bebe se mogu voziti u njima do 13kg i pašu na naša kolica ukoliko košare nemamo pri ruci😃
    Također, ko i SeniRemmus , vozimo se u košarama taman do ljeta, a onda prelaze u sportski dio koji smo isto dobili u kompletu.
    Prave autosjedalice ćemo uzeti kad porastu 😉

• Palentica
    04. Ožujak 2022. 14:51

Pozdrav svima! Moje bebice rodile su se jucer 3.3. U 21:07 i 21:08 carskim rezom. 
    Ujutro mi je skocio tlak na 140/90 pa sam se javila u TA i tamo su mi rekli da malo odmirujem jos doma i izmjerim jos jednom tlak pa je taj sljedeci bio 145/95 i zaputila sam se u bolnicu. Primili su me na odjel i negdje nakon rucka mi je pocela glavobolja, a nakon vecere i one iskrice pred ocima. Dr.koja je bila taman u smjeni tada je vodila moju trudnocu u bolnici i odmah se nakon glavobolje odlucila na carski rez. 
    Sve se odigralo vrlo brzo, nisam se ni snasla sta se dogada oko mene, jedva sam muza stigla nazvati da dode😅 ali sve je proslo u redu. Bebice i ja smo super. Decko 3050 g i 49 cm, a curka 2700 g i 47 cm.
    Najljepsi dio carskog reza je bio kada sam dosla u sobu za oporavak i tamo me docekao muz, pustili su ga da sjedi samnom 3 sata i bas nam je lijepo bilo gledati slike nasih beba i uzivati u trenutku. 

Cura i decko rođeni 3.3.2022. 🥰👶🏻👶🏼

Tina-Miha
    04. Ožujak 2022. 16:27

Palentica

Pozdrav svima! Moje bebice rodile su se jucer 3.3. U 21:07 i 21:08 carskim rezom.
    Ujutro mi je skocio tlak na 140/90 pa sam se javila u TA i tamo su mi rekli da malo odmirujem jos doma i izmjerim jos jednom tlak pa je taj sljedeci bio 145/95 i zaputila sam se u bolnicu. Primili su me na odjel i negdje nakon rucka mi je pocela glavobolja, a nakon vecere i one iskrice pred ocima. Dr.koja je bila taman u smjeni tada je vodila moju trudnocu u bolnici i odmah se nakon glavobolje odlucila na carski rez.
    Sve se odigralo vrlo brzo, nisam se ni snasla sta se dogada oko mene, jedva sam muza stigla nazvati da dode😅 ali sve je proslo u redu. Bebice i ja smo super. Decko 3050 g i 49 cm, a curka 2700 g i 47 cm.
    Najljepsi dio carskog reza je bio kada sam dosla u sobu za oporavak i tamo me docekao muz, pustili su ga da sjedi samnom 3 sata i bas nam je lijepo bilo gledati slike nasih beba i uzivati u trenutku.

Čestitaaam ❤️❤️
    Bez oporavak 😘
    Sad slijedi avantura 😉

• danadanas
    04. Ožujak 2022. 16:46

Palentica

O bravo!! Čestitke 🥳🥳🥰🥰

Tristan i Nora, 6.10.2021. 💙❤️

• AA0107
    04. Ožujak 2022. 16:46

Palentica

Čestitam 🥳🥰😘

Anavi985
    04. Ožujak 2022. 19:15

Palentica - čestitam!!! Brz oporavak! 🤗

Ja 85., amh-47, PAI, poz ANA
    MM 86. - sve ok,
    VV - neuspjeh 3X —> idemo na SD
    SD- 8/2021.-gonal, org., brevact.-decortin, andol 100-et 2 osmostan., 11.dnt+, beta 14.nt -815. 5.10.prvi uzv 7+0 - 1 ❤️
    20.10.(9+2) ❤️❤️ Blizanci - 💜💙
    Stigli na svijet 6.5.2022. (37+3)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.