Meni je prvi porod, i ne znam šta me čeka al nekako bi tila da je samnom, mislim da će mi svakako bit lakše da je uz mene.... Do sada mi je trudnoća bila za poželit pa nadam se da će i porod tako proć 🙂
danadanas ne mogu odoliti,a da ti ne kažem da sam te prepoznala u grupi na fejsu 😉🤣
Skužila sam da si ti po onom postu o dojenju 🙂
A i sad vidim slikicu Tristana i Nore i sve ne vjerujem kako su velikiiii sa 5.mj 😱
Dječica su ti predivna ❤️❤️
Hehehe neka si me skužila 😊 Svi smo mi tu negdje po istim grupama i forumima 😉 Bilo je u jednom trenutku i govora o nekom okupljanju 😉
Hvala ti na komentaru ❤ Je, slatkiši su mali i ide vrijeme. Nekad se vuče, a opet napredujemo malo po malo 🥰🥰🥰
Tristan i Nora, 6.10.2021. 💙❤️
Da li nek ima iskustva sa pratnjom na porodu? Je li to uopće moguće s blizancima?
U Petrovoj da, bez problema, ako ideš na prirodan porod.
Moj muž je imao tad koronu, pa sam bila sama u boksu svih 10 sati. Na kraju završila na carskom.
Veliki plus prirodnog poroda je to što muž i onih sat vremena kad bebe ostaju na mami, može biti s njima u boksu. 🥰
Ako ideš na carski, muž čeka u hodniku dok operacija završi, i sestre mu pokažu bebe. 🙂
Super hvala ti puno na odgovoru 🥰
Moj je taman prebolio koronu pa ima sada potvrdu pa razmišljamo o tome… Sada su obe okrenute glavom pa valjda ću na prirodan porod, u srijedu će odlučiti kada će me primiti u Petrovu 🙂
Eh da, zaboravila sam napisati da muž mora imati i onu ffp2 masku.
Inače, na početnoj stranici Petrove ti sve piše. Ako se što promijeni, oni tamo stave.
Sretno i lijep porod ti želim🙂
I što manje čitaj okolo i vodi se vlastitom intuicijom i sve će biti super..na koji god način da se porod završi😘
Da li nek ima iskustva sa pratnjom na porodu? Je li to uopće moguće s blizancima?
U Petrovoj da, bez problema, ako ideš na prirodan porod.
Moj muž je imao tad koronu, pa sam bila sama u boksu svih 10 sati. Na kraju završila na carskom.
Veliki plus prirodnog poroda je to što muž i onih sat vremena kad bebe ostaju na mami, može biti s njima u boksu. 🥰
Ako ideš na carski, muž čeka u hodniku dok operacija završi, i sestre mu pokažu bebe. 🙂
Super hvala ti puno na odgovoru 🥰
Moj je taman prebolio koronu pa ima sada potvrdu pa razmišljamo o tome… Sada su obe okrenute glavom pa valjda ću na prirodan porod, u srijedu će odlučiti kada će me primiti u Petrovu 🙂
Eh da, zaboravila sam napisati da muž mora imati i onu ffp2 masku.
Inače, na početnoj stranici Petrove ti sve piše. Ako se što promijeni, oni tamo stave.
Sretno i lijep porod ti želim🙂
I što manje čitaj okolo i vodi se vlastitom intuicijom i sve će biti super..na koji god način da se porod završi😘
Hvala 🥰😘
Hej cure, vidim da se popunjava "klub" mama s twinsima sve vise 🤩 Bas me to veseli 🤩 Mi smo evo zagazili u 30.tjedan i uskoro imam kontrolu na SvDuhu pa me zanima u kojem ste tjednu s doktorom dotaknule temu poroda? Jer su do sad pregledi trajali cca 10min, UZV i to je to (nije bilo previse vremena za postavljanje pitanja). Pozdravljam vas sve!!
MPO: ICSI Čekamo curku i dečka 💙❤️
Sluzbeni termin 13.05. 🤩
Tess88 na Sv.Duhu čekaju s blizancima puni 37.tjedan prije indukcije/carskog, tako su bar meni rekli da čekaju puni termin ako je sve ok s bebama. Ja sam gore ležala sveukupno 3 tjedna prije poroda, porodili me na 37+4. Naravno, ako je u pitanju neka komplikacija ide se i ranije, ali uvijek se pokušava zagaziti u 38.tjedan ako je moguće 😘
Ja 1991., PCO, trombofilija
MM 1992., teški OAT
IVF/ICSI + FET 🐧🐧 uspješan ✅
Anja i Jan rođeni 06.01.2022. ❤❤
Hej cure, vidim da se popunjava "klub" mama s twinsima sve vise 🤩 Bas me to veseli 🤩 Mi smo evo zagazili u 30.tjedan i uskoro imam kontrolu na SvDuhu pa me zanima u kojem ste tjednu s doktorom dotaknule temu poroda? Jer su do sad pregledi trajali cca 10min, UZV i to je to (nije bilo previse vremena za postavljanje pitanja). Pozdravljam vas sve!!
Ja sam ležala u Petrovoj od 37.tj do 39+1 kad sam rodila.
Samo su me pitali želim li prirodni porod pokušati pošto je sve bilo idealno za to i ja sam rekla da da naravno. No na kraju završilo carskim jer nije išlo.
Uglavnom, prate ti uzv beba, pa prema položaju beba mogu ti reći kakav te porod očekuje, ako je sve ostalo ok naravno.🙂
Tess88 na Sv.Duhu čekaju s blizancima puni 37.tjedan prije indukcije/carskog, tako su bar meni rekli da čekaju puni termin ako je sve ok s bebama. Ja sam gore ležala sveukupno 3 tjedna prije poroda, porodili me na 37+4. Naravno, ako je u pitanju neka komplikacija ide se i ranije, ali uvijek se pokušava zagaziti u 38.tjedan ako je moguće 😘
Super hvala tebi i Tina-Miha na odgovoru 🤗 Do.prije par dana nisam ni znala da sam trudna (osim kad si vidim trbuh), ali unazad par dana poceli su prvi problemi sa spavanjem pa sam kao 🧟♀️
Tko ce docekat jos 7/8 tjedana 🙄
MPO: ICSI Čekamo curku i dečka 💙❤️
Sluzbeni termin 13.05. 🤩
Ja evo danas s pregleda, ako ne rodim do 18.3 idem u bolnicu jer ulazim u 37 tjedan 🙂 bliži se dolazak mojih cura 🥰
Ja sam u ponedeljak bila na pregledu, bebe su 650 gr i 670 gr. Grlic mi je 45mm i zatvoren ali je mekan pa moram mirovati. Nemirne su i stalno se okrecu 🥰🥰
Dobila sam roidakal da pijem i da umjesto utrogestana pijem dufaston.
U 32 tt cu morati u bolnicu, da me tamo pregledaju i odrade sve nalaze. Malko me frka jer dosta toga nisam spremila a sad i ne smijem nikuda, sreca pa ima online kupovina.
Koje brojeve ste obicno uzimale za bebe kad izlaze iz bolnice? Da bar to kupim.
Jer po svemu sudeci prije da cu ostati u bolnici tad nego se vratiti kuci. Pa se lagano na to pripremam. Ali imam do toga jos.
Sortiraj odgovore
Najstariji