Hvala cure!
Palentica bravo za terminsku trudnocu i puno srece sutra na dogovoru!
Ostalima mirnu trudnocu i zdrave i sretne bebice..
Javim se kad malo dodem sebi i vidim kako ce funkcionirati nas novi zivot 🥰
Hej, čestitam🤗💋❤, brz oporavak🤗
To get the
Vickivale -čestitam! Brz oporavak tebi! 🤗
Ja 85., amh-47, PAI, poz ANA
MM 86. - sve ok,
VV - neuspjeh 3X —> idemo na SD
SD- 8/2021.-gonal, org., brevact.-decortin, andol 100-et 2 osmostan., 11.dnt+, beta 14.nt -815. 5.10.prvi uzv 7+0 - 1 ❤️
20.10.(9+2) ❤️❤️ Blizanci - 💜💙
Stigli na svijet 6.5.2022. (37+3)
Drage cure, danas su rođene moje mišice.
Carski u vinogradskoj, sve je dobro proslo, velike su oko 2400.
Jel moram reci da sam se apsolutno zaljubila?! 🥺🥺
Cestitam 😍😍🥰🥰🍀🙏💐
Pozdrav svima! Ja nemam neke velike novosti osim da je sve super sa bebicama i sljedeca kontrola u petak. Rekla mi je doktorica da mjerim tlak 2xdnevno jer mi je danas bio 130/80 i malo su mi pocele oticati noge pa da za svaki slucaj pratim situaciju do petka.
Cura i decko rođeni 3.3.2022. 🥰👶🏻👶🏼
Drage cure, danas su rođene moje mišice.
Carski u vinogradskoj, sve je dobro proslo, velike su oko 2400.
Jel moram reci da sam se apsolutno zaljubila?! 🥺🥺
Vickivale prekrasno!! Cestitam ❤ uzivaj u svojim curicama 🥰
07/2021: IVF
09/2021: FET 2 blastice 🙏
6 dnt: ➕️ 9 dnt: 435, 11 dnt: 835, 15 dnt: 3695 🥰🙏
UZV: 6+2 imamo 2 srčeka ❤❤, 9+6 ✅️, 13+1 mini anomaly scan ✅️, Panorama ✅️, dolaze nam curica i dečko ❤💙, 20+1 veliki anomaly scan ✅️
Pozdrav svima! Ja nemam neke velike novosti osim da je sve super sa bebicama i sljedeca kontrola u petak. Rekla mi je doktorica da mjerim tlak 2xdnevno jer mi je danas bio 130/80 i malo su mi pocele oticati noge pa da za svaki slucaj pratim situaciju do petka.
Ej, to ti je normalno za tlak i oticanje.
Ja sam bila u bolnici zadnja dva tjedna i imala tlak 150/90 , ali svaki dan su mi radili ctg. I dok god su bebe ok, nema panike. Još uvijek pijem terapiju za tlak preventivno.
Tek nakon carskog sam popravo bila natečena. To su mi rekla da je normalna pojava nakon carskog. Zašto? Nemam pojma. Uglavnom, nemoj se uplašiti ako se i tebi to desi. Kroz par dana se sve to "ispiški" 😁
Ah da, i odmah nakon carskog, tlak bio 120/70 😉
Sretno 😘
Ej, to ti je normalno za tlak i oticanje.
Ja sam bila u bolnici zadnja dva tjedna i imala tlak 150/90 , ali svaki dan su mi radili ctg. I dok god su bebe ok, nema panike. Još uvijek pijem terapiju za tlak preventivno.
Tek nakon carskog sam popravo bila natečena. To su mi rekla da je normalna pojava nakon carskog. Zašto? Nemam pojma. Uglavnom, nemoj se uplašiti ako se i tebi to desi. Kroz par dana se sve to "ispiški" 😁
Ah da, i odmah nakon carskog, tlak bio 120/70 😉
Sretno 😘
E hvala ti na ovome!
Naravno da sam odmah pocela zabrijavati 😬 realno znam da ce sve biti ok jer sam cesto na pregledima i stalno je sve super, a ovaj moj tlak je zapravo tlakic i nije ni cudno kada nosim blizance i tijelo je vec umorno...
Cura i decko rođeni 3.3.2022. 🥰👶🏻👶🏼
Cure evo i mene s pregleda, danas 34+6,tlak školski, cerkvis nestao za 2 prsta do glavice, kaže mi doktor da je to sve super, za tjedan dana opet pregled i tada će biti odluka kada ću u bolnicu, sutra ultrazvuk pa ćemo vidjeti kolike su cure 🙂
I moj pregled bio danas, 28+1, tlak, urin sve ok. Uzv sve ok, oboje sad glavicama dolje, dečko je točno za tjedne 1227 g, a curka 1435 g (za 29+1).
Dobila sam od sad i željezo (valjda jer je hemoglobin malo niži, al u ref.intervalu za trudnice 3.tromjesecja) u obliku sirupa jer sam rekla dr.da mi ovako probava šteka.
Jel koja pila takvo željezo (Sandoz)? Uzrokuje i takvo zatvor ili je bolje po tom pitanju?
Mislim, ionak pijem donat mg i šumeci magnezij od NW, jedem suhe šljive, a našla sam (i za sad funkcionira) recept: 4 suhe smokve u čašu vode, pola pojest i popit navečer, pola ujutro prije doručka…
Vidim da se kod nekih doktori zabrinjavaju oko naticanja nogu, ja sam vec 3 mjeseca natecena i sve bolje, gleznjevi mi se odavno zapravo ne vide, pocelo me boljuckat kod hodanja i u koljenu… hodam ko bakica 🙈
Ja 85., amh-47, PAI, poz ANA
MM 86. - sve ok,
VV - neuspjeh 3X —> idemo na SD
SD- 8/2021.-gonal, org., brevact.-decortin, andol 100-et 2 osmostan., 11.dnt+, beta 14.nt -815. 5.10.prvi uzv 7+0 - 1 ❤️
20.10.(9+2) ❤️❤️ Blizanci - 💜💙
Stigli na svijet 6.5.2022. (37+3)
Sortiraj odgovore
Najstariji