Palentica čestitam! 🥰 Puse bebicama i brz oporavak mami! 😘😘🤗
Ja 1991., PCO, trombofilija
MM 1992., teški OAT
IVF/ICSI + FET 🐧🐧 uspješan ✅
Anja i Jan rođeni 06.01.2022. ❤❤
Pozdrav svima! Moje bebice rodile su se jucer 3.3. U 21:07 i 21:08 carskim rezom.
Ujutro mi je skocio tlak na 140/90 pa sam se javila u TA i tamo su mi rekli da malo odmirujem jos doma i izmjerim jos jednom tlak pa je taj sljedeci bio 145/95 i zaputila sam se u bolnicu. Primili su me na odjel i negdje nakon rucka mi je pocela glavobolja, a nakon vecere i one iskrice pred ocima. Dr.koja je bila taman u smjeni tada je vodila moju trudnocu u bolnici i odmah se nakon glavobolje odlucila na carski rez.
Sve se odigralo vrlo brzo, nisam se ni snasla sta se dogada oko mene, jedva sam muza stigla nazvati da dode😅 ali sve je proslo u redu. Bebice i ja smo super. Decko 3050 g i 49 cm, a curka 2700 g i 47 cm.
Najljepsi dio carskog reza je bio kada sam dosla u sobu za oporavak i tamo me docekao muz, pustili su ga da sjedi samnom 3 sata i bas nam je lijepo bilo gledati slike nasih beba i uzivati u trenutku.
Cestitam🤗❤, zelim brzi oporavak. Super da su muza pustili unutra to je ljepo za cuti.👍
To get the
Palentica čestitam! Baš lijepo da su pustili muža 😊 jesam dobro zapamtila da si ti u Petrovoj planirala roditi?
07/2021: IVF
09/2021: FET 2 blastice 🙏
6 dnt: ➕️ 9 dnt: 435, 11 dnt: 835, 15 dnt: 3695 🥰🙏
UZV: 6+2 imamo 2 srčeka ❤❤, 9+6 ✅️, 13+1 mini anomaly scan ✅️, Panorama ✅️, dolaze nam curica i dečko ❤💙, 20+1 veliki anomaly scan ✅️
Pozdrav svima! Moje bebice rodile su se jucer 3.3. U 21:07 i 21:08 carskim rezom.
Ujutro mi je skocio tlak na 140/90 pa sam se javila u TA i tamo su mi rekli da malo odmirujem jos doma i izmjerim jos jednom tlak pa je taj sljedeci bio 145/95 i zaputila sam se u bolnicu. Primili su me na odjel i negdje nakon rucka mi je pocela glavobolja, a nakon vecere i one iskrice pred ocima. Dr.koja je bila taman u smjeni tada je vodila moju trudnocu u bolnici i odmah se nakon glavobolje odlucila na carski rez.
Sve se odigralo vrlo brzo, nisam se ni snasla sta se dogada oko mene, jedva sam muza stigla nazvati da dode😅 ali sve je proslo u redu. Bebice i ja smo super. Decko 3050 g i 49 cm, a curka 2700 g i 47 cm.
Najljepsi dio carskog reza je bio kada sam dosla u sobu za oporavak i tamo me docekao muz, pustili su ga da sjedi samnom 3 sata i bas nam je lijepo bilo gledati slike nasih beba i uzivati u trenutku.
Cestitam ♥️♥️🍀🍀💐🥰🥰
Palenticačestitam! Baš lijepo da su pustili muža 😊 jesam dobro zapamtila da si ti u Petrovoj planirala roditi?
Hvala!
Ja sam rodila u Puli 😊 od pocetka trudnoce sam znala da cu ovdje roditi jer ovdje i zivim.
Cura i decko rođeni 3.3.2022. 🥰👶🏻👶🏼
danadanas ne mogu odoliti,a da ti ne kažem da sam te prepoznala u grupi na fejsu 😉🤣
Skužila sam da si ti po onom postu o dojenju 🙂
A i sad vidim slikicu Tristana i Nore i sve ne vjerujem kako su velikiiii sa 5.mj 😱
Dječica su ti predivna ❤️❤️
Da li nek ima iskustva sa pratnjom na porodu? Je li to uopće moguće s blizancima?
Da li nek ima iskustva sa pratnjom na porodu? Je li to uopće moguće s blizancima?
U Petrovoj da, bez problema, ako ideš na prirodan porod.
Moj muž je imao tad koronu, pa sam bila sama u boksu svih 10 sati. Na kraju završila na carskom.
Veliki plus prirodnog poroda je to što muž i onih sat vremena kad bebe ostaju na mami, može biti s njima u boksu. 🥰
Ako ideš na carski, muž čeka u hodniku dok operacija završi, i sestre mu pokažu bebe. 🙂
U Petrovoj da, bez problema, ako ideš na prirodan porod.
Moj muž je imao tad koronu, pa sam bila sama u boksu svih 10 sati. Na kraju završila na carskom.
Veliki plus prirodnog poroda je to što muž i onih sat vremena kad bebe ostaju na mami, može biti s njima u boksu. 🥰
Ako ideš na carski, muž čeka u hodniku dok operacija završi, i sestre mu pokažu bebe. 🙂
Super hvala ti puno na odgovoru 🥰
Moj je taman prebolio koronu pa ima sada potvrdu pa razmišljamo o tome... Sada su obe okrenute glavom pa valjda ću na prirodan porod, u srijedu će odlučiti kada će me primiti u Petrovu 🙂
Na Sv.Duhu isto vrijedi kao što je i Tina-Miha napisala za Petrovu, trebala je samo kovid potvrda , ali i brzi test se priznavao za pratnju. Meni nije bio muž jer nismo htjeli, ali sam se dopisivala sa njim cijelo vrijeme, pogotovo pod epiduralnom. Nakon poroda sam nažalost imala atoniju maternice i iskrvarila dodatnu litru krvi, pa su s mene micali bebe vec nakon 2 minute i hitno me krpali kad mi je puls pao. Drago nam je da muž nije bio tamo i to vidio jer je prizor bio dosta gadan, prema riječima doktora je to bilo baš dramatično 😬 Makar mislim da ni nitko od drugih zena nije bio sat vremena s bebom, prevelika guzva je bila nazalost taj dan i odmah se oslobađao boks za iducu rodilju 😔 Nadam se da to nije pravilo na Sv.Duhu vec iznimka koja je bila samo tada 🙌🏻
Ja 1991., PCO, trombofilija
MM 1992., teški OAT
IVF/ICSI + FET 🐧🐧 uspješan ✅
Anja i Jan rođeni 06.01.2022. ❤❤
Sortiraj odgovore
Najstariji