BLIZANACKA TRUDNOCA 😊

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • danadanas
    01. Veljača 2022. 11:39

Da da... vrijeme leti, iako se meni nekad čini kao da stoji 🙈 al opet, ide nekako dan po dan i prođu i mjeseci... super za supruga, odlično da ćeš imati pomoć....ja se nekako u nagli sjećam da su moji s negdje 6-8 tjedana bili baš jako plačljivi pa super da ćeš imati još nekog (iako držim 🤞 da tvoji budu bolji) 😊

Tristan i Nora, 6.10.2021. 💙❤️

• kate1991
    01. Veljača 2022. 13:11

Danadanas  sad su u fazi da kenjkaju svako malo.. spasavaju nas ljuljacke pa nemoramo na rukama ljuljat puno osim kad su bas kaos.. imaju jedno lijepo spavanje od 4 sata nocno al u 3 budjenje i krece cirkus.. onda probude i curku jer nece spava u drugoj sobi pa udare svi troje odjednom.. zasad se nitko od susjeda nije bunio🤫🤫.. tjesim se i to ce proci q auprug pita kad cemo jos jedno😱😱... nadam se da se šali🤣

2017🖤
    2018🖤
    2019❤ MARIJA
    2021 💙💙 Tomislav i Petar

• Palentica
    01. Veljača 2022. 14:18

Meni je jedan par sa blizancima svasta napricao o tome kako je tesko uskladiti oboje i da je bas bas tesko i svasta, a onda su za zadnji argument rekli: toliko nismo imali vremena za nista s njima da smo poceli kupovati vec narezani kruh u ducanu 🤣🤣
    Ugl.od tada ocekujem jednu ogromnu zivotnu promjenu i novi izazov, a sada se svemu tome bas veselim i jedva cekam

Cura i decko rođeni 3.3.2022. 🥰👶🏻👶🏼

• AA0107
    01. Veljača 2022. 16:33

Koliko me malo strah isto jedva čekam... Pogotovo jer sam sve usporenija a inače sam hiperaktivna, do nedavno sam radila jer je otpočetka sve super, a sad imam jedva snage za osnovno...al dok još mogu ikako išta napravit super je 🙂

Par dana me već jako zglobovi ruku bole nakon spavanja i ležaja, vjerovatno od oticanja, jer baš bole ne trnu, za čudo noge me ne bole samo ruke.. Najlakše mi je kad nešto radim al ne mogu ja više stalno nešto radit... Kad spavam trudim se malo na leđima pa malo na boku...meni od početka odgovara ležati na leđima al kao ne valja pa zato forsiram na boku sa jastukom, al nakon toga me baš bole ruke... Je li neka imala sličan problem? 

• kate1991
    01. Veljača 2022. 18:04

Info za grceve samo.. nama su se dosta smanjili grcevi kada smo presli na dr.browns bocice.. uz to koristimo bi gaiu i sab simplex

2017🖤
    2018🖤
    2019❤ MARIJA
    2021 💙💙 Tomislav i Petar

• danadanas
    02. Veljača 2022. 09:39

AA0107

Koliko me malo strah isto jedva čekam… Pogotovo jer sam sve usporenija a inače sam hiperaktivna, do nedavno sam radila jer je otpočetka sve super, a sad imam jedva snage za osnovno…al dok još mogu ikako išta napravit super je 🙂

Par dana me već jako zglobovi ruku bole nakon spavanja i ležaja, vjerovatno od oticanja, jer baš bole ne trnu, za čudo noge me ne bole samo ruke.. Najlakše mi je kad nešto radim al ne mogu ja više stalno nešto radit… Kad spavam trudim se malo na leđima pa malo na boku…meni od početka odgovara ležati na leđima al kao ne valja pa zato forsiram na boku sa jastukom, al nakon toga me baš bole ruke… Je li neka imala sličan problem?

Mene su pred kraj trudnoće jako boljeli ručni zglobovi. Doslovno sam u zadnjih par tjedana izgubila svu snagu stiska - sve mi je ispadalo iz ruku 🤦‍♀️ U desnoj ruci razvila sindrom karpalnog tunela i utrnuli mi svi prsti osim palca i malog prsta, a u lijevoj ruci mi se upalila tetiva koja se veže na palac i to me dosta boljelo. Ujutro bilo uvijek najgore... Nakon poroda su trebali tjedni da mi se vrati osjet u desnu ruku, iako i sad malo utrne kad sam duže u istom položaju (recimo kad guram kolica). Lijevi zglob i dalje boli, pogotovo kad je stalno u upotrebi kad nosim bebe uvijek nekako na lijevu stranu. Ide i to malo možda na bolje, ali dosta sporo... čitala sam negdje da te boljke prođu nakon poroda, a ako ne, onda s prestankom dojenja... mene je očito dohvatio ovaj dio dojenja pa se ne nadam da će se tako brzo potpuno povući. A bude valjda jednog dana 🤷‍♀️

Tristan i Nora, 6.10.2021. 💙❤️

• AA0107
    02. Veljača 2022. 12:07

danadanas

AA0107

Koliko me malo strah isto jedva čekam… Pogotovo jer sam sve usporenija a inače sam hiperaktivna, do nedavno sam radila jer je otpočetka sve super, a sad imam jedva snage za osnovno…al dok još mogu ikako išta napravit super je 🙂

Par dana me već jako zglobovi ruku bole nakon spavanja i ležaja, vjerovatno od oticanja, jer baš bole ne trnu, za čudo noge me ne bole samo ruke.. Najlakše mi je kad nešto radim al ne mogu ja više stalno nešto radit… Kad spavam trudim se malo na leđima pa malo na boku…meni od početka odgovara ležati na leđima al kao ne valja pa zato forsiram na boku sa jastukom, al nakon toga me baš bole ruke… Je li neka imala sličan problem?

Mene su pred kraj trudnoće jako boljeli ručni zglobovi. Doslovno sam u zadnjih par tjedana izgubila svu snagu stiska - sve mi je ispadalo iz ruku 🤦‍♀️ U desnoj ruci razvila sindrom karpalnog tunela i utrnuli mi svi prsti osim palca i malog prsta, a u lijevoj ruci mi se upalila tetiva koja se veže na palac i to me dosta boljelo. Ujutro bilo uvijek najgore… Nakon poroda su trebali tjedni da mi se vrati osjet u desnu ruku, iako i sad malo utrne kad sam duže u istom položaju (recimo kad guram kolica). Lijevi zglob i dalje boli, pogotovo kad je stalno u upotrebi kad nosim bebe uvijek nekako na lijevu stranu. Ide i to malo možda na bolje, ali dosta sporo… čitala sam negdje da te boljke prođu nakon poroda, a ako ne, onda s prestankom dojenja… mene je očito dohvatio ovaj dio dojenja pa se ne nadam da će se tako brzo potpuno povući. A bude valjda jednog dana 🤷‍♀️

Ajoj... Znači nisam jedina... Da ja sam sada 30+6  i sad me to nekako uhvatilo... Nadam se da neće biti gore...zasada još imam osjet... nadam se da će i tebi brzo proći... Hvala na odgovoru 😘

• Palentica
    02. Veljača 2022. 18:47

Danas sam bila na zadnjem pregledu kod svoje soc. gin. Stanje je super, curka glavom dole ali nekako vise poprecno nego "pravo"glavom dolje, posteljica i dalje nisko ali nije se spustila pa neka tako i ostane 🤞. Decko je poprecno i tesko da ce se okrenuti...i dalje sam zatvorena, cerviks 3 cm. Sljedeci pregled u 35.tjednu u bolnici i nadam se da ce to biti ujedno i dogovor za porod. 
    Sve u svemu ok, izmorila sam se na pregledu fuulll i cijeli dan ne mogu doci sebi. 
    Pitanje za sve cure, ste imale nagle poraste otkucaja srca? Meni se zadnjih par dana desava da mi u mirovanju odjednom skoce otkucaji sa 80 na 140 i traje minutu/dvije i onda se sve smiri...skroz me to zapuse, preznojim se i onda kada se spuste je sve ok. Spomenula sam to danas gin.i nije bas nesto konkretno odgovorila...nesto je iskomentirala da je organizmu tesko 🤷‍♀️

Lola38
    02. Veljača 2022. 22:40

Palentica

Danas sam bila na zadnjem pregledu kod svoje soc. gin. Stanje je super, curka glavom dole ali nekako vise poprecno nego "pravo"glavom dolje, posteljica i dalje nisko ali nije se spustila pa neka tako i ostane 🤞. Decko je poprecno i tesko da ce se okrenuti…i dalje sam zatvorena, cerviks 3 cm. Sljedeci pregled u 35.tjednu u bolnici i nadam se da ce to biti ujedno i dogovor za porod.
    Sve u svemu ok, izmorila sam se na pregledu fuulll i cijeli dan ne mogu doci sebi.
    Pitanje za sve cure, ste imale nagle poraste otkucaja srca? Meni se zadnjih par dana desava da mi u mirovanju odjednom skoce otkucaji sa 80 na 140 i traje minutu/dvije i onda se sve smiri…skroz me to zapuse, preznojim se i onda kada se spuste je sve ok. Spomenula sam to danas gin.i nije bas nesto konkretno odgovorila…nesto je iskomentirala da je organizmu tesko 🤷‍♀️

I meni je tako bilo pa mi je ginic rekao da pijem vise vide i magnezija. Da organizmu je tesko 

To get the

• Palentica
    03. Veljača 2022. 10:28

Lola38

Palentica

Danas sam bila na zadnjem pregledu kod svoje soc. gin. Stanje je super, curka glavom dole ali nekako vise poprecno nego "pravo"glavom dolje, posteljica i dalje nisko ali nije se spustila pa neka tako i ostane 🤞. Decko je poprecno i tesko da ce se okrenuti…i dalje sam zatvorena, cerviks 3 cm. Sljedeci pregled u 35.tjednu u bolnici i nadam se da ce to biti ujedno i dogovor za porod.
    Pitanje za sve cure, ste imale nagle poraste otkucaja srca? Meni se zadnjih par dana desava da mi u mirovanju odjednom skoce otkucaji sa 80 na 140 i traje minutu/dvije i onda se sve smiri…skroz me to zapuse, preznojim se i onda kada se spuste je sve ok. Spomenula sam to danas gin.i nije bas nesto konkretno odgovorila…nesto je iskomentirala da je organizmu tesko 🤷‍♀️

I meni je tako bilo pa mi je ginic rekao da pijem vise vide i magnezija. Da organizmu je tesko

Hvala na odgovoru! A nema druge nego probati onda tako i nadati se najboljem...i izdrzati jos malo dok bebice ne dodu

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.