Kako vi stojite s kontrakcijama?
Meni svakom danom sve jace i jace unatoc utrogestanima i vecoj dozi magnezija.
Ista stvar. Osjecala sam ih povremeno od pocetka 2. tromjesecja. Sad je svakodnevno i ucestalo. Mg ne pomaze. Koliko sam citala to je sve normalno. Ja ih shvacam kao trening za porod. Najcesce se javljaju kad mi je mjehur pun.
Ista stvar. Osjecala sam ih povremeno od pocetka 2. tromjesecja. Sad je svakodnevno i ucestalo. Mg ne pomaze. Koliko sam citala to je sve normalno. Ja ih shvacam kao trening za porod. Najcesce se javljaju kad mi je mjehur pun.
I meni su pocele dosta rano al tad nisam bas dozivljavala,imala sam ih dosta i u prosloj trudnoci,samo u 1.skoro po nista nisam imala.
Sad me malo iznenadila njihova ucestalost al ipak su blizanci pa ko ce znat.
Nek se maternica priprema samo neka ne pozuruje.
Ja uopÄe nemam kontrakcija. Danas sam 31+4. Popijem dva magnezija dnevno, jedan ujutro i jedan naveÄer. Ali imam užasne bolove u nogama, listovima. NoÄu se budim masirati noge. Ako stojim 5min noge mi nateknu....sutra sam kod dr na uvz i ctg-u. Ja nemam Å”anse da doÄem do 36. tt. OpÄe stanje katastrofa- i fiziÄki i psihiÄki. ZnaÄi oni me rastežu do granice bola, suze mi krenu. Okrenut se u krevetu postala mi je znanstvena fantastika, pisala sam prije da puÅ”em- to je bilo niÅ”ta spram ovoga sam, svi me Äuju kako diÅ”em, zadržati urin-uh uh... Izgleda da sam ja ipak žena u godinama, razmažena koja nije bila spremna na ovu avanturu...
Muž titra oko mene, a ja rigam vatru
Ivana1207
Meni moj gin rekao da prestanem s utogestanima. Do kad ÄeÅ” ih koristiti znaÅ” li?
Ivana1207
Meni moj gin rekao da prestanem s utogestanima. Do kad ÄeÅ” ih koristiti znaÅ” li?
Ja sam 30tj. i dalje sam na utriÄima 2Ć2. I svejedno se otvaram, veÄ 2cm otvorena.
Ja uopÄe nemam kontrakcija. Danas sam 31+4. Popijem dva magnezija dnevno, jedan ujutro i jedan naveÄer. Ali imam užasne bolove u nogama, listovima. NoÄu se budim masirati noge. Ako stojim 5min noge mi nateknuā¦.sutra sam kod dr na uvz i ctg-u. Ja nemam Å”anse da doÄem do 36. tt. OpÄe stanje katastrofa- i fiziÄki i psihiÄki. ZnaÄi oni me rastežu do granice bola, suze mi krenu. Okrenut se u krevetu postala mi je znanstvena fantastika, pisala sam prije da puÅ”em- to je bilo niÅ”ta spram ovoga sam, svi me Äuju kako diÅ”em, zadržati urin-uh uh⦠Izgleda da sam ja ipak žena u godinama, razmažena koja nije bila spremna na ovu avanturuā¦
Muž titra oko mene, a ja rigam vatru
Uh,nepojmljivo mi da nemas kontrakcije,mislila sam da se to podrazumijeva a pogotovo s blizancimaš
Meni isto pari da necu jos dugo,al mozda se varam,nemam pojma.
Oktetanje u krevetu i dizanje iz lezeceg polozaja su mi ajme,disanje,probava,mjehurš±š±š± ne znam sta je gore iskreno.
Ajde jos malo da doguras.
Kolike su sad bebe?
Ja sam sutra 35.tjedana,prema zadnjoj menstruaciji,al prema ultrazvuku mi se racuna koji dan manje.
Ivana1207
Nije mi nista dr reka dokad cu,u cet je pregled pa cu ga pitat,a i tad ce odlucit o tome kad cu u bolnici.s 36 svakako moram,al ne znam ocu morat koji dan ranije,ovisi koliko cu bit otvorena sad na pregledu.
Marina285 i Ema1 vi imate vec djece ako sam dobro zapamtila ili?trudnicki mozak me ubijaš
Imam sina 8 godina i kÄer 4 godine.
Sutra onda moram pitati ovu drugu doktoricu Ŕto ona misli o utogestanima.
Moje su bebe prije 2 tjedna bile 1200 i 1300 grama. Sutra Äemo vidjeti koliki su. Ne oÄekujem niÅ”ta previÅ”e, moj je problem moja maternica i zbog njena rogatog oblika mislim da ako doÄu do 2 kg da mogu biti presretna. Upravo zato i mislim da neÄu joÅ” dugo izdržati. U prvoj sam trudnoÄi imala prsnuÄe vodenjaka tako da me s obzirom da su blizanci to isto da se ponovi, ne bi iznenadilo.Ā
U mojoj trudnoÄi maternica je pod velikim upitnikom izdržljivosti.
Sortiraj odgovore
Najstariji