BLIZANACKA TRUDNOCA 😊

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopuŔteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Ivana1207
    25. Listopad 2019. 22:48

Kako vi stojite s kontrakcijama?
    Meni svakom danom sve jace i jace unatoc utrogestanima i vecoj dozi magnezija.

• Slavujak
    26. Listopad 2019. 07:52

Ista stvar. Osjecala sam ih povremeno od pocetka 2. tromjesecja. Sad je svakodnevno i ucestalo. Mg ne pomaze. Koliko sam citala to je sve normalno. Ja ih shvacam kao trening za porod. Najcesce se javljaju kad mi je mjehur pun.

• Ivana1207
    26. Listopad 2019. 10:07

Slavujak

Ista stvar. Osjecala sam ih povremeno od pocetka 2. tromjesecja. Sad je svakodnevno i ucestalo. Mg ne pomaze. Koliko sam citala to je sve normalno. Ja ih shvacam kao trening za porod. Najcesce se javljaju kad mi je mjehur pun.

I meni su pocele dosta rano al tad nisam bas dozivljavala,imala sam ih dosta i u prosloj trudnoci,samo u 1.skoro po nista nisam imala.
    Sad me malo iznenadila njihova ucestalost al ipak su blizanci pa ko ce znat.
    Nek se maternica priprema samo neka ne pozuruje.

• marina285
    27. Listopad 2019. 16:18

Ja uopće nemam kontrakcija. Danas sam 31+4. Popijem dva magnezija dnevno, jedan ujutro i jedan navečer. Ali imam užasne bolove u nogama, listovima. Noću se budim masirati noge. Ako stojim 5min noge mi nateknu....sutra sam kod dr na uvz i ctg-u. Ja nemam Å”anse da dođem do 36. tt. Opće stanje katastrofa- i fizički i psihički. Znači oni me rastežu do granice bola, suze mi krenu. Okrenut se u krevetu postala mi je znanstvena fantastika, pisala sam prije da puÅ”em- to je bilo niÅ”ta spram ovoga sam, svi me čuju kako diÅ”em, zadržati urin-uh uh... Izgleda da sam ja ipak žena u godinama, razmažena koja nije bila spremna na ovu avanturu...
    Muž titra oko mene, a ja rigam vatru

• marina285
    27. Listopad 2019. 16:20

Ivana1207
    Meni moj gin rekao da prestanem s utogestanima. Do kad ćeÅ” ih koristiti znaÅ” li?

• Ema1
    27. Listopad 2019. 17:59

marina285

Ivana1207
    Meni moj gin rekao da prestanem s utogestanima. Do kad ćeÅ” ih koristiti znaÅ” li?

Ja sam 30tj. i dalje sam na utričima 2Ɨ2. I svejedno se otvaram, već 2cm otvorena.

• Ivana1207
    27. Listopad 2019. 18:21

marina285

Ja uopće nemam kontrakcija. Danas sam 31+4. Popijem dva magnezija dnevno, jedan ujutro i jedan navečer. Ali imam užasne bolove u nogama, listovima. Noću se budim masirati noge. Ako stojim 5min noge mi nateknu….sutra sam kod dr na uvz i ctg-u. Ja nemam Å”anse da dođem do 36. tt. Opće stanje katastrofa- i fizički i psihički. Znači oni me rastežu do granice bola, suze mi krenu. Okrenut se u krevetu postala mi je znanstvena fantastika, pisala sam prije da puÅ”em- to je bilo niÅ”ta spram ovoga sam, svi me čuju kako diÅ”em, zadržati urin-uh uh… Izgleda da sam ja ipak žena u godinama, razmažena koja nije bila spremna na ovu avanturu…
    Muž titra oko mene, a ja rigam vatru

Uh,nepojmljivo mi da nemas kontrakcije,mislila sam da se to podrazumijeva a pogotovo s blizancimašŸ™ˆ
    Meni isto pari da necu jos dugo,al mozda se varam,nemam pojma.
    Oktetanje u krevetu i dizanje iz lezeceg polozaja su mi ajme,disanje,probava,mjehur😱😱😱 ne znam sta je gore iskreno.
    Ajde jos malo da doguras.
    Kolike su sad bebe?
    Ja sam sutra 35.tjedana,prema zadnjoj menstruaciji,al prema ultrazvuku mi se racuna koji dan manje.

• Ivana1207
    27. Listopad 2019. 18:23

marina285

Ivana1207

Nije mi nista dr reka dokad cu,u cet je pregled pa cu ga pitat,a i tad ce odlucit o tome kad cu u bolnici.s 36 svakako moram,al ne znam ocu morat koji dan ranije,ovisi koliko cu bit otvorena sad na pregledu.

Marina285 i Ema1 vi imate vec djece ako sam dobro zapamtila ili?trudnicki mozak me ubijašŸ™ˆ

• Ema1
    27. Listopad 2019. 18:37

Imam kćer 4,5g.

• marina285
    27. Listopad 2019. 19:41

Imam sina 8 godina i kćer 4 godine.
    Sutra onda moram pitati ovu drugu doktoricu Ŕto ona misli o utogestanima.
    Moje su bebe prije 2 tjedna bile 1200 i 1300 grama. Sutra ćemo vidjeti koliki su. Ne očekujem niÅ”ta previÅ”e, moj je problem moja maternica i zbog njena rogatog oblika mislim da ako dođu do 2 kg da mogu biti presretna. Upravo zato i mislim da neću joÅ” dugo izdržati. U prvoj sam trudnoći imala prsnuće vodenjaka tako da me s obzirom da su blizanci to isto da se ponovi, ne bi iznenadilo.Ā 
    U mojoj trudnoći maternica je pod velikim upitnikom izdržljivosti.

• Uključi se u raspravu, znaÅ” da želiÅ”!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali joÅ” se niste prijavili na račun. NemaÅ” korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.