BLIZANACKA TRUDNOCA 😊

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Slavujak
    17. Listopad 2019. 09:17

Mene za sada muce natecene noge i disanje. Za zagravicu sam cula da su dobri bademi

• marina285
    17. Listopad 2019. 19:10

Da, jesu, malo ublaže kao i mlako mlijeko, ali kad uhvati, meni ništa ne pomaže.
    Ja sam u iščekivanju srijede, opet cervikometrija pa ćemo vidjeti. 

• Slavujak
    17. Listopad 2019. 22:29

Sretno! Javi kako je proslo 

Meg_026
    19. Listopad 2019. 10:58

Malo podižem temu, spamovi su je izgurali s prve stranice
    Kako ste?

• Slavujak
    19. Listopad 2019. 14:09

Ja sam skroz dobro. Usla u 31. tjedan. Kontrola za 2 tjedna. + 13 kg za sada. Odradili trudnicki tecaj. Od iduceg tjedna godisnji, pa rodiljni dopust i laganini pripreme.

Tammara
    19. Listopad 2019. 17:16

Slavujak

Mene za sada muce natecene noge i disanje. Za zagravicu sam cula da su dobri bademi

Probala sam bademe, nisu me baš oduševili. 
    Jabuke su mi naj otkriće za žgaravicu. 

Ne znam za vas, ali mene najviše lovi po noći, tak da se trudim ne jesti poslije 19h 20h.
    Ako i prigladnim, uvijek imam spremne jabuke. 
    Ps. IZBJEGAVAJTE MANDARINE, KOMA SU ZA ŽGARAVICU!!!! 

Tammara
    19. Listopad 2019. 17:17

Meg_026

Kako ste?

Odlično :)
    Još dva tri tjeednaaaa 🤩

• marina285
    20. Listopad 2019. 18:57

Tammara

Meg_026

Kako ste?

Odlično :)
    Još dva tri tjeednaaaa 🤩

Onda ćeš nam se javiti, ako budeš imala vremena, i podijeliti početna iskustva s dvije male bebe odjednom! 😀

• marina285
    20. Listopad 2019. 18:58

Mame, jeste li smislili imena? Ja imam problem. Nemam inspiraciju za dečka. Cura će biti Brigita.

• Slavujak
    20. Listopad 2019. 22:39

Noup. Mi cekam dva decka i nikako se ne mozemo odluciti. Nista nam se ne svida. Za curke bi se odmah slozili

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.