I ja sam tako mislila kao Chariles! Mialim da one ne mogu naskoditi, znale su ih zenice dobivati ako je prijetio prijevremeni porod. Ja za to za sad nemam indikacija pa mislim da mi ih zato doktori niau spominjali.
Charlies prekrasna imena!! Posebno Astrid ❤️❤️
Kakve su to injekcije?
To su injekcije koje pomažu da se pluca sto brze razviju.
Bravo za preglede... ❤❤ imena su isto super...
Meni isto nitko nista nije spominjao za te injekcije, takodjer mislim da se to daje u slucaju nekakvih prijetnji za prijevremeni porod. Iako ne mogu naskoditi pa se ne bih uopce bunila da mi netko ponudi 😁
Mi smo odabrali imena Jakov i Mihael (Jaki i Miha) ❣❣
Ja sam cak odredila koji ce bit koji sada kada znam kako su i gdje smjesteni. (Naravno da ce ih pomijesati na porodu, ali nema veze) 😊
Bravo za preglede… ❤❤ imena su isto super…
Meni isto nitko nista nije spominjao za te injekcije, takodjer mislim da se to daje u slucaju nekakvih prijetnji za prijevremeni porod. Iako ne mogu naskoditi pa se ne bih uopce bunila da mi netko ponudi 😁
Mi smo odabrali imena Jakov i Mihael (Jaki i Miha) ❣❣
Ja sam cak odredila koji ce bit koji sada kada znam kako su i gdje smjesteni. (Naravno da ce ih pomijesati na porodu, ali nema veze) 😊
Haha ja sam isto vec odredila koja je koja. Znam koja je prva na redu za izac pa cu valjda znat poslje po tome 😁
Pozdrav svima,evo mene opet nakon dužeg vremena....drago mi je da ste svi dobro i imate uredne preglede....samo tako dalje💪💪
flower93 Ja sam prošli tjedan dobila te injekcije jer je jedna curka bila skroz nisko u zdjelici okrenuta na glavu pa je doktorica odlučila da bi bilo najbolje da primim te injekcije da se bebama razviju pluća u slučaju prijevremenog poroda.
Pozdrav svima,evo mene opet nakon dužeg vremena….drago mi je da ste svi dobro i imate uredne preglede….samo tako dalje💪💪
flower93 Ja sam prošli tjedan dobila te injekcije jer je jedna curka bila skroz nisko u zdjelici okrenuta na glavu pa je doktorica odlučila da bi bilo najbolje da primim te injekcije da se bebama razviju pluća u slučaju prijevremenog poroda.
Ti jos malo imas 😊 Drži se i zelim tu puno sreće da sve prođe brzo i dobro! Nisu te jos primili u bolnicu?
Ja sam u medjuvremenu rodila🥰...poslije terapije za pluća sam bila kući 2 dana pa mi je otišao sluzni čep i nakon nekoliko sati pukao vodenjak....tako da je dobro da sam dobivala te injekcije
....cure su nam stigle u subotu ujutro,još su u inkubatoru ali postoji mogućnost da slijedeći tjedan idemo kuci🥰
Keti čestitam na curka a, uzivaj 😍 koliko si primila inekcija? Cula sam sa idu dvije u 24h. Meni doktor rekao da ću ih dobiti za svaki slučaj. Ne mogu skoditi samo ubrzaju sazrijevanje pluća što u slučaju prijevremenog poroda mnogo znači.
Ja sam u medjuvremenu rodila🥰…poslije terapije za pluća sam bila kući 2 dana pa mi je otišao sluzni čep i nakon nekoliko sati pukao vodenjak….tako da je dobro da sam dobivala te injekcije
….cure su nam stigle u subotu ujutro,još su u inkubatoru ali postoji mogućnost da slijedeći tjedan idemo kuci🥰
čestitam na curkama nadam se da je sve dobro prošlo i sad samo uživaj u svojim djevojčicama
Ja sam u medjuvremenu rodila🥰…poslije terapije za pluća sam bila kući 2 dana pa mi je otišao sluzni čep i nakon nekoliko sati pukao vodenjak….tako da je dobro da sam dobivala te injekcije
….cure su nam stigle u subotu ujutro,još su u inkubatoru ali postoji mogućnost da slijedeći tjedan idemo kuci🥰
Pa cestitam 🥰❤️ Zelim ti brz oporavak, nadam se da si dobro!
Sortiraj odgovore
Najstariji