I meni je jedna cura isto tako rekla i za Ck, dok kolegica koja je kod istog dr.kao i ja, nije isla u bolnicu dok joj u 36tt nije puko vodenjak.
Vjerojatno se onda u Vzu tak prakticira, velim, posto je i ta dr. Varazdinka.
Vjerujem da nitko nebi isao u blonicu bez da za to postoje indikacije, posebno u ovo doba korone!!
Jucer odradila kontrolu, bebice fino rastu i naprednijr su za nekih tjedan dana u odnosu na to kak mi se vodi trudnoca. Teski su cca 250g, razlika u tezini je samo 5g, sto je super 😍 sad je doktor promijenio iz dva decka, u kombinaciju decko i cura 😍❤️ curica je bila jakoo aktivna i zivahna, a decko je stavio jednu rukicu na glavu, a s drugom se igrao s pupkovinom, filozof mali ❤️
Jucer odradila kontrolu, bebice fino rastu i naprednijr su za nekih tjedan dana u odnosu na to kak mi se vodi trudnoca. Teski su cca 250g, razlika u tezini je samo 5g, sto je super 😍 sad je doktor promijenio iz dva decka, u kombinaciju decko i cura 😍❤️ curica je bila jakoo aktivna i zivahna, a decko je stavio jednu rukicu na glavu, a s drugom se igrao s pupkovinom, filozof mali ❤️
🥰👌
Slatko 😍😍
Flower bravo za pregled!!! I ja nosim curku i decka 😀😀
Cure, imate li vec imena?
Flower čestitke za uredan pregled. I kod mene je cura i dečko 😍 mi još nismo izabrali imena. As to se tiče kilaze drage cure ja sam već na +16 🙄 mada mi doktor ništa ne govori. I već mi je teže kretati se, zabole me ledja, kukovi i prepone. Ja imam sledece sedmice pregled pa naredne idem da primim deksice za pluća. Jesu li vama u planu dati te inekcije?
Mi smo za curku odabrali, bit ce Una !!
A za decka nemamo, rekla sam muzu da u utorak dok cemo se voziti sat vremena do doktora na pregled ima da izaberemo!!! Svida mi se Jan 😀
Za sad ga zovemo NN-no name 🤦♀️🤦♀️
Nitko mi nije nista spominjao za te injekcije, znam o cemu se radi, ali doktori ne govore nista!
Nina12 nitko mi nije spominjao nista za te injekcije. Ja sam mislila da se to daje kasnije i jedino ako postoji rizik od preranog poroda.
tajchika005 mi smo odabrali Lili i Astrid za nase cure😊
Mi smo za curku odabrali, bit ce Una !!
A za decka nemamo, rekla sam muzu da u utorak dok cemo se voziti sat vremena do doktora na pregled ima da izaberemo!!! Svida mi se Jan 😀
Za sad ga zovemo NN-no name 🤦♀️🤦♀️
Nitko mi nije nista spominjao za te injekcije, znam o cemu se radi, ali doktori ne govore nista!
Una i Jan su mi super imena 😊
Sortiraj odgovore
Najstariji