BLIZANACKA TRUDNOCA 😊

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    tajchika005
    09. Rujan 2020. 09:14

I meni je jedna cura isto tako rekla i za Ck, dok kolegica koja je kod istog dr.kao i ja, nije isla u bolnicu dok joj u 36tt nije puko vodenjak. 

Vjerojatno se onda u Vzu tak prakticira, velim, posto je i ta dr. Varazdinka. 
    Vjerujem da nitko nebi isao u blonicu bez da za to postoje indikacije, posebno u ovo doba korone!!

flower93
    09. Rujan 2020. 12:54

Jucer odradila kontrolu, bebice fino rastu i naprednijr su za nekih tjedan dana u odnosu na to kak mi se vodi trudnoca. Teski su cca 250g, razlika u tezini je samo 5g, sto je super 😍 sad je doktor promijenio iz dva decka, u kombinaciju decko i cura 😍❤️ curica je bila jakoo aktivna i zivahna, a decko je stavio jednu rukicu na glavu, a s drugom se igrao s pupkovinom, filozof mali ❤️

Charlies
    09. Rujan 2020. 21:41

flower93

Jucer odradila kontrolu, bebice fino rastu i naprednijr su za nekih tjedan dana u odnosu na to kak mi se vodi trudnoca. Teski su cca 250g, razlika u tezini je samo 5g, sto je super 😍 sad je doktor promijenio iz dva decka, u kombinaciju decko i cura 😍❤️ curica je bila jakoo aktivna i zivahna, a decko je stavio jednu rukicu na glavu, a s drugom se igrao s pupkovinom, filozof mali ❤️

🥰👌

mimi16
    09. Rujan 2020. 22:57

flower93

Slatko 😍😍

tajchika005
    10. Rujan 2020. 06:08

Flower bravo za pregled!!! I ja nosim curku i decka 😀😀
    Cure, imate li vec imena?

Nina12
    10. Rujan 2020. 09:23

Flower čestitke za uredan pregled. I kod mene je cura i dečko 😍 mi još nismo izabrali imena. As to se tiče kilaze drage cure ja sam već na +16 🙄 mada mi doktor ništa ne govori. I već mi je teže kretati se, zabole me ledja, kukovi i prepone. Ja imam sledece sedmice pregled pa naredne idem da primim deksice za pluća. Jesu li vama u planu dati te inekcije? 

tajchika005
    10. Rujan 2020. 09:47

Mi smo za curku odabrali, bit ce Una !! 
    A za decka nemamo, rekla sam muzu da u utorak dok cemo se voziti sat vremena do doktora na pregled ima da izaberemo!!! Svida mi se Jan 😀
    Za sad ga zovemo NN-no name 🤦‍♀️🤦‍♀️
    Nitko mi nije nista spominjao za te injekcije, znam o cemu se radi, ali doktori ne govore nista!

flower93
    10. Rujan 2020. 09:56

Kakve su to injekcije?

Charlies
    10. Rujan 2020. 09:57

Nina12 nitko mi nije spominjao nista za te injekcije. Ja sam mislila da se to daje kasnije i jedino ako postoji rizik od preranog poroda.
    tajchika005 mi smo odabrali Lili i Astrid za nase cure😊

Charlies
    10. Rujan 2020. 09:59

tajchika005

Mi smo za curku odabrali, bit ce Una !!
    A za decka nemamo, rekla sam muzu da u utorak dok cemo se voziti sat vremena do doktora na pregled ima da izaberemo!!! Svida mi se Jan 😀
    Za sad ga zovemo NN-no name 🤦‍♀️🤦‍♀️
    Nitko mi nije nista spominjao za te injekcije, znam o cemu se radi, ali doktori ne govore nista!

Una i Jan su mi super imena 😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.