BLIZANACKA TRUDNOCA 😊

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Charlies
    07. Rujan 2020. 20:31

anna_86

Hvala vam svima na potpori.
    Jucer sam zavrsila na hitnoj opet jel su bolovi bili toliko jaki za neizdrzati.
    Moje bebice su otisle prirodno, od tolikog soka sam pala u nesvijest na infuziji zavrsila.
    Poslije su me poslali doma s tabletama da se sve ocisti jel je jos malo ostalo.
    Jako jako bolno iskustvo, koje necu nikada preboliti.
    Da mi nije ivf uspio nebi me toliko bolilo, ali blizu 12 tjedana sam ih nosila i jos sam vidila kako je izaslo iz mene.
    Prebolno
    Jos jednom hvala vam na podrsci.
    Zelim vam sve najbolje, cuvajte se j da uskoro drzite svoje bebice u narucju ❤

Strasno mi je zao! ❤️ Ne znam sto da ti kažem, molim te javi se ako bilo sto zelis podijeliti s nama, tu smo da saslusamo.

Nina12
    08. Rujan 2020. 09:58

Ana_86 strasno mi je zao, i preteško da ne mogu ni zamisliti kako se osjećaš. Tu smo ako trebaš nešto pisati slobodno piši, javi se.. 

tajchika005
    08. Rujan 2020. 16:28

Trudnice, kako ste? 

dorapamidora
    08. Rujan 2020. 19:39

Ja sam malo onako... ne znam ni sama. Bila sam na oregledu i sve je super, oni se jednako razvijaju (svaki oko 600g) bez obzira na jednu posteljicu i kaze doktorica da je sve suoer i da nema niti jednu jedinu zamjerku... osim sto kaze da sam dobila previse kila...
    Ja sam visoka 172 cm i trenutno imam 62 kg. Sama sebi izgledam super jer sam prije bila premrsava.. imala sam 52 kg. Mozda je stvarno 10+ kg malo previse za ove tjedne... 🥴 koliko ste vi dobile?

mimi16
    08. Rujan 2020. 20:39

jučer na pregledu težina beba je oko 1070g, svaka u svojoj pl.vodi i svaka sa svojom posteljicom. 
    što se kg tiče, koliko sam shvatila ovisi od gin do gin, pa je recimo moj gin od početka zadovoljan s težinom (komentar tipa: težina je pod kontrolom), a kod drugog gin je bio komentar pripaziti...  od početka trudnoće sam isto na +10 kg, s tim da od kraja srpnja nisam dobila ni jednu novu kg, a bebe su sve veće i njima ništa ne nedostaje. jedem isto kao i do sad, sve što mi paše i kad mi paše i koliko mi paše. jednostavno tijelo sad (pretpostavljam) troši više na njih pa se kod mene ne ''lovi'' toliko. 

nego jučer na pregledu je spomenuto da kad dođem u 34.tj da ću morati u bolnicu na promatranje jer su sve blizanačke trudnoće rizične, bez obzira na to što ja konkretno nemam nekih problema. pa sad ne znam jel to znači da ću do poroda morati biti u bolnici ili su pri tom mislili na par dana samo pa opet doma... nadam se da je ova druga verzija... 

Charlies
    08. Rujan 2020. 20:43

doranorafora

Ja sam malo onako… ne znam ni sama. Bila sam na oregledu i sve je super, oni se jednako razvijaju (svaki oko 600g) bez obzira na jednu posteljicu i kaze doktorica da je sve suoer i da nema niti jednu jedinu zamjerku… osim sto kaze da sam dobila previse kila…
    Ja sam visoka 172 cm i trenutno imam 62 kg. Sama sebi izgledam super jer sam prije bila premrsava.. imala sam 52 kg. Mozda je stvarno 10+ kg malo previse za ove tjedne… 🥴 koliko ste vi dobile?

Ja sam zatrudnila s 48 kg sad imam 62. Evo cu 29 tjedana napunit. Imam 157cm 😁 

enana
    08. Rujan 2020. 21:55

Mimi ne znam gdje vodis trudnocu, ja sam npr.do 26.tjedna kod ginekologa i onda me poslala u bolnicu u bolnicku ambulantu. Moguce da je to tvoj ginekolog mislio. To znaci da ides u bolnicu na preglede, a ako je sve u redu ne zadrzavaju te u bolnici, sve ovisi kakva ti je trudnoca...

https://lbdf.lilypie.com/JXH0.png

mimi16
    08. Rujan 2020. 23:26

enana

Mimi ne znam gdje vodis trudnocu, ja sam npr.do 26.tjedna kod ginekologa i onda me poslala u bolnicu u bolnicku ambulantu. Moguce da je to tvoj ginekolog mislio. To znaci da ides u bolnicu na preglede, a ako je sve u redu ne zadrzavaju te u bolnici, sve ovisi kakva ti je trudnoca…

Da, idem u bolnicu već neko vrijeme na preglede, tamo su mi jučer i rekli da nakon 34.tj idem u nadzor - hospitalizacija i da je to standard za blizanacke trudnoće. Samo ne znam na koliko dugo...

tajchika005
    09. Rujan 2020. 07:54

Ja sutra ulazim u 30tt i do sad sam nakupila nekih 10-11kg. Ocekivala sam punooo vise posto sam zatrudnila s 80kg na 165cm visine. Nitko nista ne komentira, bitno da bebe napreduju. 

Cula sam i ja pricu, da bez obzira i ako je sve u redu, da se ide u bolnicu nakon 34tt pa sve do poroda. 
    Mimi jesi ti iz Vz? Rekla mi je to jedna varazdinska ginekologica pa je tu mozda tako. 
    Pitala sam o tome svog gina i on mi je rekao da ako nebude indikacija da necu ici, ali da moram biti svijesna da s blizancima necu roditi u terminu kao da nosim jednu bebu. 

mimi16
    09. Rujan 2020. 08:36

tajchika005

Ja sutra ulazim u 30tt i do sad sam nakupila nekih 10-11kg. Ocekivala sam punooo vise posto sam zatrudnila s 80kg na 165cm visine. Nitko nista ne komentira, bitno da bebe napreduju.

Cula sam i ja pricu, da bez obzira i ako je sve u redu, da se ide u bolnicu nakon 34tt pa sve do poroda.
    Mimijesi ti iz Vz? Rekla mi je to jedna varazdinska ginekologica pa je tu mozda tako.
    Pitala sam o tome svog gina i on mi je rekao da ako nebude indikacija da necu ici, ali da moram biti svijesna da s blizancima necu roditi u terminu kao da nosim jednu bebu.

da, iz vz sam. možda je to onda praksa vz bolnice. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.