tajchika005 prekrasne su stvarčiće koje si kupila (neke od tih sam kupila i ja), samo mi reci koje veličine si uzela?
ja sam kupila svega po malo i 46 i 50 i 56, jer ne znam koje će od toga trebati.
isto tak neke od tih stvari nisam kupila jer je kopčanje otraga, a dobila sam savjet da to nije dobro jer ih može tiskati kad su većinu vremena na leđima - meni je sve preslatko i taj savjet me neopisivo nervira, al sad ga imam u glavi i onda to ne kupim... da cujem mame koje već imate djecu, ima li to smisla ili ne?
flower93 i ja sam iz vž
Ja imam jednog sina i nikada nisam volila te stvari koje se pozadi kopcaju nisu mi praktične bile uopste. Za početak mi je bilo idealno bodici koji se preklapaju i kopcaju i jednodijelni kompletic/pidzamica i u tome je proveo najviše vremena.
Pozdrav cure!
Ja sam s jesenskih bebica, al se evo i tu javljam ak me primate 🤗
Cekam curicu i decka i na mirovanju sam od 7. tjedna, dan po dan guramo i dosli smo evo skoro do 34 tjedna.
Sad vec polako razmisljam sta me ceka kad rodim jer su mi ovo prve bebe pa ne mogu ni zamislit kako ce to sve izgledat 😅
Drzite se, nije lako dvoje nosit, al je zato i duplo veselje 😊
https://lbdf.lilypie.com/JXH0.png
Cezar ni ja nemam iskustvo s serklazom al sam čula mnoge mame koje su uredno iznijele trudnoću s blizancima i serklazom ali baš uz strogo mirovanje. Tako da cuvaj se maksimalno i bit će to sve ok.
Ja imam jednog sina i nikada nisam volila te stvari koje se pozadi kopcaju nisu mi praktične bile uopste. Za početak mi je bilo idealno bodici koji se preklapaju i kopcaju i jednodijelni kompletic/pidzamica i u tome je proveo najviše vremena.
ok, hvala, znači ima nešto u tome ipak... onda nastavljam šoping s tim kopčanjima naprijed
Sad kad to velite, i meni je neprakticno kopcanje iza 🤦♀️🤦♀️
Ja sam iskreno samo gledala kolko je slatko naprijed!!
Budem dalje pazila na to!
U ponedjeljak je akcija za trudnice i bebe u lidlu pa si pogledajte letak. Ja pojvaljujem trudnicke tajce, bolje nek one iz h&m, a samo 38kn!!! Kod nas je posteno zahladili i mislim da haljinice vise necu moci nositi.
Kolegice hvale njihove grudnjake za dojenje, ja jucer kupila 2kom za 150kn, a potkosulje za dojenje su bile po 180kn. Tako da se isplati pogledati.
Sad kad to velite, i meni je neprakticno kopcanje iza 🤦♀️🤦♀️
Ja sam iskreno samo gledala kolko je slatko naprijed!!
Budem dalje pazila na to!
U ponedjeljak je akcija za trudnice i bebe u lidlu pa si pogledajte letak. Ja pojvaljujem trudnicke tajce, bolje nek one iz h&m, a samo 38kn!!! Kod nas je posteno zahladili i mislim da haljinice vise necu moci nositi.
Kolegice hvale njihove grudnjake za dojenje, ja jucer kupila 2kom za 150kn, a potkosulje za dojenje su bile po 180kn. Tako da se isplati pogledati.
Hvala na informaciji za Lidl u pon! 👍🏼👍🏼😊
Pozdrav zenice
Evo mene opet, pregled mi je trebao biti sada u srijedu 9.9. ali jucer sam otisla na hitnu jel sam zadnja 3 dana imala smedi iscjedak.
Kod mene je malo komplicirano od samog pocetka.
Stavljen 1embrio koji se raspolovio i na kraju su jednojajacni blizanci u istoj posteljici.
S 6tj sam prokrvarila isla u bolnicu ali neznaju od kuda krv i nisu vidili hematom, pretpostavljaju ali nisu vidili, ali su ustanovili da jedno srce kuca a drugo ne.
Posalju me doma kao da dodem opet za tjedan dana, a to je bilo 12.8. i tada su vidili da obadva srxa kucaju i sve je bilo uredu.
Sada sam 11+3, i jucer odem na hitnu zbog smedeg iscjetka i ne vide ni jedno srce da kuca, i da dodem 7.9. na jos jedan pregled za svaki slucaj ali kao da ocekujem da cu prokrvariti danas ili sutra.
Sada sam sva na cudu i nikakva, placem od jucer i nevjerujem.
Dali ste ikada cule da se nekome ovako nesto dogodilo?
Oprostite na poduzem tekstu i pravopisnim greskama, ali toliko sam u soku .
Ovo mi je prva trudnoca
Hvala vam
Anna bas mi je zao da ti se to dogadja...probaj se smiriti koliko toliko, ne znam jel smijes i normabel uzet.. ja sam imala krvarenje u 7 tjednu, al meni se vidjelo da je hematom i kucala su srca, ne znam za ovakvu situaciju ko kod tebe....nadam se da ce u ponedjeljak ipak sve nekako bit dobro 🙏
https://lbdf.lilypie.com/JXH0.png
Sortiraj odgovore
Najstariji