Pozdrav zenice
Evo mene opet, pregled mi je trebao biti sada u srijedu 9.9. ali jucer sam otisla na hitnu jel sam zadnja 3 dana imala smedi iscjedak.
Kod mene je malo komplicirano od samog pocetka.
Stavljen 1embrio koji se raspolovio i na kraju su jednojajacni blizanci u istoj posteljici.
S 6tj sam prokrvarila isla u bolnicu ali neznaju od kuda krv i nisu vidili hematom, pretpostavljaju ali nisu vidili, ali su ustanovili da jedno srce kuca a drugo ne.
Posalju me doma kao da dodem opet za tjedan dana, a to je bilo 12.8. i tada su vidili da obadva srxa kucaju i sve je bilo uredu.
Sada sam 11+3, i jucer odem na hitnu zbog smedeg iscjetka i ne vide ni jedno srce da kuca, i da dodem 7.9. na jos jedan pregled za svaki slucaj ali kao da ocekujem da cu prokrvariti danas ili sutra.
Sada sam sva na cudu i nikakva, placem od jucer i nevjerujem.
Dali ste ikada cule da se nekome ovako nesto dogodilo?
Oprostite na poduzem tekstu i pravopisnim greskama, ali toliko sam u soku .
Ovo mi je prva trudnoca
Hvala vam
Stvarno mi je zao i ne mogu zamisliti kako se sad brineš i osjećaš. Nisam čula da se nekome to desilo, ali šaljem ti ogromnu podršku da sve bude na kraju uredu 🙏🙏
Pozdrav zenice
Evo mene opet, pregled mi je trebao biti sada u srijedu 9.9. ali jucer sam otisla na hitnu jel sam zadnja 3 dana imala smedi iscjedak.
Kod mene je malo komplicirano od samog pocetka.
Stavljen 1embrio koji se raspolovio i na kraju su jednojajacni blizanci u istoj posteljici.
S 6tj sam prokrvarila isla u bolnicu ali neznaju od kuda krv i nisu vidili hematom, pretpostavljaju ali nisu vidili, ali su ustanovili da jedno srce kuca a drugo ne.
Posalju me doma kao da dodem opet za tjedan dana, a to je bilo 12.8. i tada su vidili da obadva srxa kucaju i sve je bilo uredu.
Sada sam 11+3, i jucer odem na hitnu zbog smedeg iscjetka i ne vide ni jedno srce da kuca, i da dodem 7.9. na jos jedan pregled za svaki slucaj ali kao da ocekujem da cu prokrvariti danas ili sutra.
Sada sam sva na cudu i nikakva, placem od jucer i nevjerujem.
Dali ste ikada cule da se nekome ovako nesto dogodilo?
Oprostite na poduzem tekstu i pravopisnim greskama, ali toliko sam u soku .
Ovo mi je prva trudnoca
Hvala vam
Jako mi je zao sto ti se sve to događa! Ja sam imala u pocetku smeđi iscjedak, onda sam u 12 tj prokrvarila i to je trajalo 5 tjedana. Sada je vec dugo sve ok. Drzim ti fige, ne mogu ni zamisliti kako se osjećaš. ❤️
Anna, uzasno mi je zao sto to prolazis i zaista se nadam da ce sve biti ok. 🙏 Znam jako puno primjera gdje je u takvim situacijama na kraju sve dobro zavrsilo bez obzira koliko je lose izgledalo jer znam da nije lako prolaziti kroz to i cuti takve rijeci od doktora.
Uz tebe smo i saljemo zagrljaje, a ti moras pokusat ostat pozitivna i molim te, javi se jer u mislima si mi od kad sam procitala tvoj post ❤
Hvala vam svima na potpori.
Jucer sam zavrsila na hitnoj opet jel su bolovi bili toliko jaki za neizdrzati.
Moje bebice su otisle prirodno, od tolikog soka sam pala u nesvijest na infuziji zavrsila.
Poslije su me poslali doma s tabletama da se sve ocisti jel je jos malo ostalo.
Jako jako bolno iskustvo, koje necu nikada preboliti.
Da mi nije ivf uspio nebi me toliko bolilo, ali blizu 12 tjedana sam ih nosila i jos sam vidila kako je izaslo iz mene.
Prebolno
Jos jednom hvala vam na podrsci.
Zelim vam sve najbolje, cuvajte se j da uskoro drzite svoje bebice u narucju ❤
Joj anna bas mi je zao...tko to nije prozivio ne moze ni zamisliti tu tugu...sve sto mislis i osjecas je normalno i samo budi jaka da to sve nekako podneses...puno zagrljaja virtualnih ti saljem
https://lbdf.lilypie.com/JXH0.png
Moje bebice su otisle prirodno, od tolikog soka sam pala u nesvijest na infuziji zavrsila.
Da mi nije ivf uspio nebi me toliko bolilo, ali blizu 12 tjedana sam ih nosila i jos sam vidila kako je izaslo iz mene.
Prebolno
ovo mi je prebolno čitat, a ne mogu ni zamisliti kako je tek tebi.. želim ti da bol prođe što prije, a vjerujem da će i tvoja sreća doći prije nego se uopće možeš i nadat
Prebolno
Anna moja draga, prosla sam isto sto i ti, samo u 17.tjednu sa jednoplodnom trudnocom i znam tocno kako se osjecas. Jako mi je zao i nekad mislim da bi trebala moci i znati reci nesto pametno nekome tko je prozivio tako nesto, ali jednostavno mi uvijek ponestane rijeci. Ja sam sebi znala govoriti da je tako bilo sudjeno, da mozda sa bebicom nesto nije bilo u redu pa ju je tijelo odbacilo, da je tako moralo biti... bilo je tu jako puno toga sto sam samoj sebi govorila kako bi smogla snage nositi se s tim. Isplaci se, zapali svijece za njih i ja vjerujem da ces uskoro imati novi plusic i novi razloga za veselje. ❤
Ponavljam sve sto ti je doranorafora napisala!!!
I ja sam izgubila bebu u 17tt i znam kako ti je. Vrijeme lijeci rane, iako mi mame zauvijek pamtimo svoje bebice!
Radi sto gos tebi treba da se iporavis, javi nam se tu bez obzira na gubitak, jedne drugima moramo pomoci i u teskim trenicima!!!
U mojim si molitvama!!
Prebolno
jako mi je žao
Sortiraj odgovore
Najstariji