Djevojke koje ste uzele Baby monsters kolica - u kojem ducanu u Zagrebu mogu ista pogledati? Ili je to samo moguce preko web shopa?
Bila sam danas na pregledu kod svog soc. gina.
Procjena tezine je za oba cca 1100gr, veli doktor da je to dobro. Krvna slika i ogtt je super!! Zatvorena, sve cvrsto dolje.
Velicina trbuha je za 33tjedan kad bi nosila 1 bebu. Tako da mogu polako, bez panike pripremato stvari za bolnicu i bebu. Cisto nek se nade iako nema za sad nikakvih problema.
Tako smo danas kooonacnooo narucili kolica!!!
Jos je danas popust u lesnini pa preko neta planiramo naruciti krevetice i komodu da nesto ustedimo ako se vec moze.
Naravno, na sve se ceka 2-4tjedna tako da nam bude taman.
Odlicno 👌 meni je sutra pregled
Djevojke koje ste uzele Baby monsters kolica - u kojem ducanu u Zagrebu mogu ista pogledati? Ili je to samo moguce preko web shopa?
Mi ih na kraju nismo uzeli ali išli smo ih gledati u dućan Cutie Cloud u Selskoj...bili su jako ljubazni i sve nam pokazali tako da toplo preporučujem 😊
www.cutiecloud.com
Odradili smo pregled. Cure su 1158 i 1259. Zatvorena sam. Doktorica kaze tasmanijski vragovi, lude su, jedva ih je uhvatila za izmjerit. 😂
Charlies bravo!!!! Vidim da su nam bebe tezinom blizi, kao i mi trudnocom, tako da je i meni odmah lakse 😀😀
Charlies bravo!!!! Vidim da su nam bebe tezinom blizi, kao i mi trudnocom, tako da je i meni odmah lakse 😀😀
Da, pratimo se 🥰
Evo ja upravo dosla doma iz prvog sopinga za bebice!!! Sad malo lezim jer nisam navikla toliko hodati i biti na nigama, pa vam kasnije napisem i poslikam sto sam kupila 😀😀
Ovo mi je bio najsladi soping u zivotu ❤️❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji