BLIZANACKA TRUDNOCA 😊

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    flower93
    31. Kolovoz 2020. 19:01

Djevojke koje ste uzele Baby monsters kolica - u kojem ducanu u Zagrebu mogu ista pogledati? Ili je to samo moguce preko web shopa? 

Charlies
    31. Kolovoz 2020. 22:43

tajchika005

Bila sam danas na pregledu kod svog soc. gina.
    Procjena tezine je za oba cca 1100gr, veli doktor da je to dobro. Krvna slika i ogtt je super!! Zatvorena, sve cvrsto dolje.
    Velicina trbuha je za 33tjedan kad bi nosila 1 bebu. Tako da mogu polako, bez panike pripremato stvari za bolnicu i bebu. Cisto nek se nade iako nema za sad nikakvih problema.
    Tako smo danas kooonacnooo narucili kolica!!!
    Jos je danas popust u lesnini pa preko neta planiramo naruciti krevetice i komodu da nesto ustedimo ako se vec moze.
    Naravno, na sve se ceka 2-4tjedna tako da nam bude taman.

Odlicno 👌 meni je sutra pregled

• keti13
    31. Kolovoz 2020. 23:24

flower93

Djevojke koje ste uzele Baby monsters kolica - u kojem ducanu u Zagrebu mogu ista pogledati? Ili je to samo moguce preko web shopa?

Mi ih na kraju nismo uzeli ali išli smo ih gledati u dućan Cutie Cloud u Selskoj...bili su jako ljubazni i sve nam pokazali tako da toplo preporučujem 😊
    www.cutiecloud.com

tajchika005
    01. Rujan 2020. 08:54

Charlies sretno!!! 🤞🏻🤞🏻

Charlies
    01. Rujan 2020. 16:24

Odradili smo pregled. Cure su 1158 i 1259. Zatvorena sam. Doktorica kaze tasmanijski vragovi, lude su, jedva ih je uhvatila za izmjerit. 😂

tajchika005
    01. Rujan 2020. 16:33

Charlies bravo!!!! Vidim da su nam bebe tezinom blizi, kao i mi trudnocom, tako da je i meni odmah lakse 😀😀

Charlies
    01. Rujan 2020. 16:39

tajchika005

Charlies bravo!!!! Vidim da su nam bebe tezinom blizi, kao i mi trudnocom, tako da je i meni odmah lakse 😀😀

Da, pratimo se 🥰

Nina12
    02. Rujan 2020. 11:52

Cure super za preglede 😍 pripremate li robicu? 

tajchika005
    02. Rujan 2020. 13:53

Evo ja upravo dosla doma iz prvog sopinga za bebice!!! Sad malo lezim jer nisam navikla toliko hodati i biti na nigama, pa vam kasnije napisem i poslikam sto sam kupila 😀😀
    Ovo mi je bio najsladi soping u zivotu ❤️❤️

tajchika005
    02. Rujan 2020. 17:53

https://ibb.co/D5pRmVX

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.